мимоза, и миа така прави, затова двете си спим. ще мине и това време. после ще бягат от нас и ще ходят по гаджета.
/
всичко най-прекрасно от мен!
радвам се, че Момчо е по-добре, бързико да с еоправя, а ти се поразписвай, липсваше ми!
резервация за 16-ти дек. от 10 ч.
, но ако не занесем капаро втората половина на ноември, ще я изгубим. Не съм носила пари, защото не искам да ви натрапвам това място. Танчето Арк щеше да дава оферта за друг клуб, а и ако някой има различни предложения, трябва да ги обсъдим в началото на месеца и да решим до средата.

А как се научи - нямаше годинка като започна да се оитва от ваната с една пластмасова чаша да си нацели устата - голям смях беше в началото, ама много бързо задобря. Лятото на морето от кофичките за пясък пиеше вода на големи глътки. (А после не мога да му насмогна да го изпишквам, като маркуч - край няма
)..
Весел празник ти желая, много обич и семейно щастие!
Затова само на бързо-Иги, радвам се, че писа, отдавна нямахме новини от вас, ами снимка нещо няма ли да видим на порастналия Момчо? Дано повече да нямате такива здравни проблеми и тревоги! 

Бързо ще забрави травмиращото преживяване, и ще навакса с лудориите. И ние след морето бяхме на същия хал (е, не стигнахме до болница чак...), но напълно те разбирам какво си преживяла... Дано вече болести и лошо ви забравят, а за срещичка, ако има, непременно ще ти звънна да те подсетя (а защо не и да те докарам АЗ
този път?
Наистина когато мама започне работа, става много трудно, особенно за мама
Спомням си колко изморена се чувствах, недоспала и вечно работата ми в къщи недовършена. Е, починах си 3 месеца, но скоро пак започвам, всъщност в сряда съм на ориентация цял ден, и след това не знам от кога започвам , нито какви смени и кои дни. Много кофти, че така не мога да планувам кога да празнуваме рожденните си дни, нашия татко е рожденник на 25-ти и обикновенно празненството ни е общо. Ама като не знам кога ще работя