В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 480
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София
 Ирка, и Радинка е много проклета напоследък и също се ядосва и стиска юмручета и се напряга цялата. И аз се уплаших като го направи за първи път. Поне засега не удря и хвърля, може би защото не го е виждала от нас, а може би просто не и е дошъл агресивния период.
 Ох, дребното тарторче не ми разрешава да чета и пиша, като види, че поглеждам компютъра и насочва заплашително малкото си пръстче и вика "ъъъъъъ" ! ( Не знам откъде го измисли това с пръстчето, нито аз, нито бабите са използвали този жест)

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 10:12 от cat11

# 271
  • Русе
   Привет, мамчета!
   Аз няколко дни не съм влизала във форума и не съм прочела какво сте писали(гледам, че не е много Sad). Ние бяхме в поредната "зъбна епопея", но тази нощ се понаспахме вече Grinning Все още сме на кътниците, ама всеки връх(нали са с по 4) излиза с отделен рев и порция безсънни нощи Tired
   Тук при нас времето е английско-сутрин има мъгла, много рядко виждаме слънцето. Вече не излизаме на дълги разходки с количката, само до магазина или площадката за малко. Дарито упорито продължава да не иска да върви хваната за ръка и не смея да я водя по оживените улици.
   Сега на дневен ред ни е да купим ботушки за зимата. Няма и 2 месеца от както й взехме есенните обувки и вече са й малки! А като ги купихме бяха толкова големи, едвам вървеше с тях. Та сега се чудя като вземем ботушките дали ще изкараме зимата с тях?
   Докато ви пиша съм пуснала на Дарито една нова музикална играчка-слонче, което "пее", върти се в кръг и си мърда ушите. Тя го гледа в захлас и му говори нещо, но аз не мога повече да изтърпя "песничката"  и ще приключвам с писането Wink

# 272
Честит рожден ден, Иги!

Stryper, радвам се, че при вас нещата се нареждат и няма да ти се налага да се разделяш с Криси.

Сиска, с удоволствие ще ти пратя моето диване, поне за седмица. Повече не знам кой ще издържи с него. Пък щом Божа е толкова кротка, що да не ги гледаш и двамата.  Mr. Green А, че ми е слабост, слабост си ми е. Да я нацелуваш!

Танче, то и ти си права, но пък аз последно време с толкова неща извън къщи съм се захванала, че въобще не ми остава време да скучая. Абе, вече и аз не зная.  newsm78

Ирка, дано поне те успокои това, че всички навлизаме в този период и всички сме на този хал /е, почти всички, изключвам кротката Божа  Party/. Поне тук ще си споделяме неволите и ще изперкваме заедно.

При нас изпече слънчице и май настроението ми се покачи. Ще тичаме на разходка.
А на вас желая спокоен и весел ден!

# 273
  • Varna
Честит Рожден ден, Иги!

Много щастие исртрахотен ден.

# 274
  • София
Честити Рожден ден, Иги!  bouquet
Ох, да ви се оплача, мойто зверче откак смениха времето, заспива още по-късно (около 24ч.), но за сметка на това става по-рано (към 7.30) и спи 2 пъти по-малко следобед ooooh! Аз съм като парцал, мнооого ми се спи Cry
ооо, пак мучи нещо в кухнята, отивам да видя...

# 275
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИГИ!   bouquet

Поне като ви чета се успокоявам, че не само аз съм много нервна и изперкала !
И Тери е станала много капризна, мрънкаща и ревлива. Постоянно иска вниманието ми и ме ревнува от баща й, телевизора, компа и всяко занимание отделящо вниманието ми от нея. Отгоре на всичко и на обяд я приспивам, а заспиваше поне тогава сама от 1/2 година, но номера минал първо при баба й и после го приложи и на моя милост, та сега приспивам голямото ми бебе. Има ли още такива дечковци, които не могат да заспиват сами?
Има и друго , но .... "дивото зове"  Mr. Green. Ако мога по-късно ще се включа пак.
Завиждам на местенцата където е слънчево времето, при нас е мъгла и дъжд - отврат, пак ще стоим затворени в къщи Cry
Весел ден на всички!

# 276
  • София
добър ден! Crazy

миа и баба й се разхождат, а аз да посвърша малко работа уж, че седнах да се разпиша  Mr. Green

кат, и миа ги прави такива муцунки на разярение, само без пръстчето, след което последва рев и редове сълзи все едно я колят  Mr. Green, обикновено това настроение идва вечер преди лягане. оправям я с една пълна ваничка с вода и всички гумени играчки вътре.  Crazy

ирка, супер си на снимките, тоалета ти , прическата, цвета ти много ме кефи.  Peace елла е с пораснала коса, сладурка. и божа също  Flutter и тоалета й е супер. а режима ви  - мечта.

танче арк, мислех си за вас, нали не идваме вече до апрка, как ли сте... дорбе че се разписа.

bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ИГИ! ВЕСЕЛ ДЕН И СЛЪНЦЕ В ДУШАТА ТИ ЖЕЛАЯ! bouquet

ПС. слончето дето пее ми стана интересно какво е, миленче, покажи някой път на снимка  Praynig Peace

# 277
  • София
Люсил, Радинка от как се е родила е заспивала само един единствен път на обед сама - играеше си на пода на около 9 месеца и се отряза, но това не се е повтаряло.  Ако "не я легна", сигурно изобщо няма да спи. Иначе вечер (от скоро) след като се насуче, ако не е нервна я оставям, тя се врътка известно време, бърбори и заспива.
 Ванилка, нашета проклетийка не е свързана с умора, може и наспана да се изявява, когато нещо не стане както тя си го е наумила. Обаче аз от една седмица (засега успешно) прилагам нов подход, който е по-скоро вътрешна нагласа, към тези нейни изблици, т.е. не се ядосвам И на нея така по-бързо и минава и аз съм по-добре психически. Веднъж избухнах пред свекървата , и после ме хвана срам, че жената остава с впечатление, че съм дзвер и половина и затова съм нов човек сега Laughing. Ще видим докога.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 11:55 от cat11

# 278
Честит рожден ден ,Иги-желая ти много здраве,късмет,любов...много свободно време за Момчо и за теб самата да ти остава и дано скоро те видим и в друга отчетна тема  bouquet Hug Wink!
А,сега видяхте ли,че и ние не спим като се сватосваме........ Laughingама Ел-чо е все по-красива/а гледам майка и е сменила цвета на косата-та да отиват на цвета на зетя Mr. Green/...А,на приказките на Ирка,за задните и части хич да не се вързвате....тя така си говори,а като я видите наживо ви идва да я попитате що не е изчакала да завърши гимназия преди да се зажени/скромен опит за комплимент,ама напоследък нещо дар словото ми е в отпуска/.......Ирка-за яке аз веднага давам идея-единия вариант е да ти пратя оттук,а втория е да прегледаш английския Ла Редут/акопроявяваш интерес -пращам линк-а/...а всъщност ти и от френския можеш да пазаруваш....
Гледам не съм единствената дето е за спешна психологическа помощ....ама аз все още удържам положението без хапчета/че то добре,че е кърменето иначе отдавна да съм ги почнала с шепата...или да почна да давя проблемите в алкохол/....но и на мен нещо ми "изпушват бушоните".....и то най-вече от липсата на каквато и да е переспектива нещо да се промени......в момента съм се обърнала освен на гледачка/това май е най-приятната част от ежедневието ми/ и на чистачка,перачка,гладачка...и най-вече готвачка/защото откак бащами е вкъщи ще ми изядат ушите...готва поне три яденета дневно и като погледна все няма нищо останало...да не говоря за купищата чинии за миене и за цапането.....ама с четирима мъже-така ще да е/....отделно,че и аз почнах да мрънкам,че ми се работи/по-скоро не се седи вкъщи при това ежедневие/,но направихме простата аритметика,че ако плащаме на детегеледачка ,май ще трябва да работя за да и плащаме......така,че сега ще търсим връзки/колкото и да ми е неприятен тоя начин/ за ясли......Има и още един момент свързан със свекито и нейното нежелание да сипогледне внуците...но това е друга тема...А,пък и от известно време имам чуството ,че просто живея във "филм на ужасите"-просто такива неща се случват около мен,че направо вече почвам да се чудя дали няма някакво негативно влияние/но вчера на комшиите им падна бойлера-откаци се от горните болтове и въпреки,че помагаххме кой с каквото може....падна и затисна комшийката...и жената е в болница/Айде,оплаках се и аз...
И понеже съм я почнала с мрънкането-Иво няма против да пипам компа,но само ако и той пипа наравно с мен....основната му занимавка е да бъзика"поставката за кафе"/както и да млати монитора/дано баща му не чете,че ще има спявка Mr. Green/
И да рови саксиите наоколо....и после с калните ръце да оставя следички из цялата къща...
А за нервите-успокоявам-нормално е.....просто се пробват да налагат характер....но тоя период минава еи след ужасните две идват ужасните три,четири и така докато се заженят/оттам да му мислят снахите и зетьовете/
Сега наистина спирам с мрънкането.....и да не забравя да честитя новия монитор на Чемширова....да я похваля, за кротката щерка и да питам те "Зрънчото "тайно ли си го ядат Laughing.....и си позволявам да направя лека забележка,ама тоа "уиски" не е ли мартини/просто така ми изглежда,ама пусто ми се пие...и видя ли чашка ей така се втренчвам Shocked/
Стайпър-че,много се радвам че нещата при теб почнаха да се нареждат....дано продължат в тоя дух...а за Криси не се плаши,при други хора не са същите беладжии,както при нас.
Аз отивам да поразчистя път на дядото,че се прибра,а и двете врати са блокирани от комплект домакински купи....

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 12:22 от Анонимен

# 279
  • Велико Търново
Драга ми Кабранска,това си е чист Джак Даниелс-Чемширова трудно го бърка Mr. Green
Това е "Слънчо",но само "манджа" е спасение,когато има много интересни неща за разучаване по земята Simple Smile

# 280
Ще ме прощавате за оспамването на темата,ама "Джак Даниелс"-а си е кафяв на цвят...и се пие в ниска чашка.....в такава се сервира  сухо мартини или "Маргарита"...а маслинката е задължителен аксесоар към мартинито......аз може да не пия от много време ама от алкохоли разбирам/професионална деформация/Та госпожо,Чемширова-ако имате още възражения-заповядайте на място да ги разрешим-тамън имам на разположение "Джак".....пък може и да размисля за продължаването на кърменето...а и манджа има в изобилие/та и щерката ще е доволна...освен това обещавам да и сервирам в празничния сервиз/

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 12:35 от Анонимен

# 281
  • Велико Търново
Гусподжо Кабранска,уважаемият господин Гугъл ме е подвел Mr. GreenИ не ме кани много,че като нищо ще пристигна Mr. Green
Тази сутрин Анита от Варна ми звъни и вика Сисе да не сте във Варна,а тя моята послушна Божа я набрала и затворила!
Анитке,ако четеш приканвам те да се разпишеш!

# 282
Хей мами каква е тази мрачна серия цялата страница само с изнервени и измъчени жени - недейте така - я по ведро. Имаме ги тези малките дзверчета и ако не направиме всичко възможно да им се радваме сега когато все още дават няма кога. Знам че ги обичаме най-много когато спят, но и през другото време намирайте време да ги гушнете и погалите да им кажете браво ако се случи да свършат нещо полезно. Махайте тези хапчета ами като изпаднат в такова състояние дечковците ги грабвайте мятайте ги на спалнята и гъделичкане до откат. Смеха е здраве.
Аз почнах ведро искаше ми се да ви понахъсам малко ама да си споделя и аз. Вчера като я взех от ясла супер спокойна гушнах я и стигам до колата да я сложа в столчето - малееее като се опъна като струна не може да я свия и писъци 1-2 минути се мъчих и се отказах извадих я минах от др. страна тя пищи и се опъва (а хората си извеждат децата от градината около нас) - натикахме се някак си двете тя с ръце на лицето и се дере. Потеглехме аз песнички, разсейване, шише, и почнах да я гъделичкам в началото пищи, но аз не се отказах буба лази буба лази и така за 1 мин. взе да се хили продължих докато се отпусне и мога да я свия да седне в скута ми нормално и почнахме да разглеждаме колите и така. Така че аз си го обяснявам че това е нейния начин да изхвърли напрежението от деня и да ми покаже че ми е сърдита може би незнам ще видим днес как ще е.
Ох, търпение му е майтака!!!  newsm10
Защо пък толкова рано започват всички да влизат в тези ужасни две  newsm78

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 12:47 от galiushana

# 283
[Честит рожден ден, Иги!
Желая ти цялото щастие на земята!
[/size]

# 284
  • София
Иги, Честит Рожден Ден! Желая ти много, много любов, успехи, приятели и свежи моменти! Нека не само този ден е специален и щастлив за теб, а любимите мъже да те глезят и радват във всеки един миг! Ти си страхотен човек и заслужаваш всичко най - най - най! Heart Eyes
И да ти остава повече време за форума, не на последно място! Naughty

Всички дечица са просто невероятни - и "есенния" Ивчо, и Елла и Божанка - кротанка (и на мен си ми е слабост!)...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Целувам ви (няма да се разписвам, че и аз съм май за "розови дражета" и не искам да товаря вас и темата)...

П.С. Давайте "есенни" предложения за заглавия на новата тема, че мен нещо ми бяга римата...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт