В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 480
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Мами, newsm17 ударети ни едно рамо http://www.moetobebe.net/babies2/index.php а ние после ще почерпим   Wine Glass
   Бети е на предпоследния ред

иmaш моя  Peace Heart Eyes  bouquet

# 241
  • София
Сватя, винаги!  Heart Eyes

# 242
  • София
И аз гласувах - Успех!

# 243
  • София
Иночка имате и моя глас за сладурката Бети. Успех! Hug

# 244
  • Плевен
БЕТИ, БЕТИ, БЕТИ ! newsm18

# 245
Иночка, имате и нашия глас за Бети
Много е сладка

# 246
И от нас  Hug

# 247
Иночка, Бетинка получи и моя глас.  Peace
Аз нещо нямам настроение да пиша, а и мрачното време не ми помага особено. Не успявам да се наспя, Ема има нова мода 3-4 часа през нощта скача, все едно е спала 12 часа и се почват едни игри, песни и танци  #Crazy. Мъничко завиждам на Велиса, че детето и не е обърнало още часа, аз тайничко се надявах Ема да си остане по старото време и вместо в 10,30 - 11ч., да заспива 9,30-10 и аз поне Изгубени да хвана, но .... сметките без кръчмаря.  Rolling Eyes
И понеже малко сух стана поста, нищо че е късно, сервирам нестандартно кафенце  Grinning

Приятен ден!

# 248
  • Varna
Благодаря ви,  Пастичка и на тебе   сега с колежката ще го оближем...

# 249
  • София
Един глас и от мен за Бети Hug

# 250
Здравейте Simple Smile
И аз гласувах за Бетинка и успех им пожелавам newsm10
Моето дете верно не е обърнало часовото време и сутрин вместо в 8.30-9.00 става вече в 7.30,а аз съм бясна и много лоша сутрин когато не съм си доспала.Вечер пък рано рано започва да мрънка за лягане.Аз май предпочитам другия вариант-вечер късно и сутрин късно.Още повече, че вечер баща му се занимава с детенце Mr. GreenА вчера на обяд се случи нещо дето не си го и представях преди-спа 3часа и половина,а аз само обикалях и накрая взех,че се притесних(нали друг път спи час и рядко по два).
Съчувствам на всички майки с яслени неволи и само това отношение ме спира и Алекс да го пусна на ясла.И какво излезе накрая-момчетата са по-ревльовци от дамите hahahaПредставям си го и моя какви драми щеше да прави в такава нова ситуация.Та по този повод се сетих,че вече седмица Алекс не пуска сутрин баща си да ходи на работа-рев,сополи,писъци....Луда ставам Rolling EyesТрябва или нещо да го залъжа или просто излизаме с него и после се прибираме.
Вени не знам какво да кажа по твоя проблем,но с такъв мъж аз не бих могла да живея SadДа оставим това,че още не е разведен(което би трябвало да е направил преди да прави дете другаде-дано не ти прозвучи грубо),но това да седиш в къщи с детето и да не смееш да се видиш с приятели си е чист домашен тормоз.Не мога и да те успокоя,че ще се промени,а представям си колко ти е тежко в тази ситуация.Според мен всичко говори,че човека е доста объркан и не наясно с чувствата си.В объркването си се страхува да не остане сам и гледа да те държи вързана у дома,за да не видиш сама  или да те светне някой приятел за истината.Наистина се надявам да не те е заболяло от думите ми и силно стискам палци да решите проблема заедно Hug
Май много се разприказвах-отивам да си пиина кафето на Пастичка(ако можеше и с пастичка Wink)
Целувам ви всички-и малки и големи Hug Heart Eyes Hug

# 251
Да се отчета и аз,че гласувах за Бетинка,но да си призная като я търсех се натъкнах на снимка на Христинка на Пепсън и солидарно пуснах още един глас/о т името на съпружеството-става/...та ако има още наши деца в конкурса-моля,не се скатавайте,а казвайте да ги подкрепим.

# 252
  • София

Veni_Viki, аз нямам личен опит с подобна порода мъже, но си мисля, че сериозен разговор, но със спокоен тон, без излишно напрежение, би имал резултат (хмм - поне временен, щото май никой не може коренно да се промени). Много ми е странно такова поведение, честно казано изобщо не го разбирам, обаче съществува, моя много добра приятелка се раздели с гаджето си по тези причини и дори след това, той се опитваше да я контролира къде и с кого ходи.
Нещо и аз днес нямам настроение за писане, нещо ми е нервно Confused

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 17:26 от cat11

# 253
Привет и от нас. Напоследък моя син става направо неузнавем. Започна да прави много бели и най-вече започна да проявавя агресия към мен,когато нещо не му изнася или му забранено. Незнам колко време ще трае тови му състояние,но дано по-бързо мине,защото нервите ме не издържат вече  Sad. Чета сега за ядовете с яслите и живот и здраве на пролет ние тръгваме,дано всичко бъде наред и той бързо свикне с обстановката  Praynig

# 254
И аз гласувах за Бети и Хриси! Но да питам от кога стана с гласуване тоя конкурс? Аз си мислех че от редакцията си избират едно от децата които са пратили снимки и му дават раничката!  Wink Люба и вашата есенна фотосесия е страхотно, точно като за конкурса!  Peace Особено една снимка на Иво сред разпилени есенни листа!

Вени вики, за ревността лек няма! Човек ревнува ли , ревнува си до гроб. Аз не съм попадала на такива мъже, но виждам какво е положението при мои близки познати. Оправия няма! Аз пък друго двайсе, имах един бивш приятел дето се радваше ако мъжете ме харесват и все ми повтаряше, че ако искам да изляза с някой друг, нямало никакъв проблем. Тогава много му се дразнех, ама сега де късмет да ми викат така в къщи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт