В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 480
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Еее подкрепихме си и гаджето Христинка Laughing
Ани ти ставаш вече нахална-не стига ,че искаш да ходиш по чуждо,ама то и с разрешение Mr. Green

# 256
  • Варна
Дадох глас за Бети, ама сега отивам и за Хриси да гласувам  Peace

Аз нещо съм също изнервена.... щом взеха докторите антидепресанти да ми изписват и разни "весели" хапчета.....  Confused

# 257
  • Varna
Ани, незнам откога е тази практика но така е поне има повече прозрачност или поне ние така ще си мислим. а аз понеже вече имам свободно време доста в хотела та човъркам тук и там и затова изпратих снимката и. А иначе идеята не е в раничката а в 1 място Mr. Green,
 Благодарим за подкрепата сега ще потърся и Хриси.

# 258
Здравейте мамчета и беборанковци!
Отдавна не сме се отчитали,ама по-добре късно отколкото никога.
Бетинка има и нашия глас.Дано стане първа.Успех!

# 259
Привет!

И аз дадох своя глас за Бети и Хриси! Желая им успех!

При нас иначе нищо ново. Даже си караме и по старото време. Сутрин Гоги се "излюпва" в 7.00 - 7.30, а вечер още в 7 е кисел и мрънкав. Едва се изтрайваме. И като цяло е станал адски инатлив, каквото не получи почва едно тръшкане и рев и няма спиране. Нерви нямам вече. А когато е спокоен постоянно ми казва "маммоооо, маммиииии" и търчи да ме гушка и целува. И така денят ни минава в редуване на двата полюса. Но определено на мен не ми се отразява добре и аз минах на "веселите" си хапченца. За капак татито ни вече започна нова работа и постоянно е на път и страшно много ни липсва. Това май ме довършва, дано поне бързо да свикна с липсата му. А Гоги днес цял ден пита: "Мамо, тати, де е?", т.е. къде е.

Така като чета май повечето мами са в "нервен" период и стигнах до извода, че причините могат да са две: 1. Заразно е  Grinning; 2. А по-вероятно да е от смяната на часа.  ooooh!
Но стига съм ви "тровила" със моите глупости.

Пожелавам ви спокойна вечер, а аз отивам да удавя нервите си в една биричка! 

# 260
Ани ти ставаш вече нахална-не стига ,че искаш да ходиш по чуждо,ама то и с разрешение Mr. Green

Велиса, много ме разсмя с това!  Joy

# 261
Хайде аз за последно днес Mr. Green
Лони това твоето все едно аз съм го писала Simple SmileИ днес тъкмо за теб се бях сетила,че не си писала скоро Simple Smile
А това с нервите ми е преди смяната на времето Sad
Сега ако кажете какви са ви "веселите" хапчета,за да си купя и аз ще съм ви много благодарна Mr. Green
Лека и спяща нощ от мен Hug

# 262
Велиса, трогна ме, че си се сетила за мен!
Аз си вземам Динаксит - едни мънички, розовички и веселки...

# 263
  • Велико Търново
Добър вечер GrinningАйде да ви "турна" по едно от любимото ми уиски и купона да започне сега Mr. Green

И да ви покажа Божидара и тук има малко нови и несполучливи снимки,защото един час се мъчих да я хвана и да я снимам за снимка в рамка за на баща и кабинета,ама тц Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161634&photo=64
И сега пък да се похваля и с нов монитор Mr. GreenДа ми е честит и много да пиша и все хубави работи Heart Eyes
Май взех да изпростявам и е време да се спра!

Велиске,аз като ти казах да си сменим децата за седмица не ме слушаш Mr. GreenЛони и на теб ти предлагам Божата,защото знам,че ти е симпатична!Стига с тез розови хапчета ,макар,че и тук са много "модерни"аз,ви предлагам мойта мома-яде всички без пробелми,спи сутрин до 10.00,на обед от 13.30-16.001вечер ляга към 23.00,но до това време ве иска внимание ,а само материална и духонва храна!Ако,на това не му викат реклама Heart Eyes,здарев му кажи.Вие двете мъжки мами да вземете да пуснете по една или по-вече снимки на ергените,че нашата сватя никаква я няма!Дано Марти е сериозен!

Спирам да пиша,че Георги мърмори,че дрънча,а пък сутрин съм спяла до 10.00 Mr. Greenама кой както се уреди!Хубава нощ с розови неща Mr. Green

# 264
  • Велико Търново

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ИГИ!ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ЗА ТЕБ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО И "СКЪПИ" ПОДАРЪЦИ!

# 265
Честит Рожден ден, Иги!

Пожелавам ти много щастие, обич и успехи и едно сладко момиченце, когато сте готови за 2-ро детенце!

При нас има развитие с притесненията ми Simple Smile
Майка ще гледа Криси един месец. Както и по време на коледните и новогодишните празници. Също така майката на една моя приятелка, която живее в нашия квартал, се съгласи да гледа Криси през останалото време  Grinning
Много съм щастлива.
Остава сега родителите на Ники да не се сърдят, че няма да го пращаме в Плевен и аз да навлезна бързо в работата Simple Smile
Голямата изненада за днес беше и  че заплатата, която знаех е нето, а не бруто. Така че няма да има проблеми да плащаме за детегледачка Simple Smile

Сисе, не си заменям момчето за Божа, но се надявам да пратиш малко от нейното послушание на Криси. Че днес баба ми изкоментира, че жената, която ще гледа Криси ще се хване за главата. Това стана след като изсипа 2 чинии с ядене на земята.

Лека и спокойна нощ на всички. Трябва да се науча да си лягам до 24.

# 266
Еее,Ели,честито!Знам,че ти беше ужасно мъчно и много се радвам!
Сега убедихте ли се,че от нашия зет по-хубав няма!Не че се фукаме,ама Елла има вкус Grinning
Иги,честит рожден ден!Ти си моя идол от доста време и ти пожелавам да постигаш с лекота всичко в живота си!
Ел беше бая болен хайвана и хиииич не ми беше до писане.Обаче какво ми се случи вчера...Елла спа 3 часа следобяд,случвало се е и друг път,нищо необичайно.По едно време взе да мрънка.Взех я долу и тя започна  да се държи ужасно странно-хлипаше и се криеше под мебелите.Заспиваше в странни пози и изобщо беше като обезумяла.Аз доста си поплаках,даже мислех да викам бърза помощ,защото тя беше неадекватна!Поне 30 мин беше неузнаваема.лягаше по пода,абе страшна картинка.Добре че дойде моята приятелка Роси-тя е много мила и веднага я успокои.Камък ми падна от сърцето!Ако не беше тя,не знам...И друго ме притеснява-Елла е много различна от седмица насам.Тръшка се за всичко,блъска,хвърля,удря/е,нас не смее много,защото й се караме много сериозно/.Страшно е нервна и понякога стиска силно зъби и умрюци,цялата се напряга.Все едно не е мойто дете,ще се побъркам!Тук на двете годинки казват  ''the terrible twos'' -май май навлизаме в тях.
Иначе днес й прибрах 6 умалели панталона днес:shock:Но остана без зимно яке.Вече е студено,а  не мога да харесам и вече цял месец се размотавам.Не знам дори какво да купя-да е удобно за игра,да е дебело,но леко и по възможност под £20...Мами,много сме я  закъсали финансово. SadА за:
яслите-оффффф.Стрес е  голям и за родителите,и за детето.И Петър мислеше,че трябва вече да я пускаме,но според мен е малка.Плюс това е  £600 на месец-аз колко трябва да изкарвам,че да си заслужава?

ВЕни,миличка,дори не знам какво да ти кажа.Не съм изпадала в подобна ситуация,но се надявам да е бил от онези ужасни скандали,когато той ти е най-черния пред очите и не можеш да го понасяш,а в действителност реалността не е толкова страшна.
Гледате ли 'Танцувай с мен'?Егати...какви мацки излизат.Идва ми да заключа вратата към кухнята.Или поне да изхвърля хладилника.На тея мадами не им ли се яде бе?
Не съм била тройната за морбили,заушка и рубеола.Страх ме е от нея,има ли други като мен?Голям дерт ми е.
Мами,помогнете ми с тоя пуст апетит/т.е. лакомия,да си го кажем направо/.Задникът ми расте като корема на бременна.Вече нищо не ми става.И най-лошотое,че се чувствам тежка.Нямам сили,вечно съм изморена.Едва се влача сутрин.Все едно съм на 80.Айде,че пак прекалих

# 267
Най-накрая и аз качих снимки-има и неуспешните от на татито 30-я рожден ден,и музикалният талант Grinning,и от парка,и ви показваме най-накрая любимия си фотьол/от далече е,ама нямаме друга с него,продават ги в повечето детски магазини в Бг и искаме да го препоръчаме-много е удобен и любим на Елла/.Всички снимки са от последните 3 седмици.Около 20,така че не се сърдя,ако нямате нерви:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79434&photo=94

# 268
  • Велико Търново
Добро утро!Тази сутрин по изключение съм ранобудна!Сервирам ви кафето!
Сисе, не си заменям момчето за Божа, но се надявам да пратиш малко от нейното послушание на Криси. Че днес баба ми изкоментира, че жената, която ще гледа Криси ще се хване за главата. Това стана след като изсипа 2 чинии с ядене на земята.

Страйпър,ний с Велиса си имаме една приказка  и по този повод ми е предложението ти да не мислиш,че аз,си давам Божата!

Вени,гушвам те!И с две думи,ако имаш възможност разкарай този човек от живота си!

Ирка,радвам се,че се разписа!Прави го често Heart EyesСъжалявам за това,което сте преживяли с Елчо-важното,че се е успокоила Simple SmileИрка,снимките ви са много хубави,Елла е голяма чаровница!

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 07:49 от siska79

# 269
Здравейте Simple Smile

Хайде, най-накрая и аз за драсна някой ред....

Така като чета май повечето мами са в "нервен" период и стигнах до извода, че причините могат да са две: 1. Заразно е  Grinning; 2. А по-вероятно да е от смяната на часа.  ooooh!
Лони, според мен "нервния" период идва от еднообразното ни ежедневие и постоянната грижа за малки мрънкащи хлапета  Mr. Green
До скоро ми идваше да се обеся, ама се взех в ръце и без хапчета  Mr. Green
Както ми се искаше второ дете, май ще се откажа... Едва ли бих могла да пеодолея отново такава ситуация!?!

Ирка, навсякъде втората година е кошмарна, не само в Англия  Mr. Green Пък, то само втората да беше - после и четвъртата идва и тя е ужасна! Освен да си пожелаем железни нерви без розови хапчета, друго не знам какво можем да направим  Joy hahaha

Сисе, не си взимай белята с размяна на дечурлигата, че ще луднеш с някое от нашите  Wink

Желая ви лек и спокоен ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт