Добро утро хайде на кафето и закуската,аз,после ще дописвам

Сватя,разпиши се-обеща ми
!
. Няма ли начин майките да останат няколко дни с децата си, докато посвикнат. Тук това е задължително!!! Първо се остава един час с детето, на другия ден два примерно, на третия може майката да излезне за половин час, след като е останала малко с детето. На следващия ден примерно може да се остави детето до обяд и т.н.... Защо не го изисквате това???

Дано да се оправят нещата, стискам палци 

, даже едната каза, че мъжа й ще води Никол на ресторант). Никога не е плакала по пътя, даже напхротив с голямо желание сутрин си взима куклата и тръгва на "детска градина при каките". Само в началото като видеше лелките на врата и се размрънкваше, но като влезе при децата - спираше и започваше играта (Доколкото знам почти навсякъде в Европа пръвите няколко дена майките влизат вътре с децата и им обясняват и показват всичко, така децата свикват с обстановката и режима и после им е по-лесно сами. А при нас какво се получава - попаднали на непознато място, с непознати хора и ги карат да правят неща, които те не обичат - да спят, да се хранят и да ги преобуват - поне за Никол е така. Така, че това си е един голям шок за тях.) Въпреки бързата според мен адаптация на Никол, на мен ми беше много трудно - постоянно по цял ден мислех какво ли прави там (още не бях почнала работа), направо се побърквах - тук трябва да кажа, че много ми помогна нашия тати, постаянно ми се караше да не мисля глупости, че ако е така - никога няма да я пусна на детска градина..... просто не ми се обяснява и не искам да си спомням какви мисли ми минаваха. Другото което разбрах в последствие и мога да го дам като съвет - лелките си говорят малко и наизуст и много да не им се впрягате - всичко си изяде
Като знам, че 4 месеца от детската кухня нито една супа или манджа не вкуси ....., отделно от това като я вземем е гладна като въжка, но пак подбира.
!
от нас с Никол!
, колко сълзи и стрес съм му спестила... За "гледането" на дечицата в яслите и лелките нямам какво да кажа...
Възмутена съм до дъното на душата си. Дано не навсякъде е така!
То бива да си коравосърдечен и овчедушен, ама АМАН от хора, които не знаят "къде се намират" и на които някой им е крив, че не са избрали подходящата за тях професия... Аз не мога да си представя да работя в ясла и да не реагирам при вида на нещастно детенце... Камо ли разплакано! Направо заслужават да ги разстреля човек тия!
и все още им се обаждат да си го вземат веднага щом се събуди! За да не се уплаши, че мама/тати не са до него и да се осъзнае къде се намира... Това в тази "ваша" ясла е пълно безумие и цинизъм спрямо малките невинни душички...
Аз бих се обадила в някоя медиа, ако може някой със скрита камера да заснеме каква е практиката по отглеждането на бъдещето на България... И как тази "оправия" може тотално да те откаже от желанието да повториш (и потретиш)...Ако "недай си Боже" 

Ще я покажа довечера на моя смехурко, да видя как ще реагира.
), поговорете МНОГО сериозно и му постави ТВОИТЕ условия. в негов интерес ще е да си вземе бележка. Ако не - твой е изборът дали да търпиш така да минава животът ти, или да потърсиш по - добро бъдеще и възможности за теб и дъщеричката ти... Малко съм крайна, ама от опит съм се убедила, че за подобен "вид" мъже, няма оправия и лек срещу ревност. От последния порок или от пиянство няма оттърване докато си жив... За съжаление.
Тази година тийм билдинга на Мариян ще е на Пампорово (точно на 15 и 16 - ти! 
,а ето и една от неделната ни разходка:
ударети ни едно рамо http://www.moetobebe.net/babies2/index.php а ние после ще почерпим