В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 490
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Моят син,също ми каза "мама"за пръв път преди 1 месец. Трябваше да замина на почивка за 10 дни без него. Като се върнах,така ми се радваше и тогава каза "мама" за пръв път и сега го повтаря по 10 пъти на ден  Laughing
За меда,аз също още не съм давала,но откакто минахме на втора група в детската кухня съм малко по либерална в храната му. Почти хапва от нашата кухня,като избягвам пърженото,подправки и сол.
За разходката,която направихме бяхме в София,в Етрополския и Врачанския край,както и на Дряновския манастир. Ето малко снимки и от нас

пие ракия от чашата на баба  Laughing

извинете ме ако станаха големи снимките,но за пръв път качвам Embarassed

# 61
Страйпърче, и аз като теб в началото държах на много неща, да кърмя дълго, да я захраня късно и бавно, да не яде сладко, а после пък и да и се говори само на български. Ама взех да се отмятам вече Mr. Green Кърмих до 11 месеца, захранването хич не ни се получи, щото по-вечето работи ги отказваше, сладко и други "непозволени" неща баби и и други започнаха да и дават, а и няма как около нея да се чува само бг реч Tired Вече си мисля, че трябва да се кара по спокойно и да не тичаш срещу вятъра Thinking
 Снощи в къщи спа гаджето на Йони (да не ни се сърди Килян, ама си имаме и американско гадже Mr. Green) и им спретнах романтична вечеря на свещи, с пласмасови чинийки, малки вилички, че и запалена свещ си имаха. С Дидо се попикахме от смях и ги карахме да позират за снимки и да си казват наздраве. Ще кача няколко по-късно да се посмеете и вие Joy

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 19:30 от smily_5q

# 62
Ани, това час и половина на него му беше рекорда за дълго спане на обед  Tired Обикновено спеше по час.. Като преди това съм гоприспивала 1 час.. Нещо хич не ми се получаваше баланса  newsm78 - още не съм си починала от приспиването и той хоп, скочи с нови сили  Crazy
Ще го видим занапред как ще е, ама хиччччч не ми харесва никак да не спи  Rolling Eyes

# 63
  • Варна
Иииииииииииии, Смайли, уби ме с тази романтична вечеря!!!!  Mr. Green

Иначе и аз го раздавам свободно с Макс по отношение на всичко. Храна, сладко, гризки, абе каквото си поиска. Само и само да яде, че преди като не искаше нищо.... Само дето много му се карам като не слуша, защото е голямо гевезенце и вече всичко разбира и ни използва. А не искам такова възпитание.

Духи, не знам дали ще те успокоя, но и Макс най-много да спи час, час и нещо. Обикновено с Ники двамата толкова бързо се събуждат - понякога и на 15тата минута, че още не си разбрал спали ли са, или не са. Вчера например ги приспахме вкъщи, след около 40 мин Макси пристигна сърдит, че съм го оставила сам в детската, ревна къде е Ники или по-точно защо тя спи в спалнята, събуди и нея..... А се бяхме наточили да си починем маааалко от тях докато спят  Mr. Green

Макси тази сутрин се закова пред ТВто с БонБон, и като свърши ме поглежда въпросително с "Кака???"  Mr. Green Фен е на каки и батковци, които пеят и танцуват.

Хайде приятен неделен ден от нас   bouquet

# 64
  • София
добро утро,

няма ли кафе  Embarassed

ани, правилно си видяла, миа с подрязано бретонче  Flutter

духи, само така, сестро  Naughty Peace bowuu , тони е мноооого сладък на нсимките, забравих да ти кажа вчера.
също се нарадвах и на бети в пералнята, на божа (каквото се виждаше от нея и котките)  Party, тя има все повече коса  Naughty  Flutter

катето и нейните снимки от влакчето, искам и аааааааааз на такова,  супер бяха,
както и макси и ники  Heart Eyes Heart Eyes

ами това е от мен, до скоро!

# 65
  • София
Здравейте и от нас и честит първи сняг!
Аз не съм писала отдавна, но покрай тая стачка Мони си е вкъщи и почти нямам време да чета и пиша. Иначе Евка е добре, яде всичко, спи по много и в общи линии е доста разбрана. Разхвърля много играчките, но снимки няма да показвам, че ме е срам вече от тоя хаос вкъщи. Говори много, но предимно на някакво китайско наречие  Joy, което все още не разбирам. Ето една снимка, да видите какви къдрици развяваме. Да не ви прави впечатление петната по дрехите, те са ни за украса и са първото нещо, което се прави при обличането на нови дрехи.

# 66
  Привет и от нас! Чета най-редовно, но до писане все не стигам!

Честит първи сняг! Очертава се една истинска зима.

Страхотни дечица, пу-пу-пу, кое от кое по-хубаво! Hug

Ради дивее и щурее, вечер съм като парцал, голямо тичане пада след него, като сме навън. В къще нещо на го свърта. Непрекъснато бърбори нищо на негов си език и казваме по някоя друга дума! Спем по час-час и 20 мин най-много. само лятото веднъж дваж спа по 2 часа и нещо.

Общо взето това е при нас! Усмивки от нас за вас!

# 67
  • София
Ние пък си спим по много пу пуу, да не чуе  Twisted Evil, вчера откърти над 3 часа, а сега спи от 13 ч, ще видим докога...  Thinking
От утре съм го записала на нова кухня (Хер бебе), близо ми е до работата и като цяло съм чувала добри отзиви. В нашата (квартална), от която бях супер доволна нещо напоследък наблягат на постните манджи (визирам СУРОВИ, ЦЕЛИ  Sick картофи в бурканчетата), а нишестетата са ежедневие...  Sick Нещо се излагат и ще сменяме първоизточника, че манджата си е най - същественото за моя човек  Mr. Green и няма как. Имам един колега, който взима от Хер бебе за дъщеря си на 2 годинки и разправя, че е много доволен. А има и бебче на 6 - 7 месеца (момче).  Heart Eyes Ще се комбинираме с него да излизаме от офиса и да дрънкаме бурканчетата...  hahaha
Нагледах се на хубави дечица, толкова са порастнали всички и са истински красавци и красавици. А Божа ми напълни душата. Видя ми се адски променена, порастнала и има страхотни очи. Ще разбива сърца наляво и надясно...  Heart Eyes
Много се радвам на щастливия край с Надя, всичко е добре, когато завършва добре.
Сисе, къде намери бегълката? И как свикнаха с новия мъркащ член на вашето семейство? Grinning
Руми, ЧЕСТИТО ти "мамммо-сване"!  Hug И мен ме сефтосаха  Mr. Green преди месец и те разбирам напълно как ти се е сгряло сърчицето. Да го нацелуваш този сладък "обущар" от мен! Heart Eyes
Времето е ужасно студено, а тия от Топлофикация така и нямат намерение да ни пуснат парното, направо са за  #2gunfire, истинска зима  cold, въобще не е подходящо за излизане и срещи, но дечицата да са здравички и да не събарят от скука къщите  Mr. Green, пък все някога дано дойдат и по - добри (и топли) времена...  Praynig
Мацки, а за Коледното парти, нещо реши ли се в крайна сметка??? Rolling Eyes
Много ми се иска да резервираме някъде, където и да е, за да се видим и мъниците да се надивеят на воля. А и идеята за подаръчета и снимчици - спомен за цял живот, си я бива, нали?  Wink
Чао от нас (спящи и гласящи  Mr. Green се за работа  Tired), дано въпреки студа навън малките сладкиши да озаряват домовете ви, като малки слънца  sun и на сърцата ви да е топло...  Heart Eyes И това да донесе по - голяма активност тук  Laughing и повече  photo...
Цунки! lovekiss

# 68
Олче да ти кажа,аз като бях в София съм взимала от Хер бебе и не останах много доволна,не от самата храна а от количеството. Препоръчвам ти кухня Ози,малко по-скъпа е,може да се поръчва по Нета и количествата са сравнително по-големи. Peace
Честит Първи сняг,ние още нямаме такова чудо,пък и тук във Варна рядко вали. Незнам дали моя син,тази година ще види сняг,освен ако не го пратим при баба и дядо в София Grinning

# 69
  • Плевен
Привет МАЙки!
Отдавна не съм се разписвала, но чак днес успях да прочета всичко до тук.
Нагледах се на страхотни снимки!
При нас нищо ново. Тери дивее из къщи и все навън я влече. Днес и вчера и тук в Плевен е доста студено, та се задоволяваме с разходки из някой хипермаркет. Иначе за белите Тери е според мен на някакво "средно ниво". Много харесва да си играе с цветя и листа, които в момента са в изобилие, както по количество, така и по разнообразие от цветове. Докато не си напълни и двете ръчички с букети от листа не мога да я накарам да се прибере в къщи. След това е голяма мъка да й "откопча" листата от ръцете. Ето и малко снимков материал:
http://images21.snimka.bg/004304323-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004304324-big.jpg
http://images21.snimka.bg/004304366-big.jpg
Имуностимулатори все още не съм й давала, мед също.
Честито "мама"на Руми, мен всеки път ми се сгрява сърцето като чуя Траяна да ми го казва  Heart Eyes.
Добре завърнала се и на Сискината Надя. При вас е весело , както се вижда от снимките с чудесната сладурана Божи  Hug
За спането - моето отроче спи между 1 1/2 и 3 часа на обяд, но си ляга късно вечер към 23ч. и според мен наваксва с обедния си сън. Напоследък обаче много се стряска и плаче на сън, защото имам "прекрасни" съседи, които много "тихо" си ремонтират.
Ето и още снимки: тази е още от срещата ни на Златни пясъци  Embarassed
тук се храни сама с лъжица
а тази е за повдигане на настроението, една от първите й думи или част от дума беше "оила" (очила) и аз й купих едни за игра, защото постоянно иска да си играе с нашите

От тук започват най-пресните снимки  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171487&photo=42

Имам една питанка: Има ли сред вас желаещи да се съберем да празнуваме Нова година заедно, някъде с децата. Ако искате пишете и на лични за да не занимаваме всички тук.  Grinning

Приятна вечер и весели игри!

# 70
Снимки от романтичната вечеря, ето от тук нататъка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=171569&view=1&photo=9

# 71
Ние пък, както знаете, днес бяхме на театър. Първо да кажа че не играха пиеската с големите кукли, която беше обявена по програма, защото една от кандидатките за кмет в нашия град платила театъра и не знам защо точно промениха програмата, но и тоя се котира много добре. Първо че Ивко беше най малкото от дечицата  - зрители. Дори много от децата му се радваха преди да започне театъра и му викаха бебето. Защото всички си седяха послушно на столчетата и чакаха да започне представлението, а "бебето" така се впечатли от декорите на сцената , че ми се налагаше все да тичам след него. А бе Ивко им изигра един спектакъл като подгряваща група. Но послеее.... като започнаха да играят артистите, беше страшно впечатлен. Седя, гледа и не мърда. Голям кеф! Само по едно време тишина в залата и като излезе един вълк и Ивко възторжено извика Бау Бау. Такъв смях падна! С една дума другата седмица пак сме на театър. Определено му хареса. И две снимки му направих накрая: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183756&photo=51 После у нас му правих театър, само се заливаше от смях!

Духи, ти ме смая бе! От де толкова енергия у Тони! А като не спи хич, после вечер не ти ли е нервен. Защото Ивко ако е спал час и половина и после му е много трудно до вечерта.

Много сладки снимки сте напускали. А Тери с тези листенца и цветенца, направо разбива. Люси, аз не ти разбрах много питанката? За какво точно празненство говориш! За някакво частно парти или в по широк кръг? Защото гледам Софиянки ще си правят сбирка, а на теб ти е близо там!

Смайли, то американското ви гадже вече улегнало бе!  Laughing

А ето и малко снимки от вчера и днес: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183756&photo=44

# 72
  • Плевен
Люси, аз не ти разбрах много питанката? За какво точно празненство говориш! За някакво частно парти или в по широк кръг? Защото гледам Софиянки ще си правят сбирка, а на теб ти е близо там
Питанката ми е за посрещането на Нова година т.е. на 31.12.2007г и 01-02.01.2008г. , ако някой има желание да е с децата си и да не си е в къщи, а на друго място извън града му. Нещо ей такова  Grinning. Вече има даже едно предложение за околностите на Велико Търново.

# 73
Люси, аз не ти разбрах много питанката? За какво точно празненство говориш! За някакво частно парти или в по широк кръг? Защото гледам Софиянки ще си правят сбирка, а на теб ти е близо там
Питанката ми е за посрещането на Нова година т.е. на 31.12.2007г и 01-02.01.2008г. , ако някой има желание да е с децата си и да не си е в къщи, а на друго място извън града му. Нещо ей такова  Grinning. Вече има даже едно предложение за околностите на Велико Търново.
Надушвам че се заформя весела компания. Ще внеса предложението за разглеждане в нашето семейство.  Wink Но тая зима както я обещават мразовита, май хич няма да е за пътувания! Sad

# 74
  • Велико Търново

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,СМАЙЛИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,КЪСМЕТ И ВСИЧКО ЗА,КОЕТО СИ МЕЧТАЕШ ДА ТИ СЕ СБЪДНЕ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт