В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 479
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИГИ!БЪДИ ЗДРАВА  И МНОГО ЩАСТЛИВА,ВСИЧКО ДРУГО СЕ КУПУВА.
Нагледах се на хубави деца,да са живи и здрави всички.
Сиска,гледам предлагаш Божа и много желаещи има,но аз ще се набута най-отпред и направо да идвам да си я взема още от сега.Вашата сватя се изгуби та да пробвам да се вредя за болярската мома.Моето диване го няма и да знаеш,че ще си я гледам като кукла,пък като си вземем и Иван да се надявам ,че Божа ще му повлияе добре и той малко ще се кротне.Ако и тя е огън като майка си,само тя ще го вкара в пътя иначе оправия няма да има.

# 286
Забравих... ИГИ, ЧРД! Желая ти всичко най-хубаво!   ura

П.С. Давайте "есенни" предложения за заглавия на новата тема, че мен нещо ми бяга римата...  Laughing
Това, което ми хрумна:
"Eсенен дъждец навън вали, а вкъщи МАЙчето крои бели" Simple Smile

# 287
  • Велико Търново
Да,Танче,абсолютно подходящо заглавие HugТоку що разбрах,че Божидара е счупила и стац.телефон-пробвах да се обадя на една приятелка,ама тц,полувината цифри не мога да ги избера Mr. Green

Имарче,за теб веднага пращам Божа по Еконта Mr. Green

# 288
  Привет и от нас!

Честит рожден ден, Иги! Бъди все така лъчезарна и изпълнена с оптимизъм! Много здраве и късмет!
  Ех, значи не съм само аз изнервена и викаща по това моето диваненце. Леле страшни характерчета, така ми къса нервите. И аз се опитвам да не се ядосвам, да ми минава покрай ушите, но понякога не издържем вечното...ъъъъъъъ и мрън-мрън. Тръшкането едно на ръка. Не ми дава да го водя за ръка и навън е лудница, днес цопна в една лопква по очи. Но все си викам да са здрави, а другото ще го преживеем някак си. Галюшка ще го прабвам това с гъделичкането, много добре ми звучи като идея. Hug
   Да ви светна за розовите хапчета, че нали има 2 години стаж в психиатрията. Казват се Деанксит и хубаво да се вземат само сутрин и ако сте много на зор и на обед по едно.
   Понякога и аз си мисля ,че имам нужда от успокоителни, но предпочетам почивка, но кога ли? Айде събуди се! Имах късмет и след като пи воде пак заспа!
    Ние не само се приспиваме, а и си спим заедно. Онказах се, да го мъча да спи в неговото легло. Предпочитам да се наспим , а и като е в леглото ставам по 100 пъти да го завивам, да давам води и така трудно заспивам пък аз.
   Пожелавам много положителни емоции на всички Hug

# 289
  • София
paizy, и  ние като вас. и заспива с кърмене. вода пие от чаша, биберони не признава. да живее цицата!  newsm26 newsm18

# 290
Иги, честит рожден ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво за твоя празник - здраве, радост, много усмихнати и слънчеви дни с твоето прекрасно семейство!

Сисе, ти откога почна да ставаш в 10ч бе! Ех, мина времето като правеше като правеше на Чемширов баница в 5ч сутринта!

Ирка, това фотьойлче е много хубаво. И Ивко има подобно диванче и си го харесва.

# 291
  • Варна
Иги, честит рожден ден! Много красиви моменти с любимите хора!!!

И моите хапченца са Деанксит.... викат им "веселото хапче" - не се пристрастяваш, не са транквилант, само лек антидепресант. Ама трябва да се пият редовно за да има ефект  Laughing пък аз и това не правя като хората.....

И ние си спим 3 в 1 комплект. Татито не дава да оставям Макс сам в кошарата - да не е самичък и да му е студено. И ми казаха, че като станело тясно на спалнята щели да ме изгонят мене в детската да си спя, а те щели да си спят двамцата заедно  Mr. Green

А сега отивам да гледам снимки за десерт  Crazy

# 292
  • София
Ей, има нова тема  Peace

Общи условия

Активация на акаунт