В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 499
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • София
кат, от английски. за едно списание в момента работя.

мимоза, и миа така прави, затова двете си спим. ще мине и това време. после ще бягат от нас и ще ходят по гаджета.  Mr. Green

# 91
  • София
 Ванилка, най - вероятно се буди от зъбите, като пробие, ще се успокои.
 Елфче, ние скоро пропихме вода, направо от истинска чаша. Опитвала ли си да и дадеш така? Придържаш чашата леко наклонена , за да не се задави и става.
 Духи, съчувствам ти за неспящия бяс Hug

# 92
  • София
Привет в това чудно време! Такива дни са ми толкова любими - приятни и уютни... /е, стига да не трябва да обикалям под дъжда за лудо като тая сутрин  Crazy /

Петяnewsm59 всичко най-прекрасно от мен!

ИгиHug радвам се, че Момчо е по-добре, бързико да с еоправя, а ти се поразписвай, липсваше ми!

Мълчуганите от последните снимки са много сладки и пораснали!

Ванилка, аз превеждам писмено и устно английски, много ми е кеф и е добра алтернатива на връщането на пълен работен ден. Лошото е, че нямам постоянно ангажименти и общо взето не може да се разчита на това като финансов източник.

Галюшана, в Приказаката съм направила  santa2резервация за 16-ти дек. от 10 ч.  santa2 , но ако не занесем капаро втората половина на ноември, ще я изгубим. Не съм носила пари, защото не искам да ви натрапвам това място. Танчето Арк щеше да дава оферта за друг клуб, а и ако някой има различни предложения, трябва да ги обсъдим в началото на месеца и да решим до средата.

# 93
Танчето Арк щеше да дава оферта за друг клуб, а и ако някой има различни предложения, трябва да ги обсъдим в началото на месеца и да решим до средата. 

Руми, ние не ходихме на въпросния РД, защото Ники беше болен...
Нямам представа как изглежда клуба, но ако искате мога да взема координатите и да попитам по телефона?!?!
Така че - казвайте  Hug

# 94
Кат, на хомеопат го водих дребния.. Че 3 седмици тече тоя нос като водопад. То не беше подсмърчане, кашляне, давене, че чак повръщане от сополи. Ама 1 седмица си пихме чинно хомеопатичните капки (нашата хом. си ни дава и лекарството), и вече е като нов човека. Само като се разреве сополите не му мърдат, ама туй е друга работа  Crazy

И Тони пие отдавна вода от чаша - истинска  Mr. Green, даже стъклена. Имаме едни малки ракиени чашки, които прекрасно му пазват на ръчичката - пълня я до половината (може 20тина мл.) и си я хваща с една ръка човека и пие като мъж  Laughing Дядо му вика вече има с кой да си пия ракията  Joy А как се научи - нямаше годинка като започна да се оитва от ваната с една пластмасова чаша да си нацели устата - голям смях беше в началото, ама много бързо задобря. Лятото на морето от кофичките за пясък пиеше вода на големи глътки. (А после не мога да му насмогна да го изпишквам, като маркуч - край няма  ooooh!)..

# 95
Честит роджен ден ,Петя-желая ти много щастие и късмет...и преди всичко здраве!
Аз пък хич не ги долюбвам тия мрачни и мокри дни,в които сме като арестанти вкъщи.......днес и Сами не е градина/че прекарваме поредната разновидност на хремата...то май не останаха вече непрекарани видове/....и лудницата е пълна....играчки,възглавници...прането от сушилника е разнесено...абе няма празно..а мен ме боли корем,че вчера се напънах да прибера китките от терасата вътре....и сега си пъшкам свита на две.....
Иги,дано Момчо се оправи бързо....и дано не се е стресирал от болницата/макар,че то си е страшно и за голям човек/
Елфче,като начало пробвай да откажете заспиването на цица....кърми преди това ......аз още нямам намерение да се отбиваме,но вече се оставяме сами в леглото и почна да спи като хората по цяла нощ...мама също/е стига да не ни мъчат други проблеми-зъби,хреми,кашлици.../но,така вече спря  и да ми рови под дрехите/дамак спряхме с поискването/
Мед-а,аз го почнах от годинката/то да си призная и доста други от потенциалните алергени съм почнала,но всичко след внимателно захранване-а и явно  нямаме предразположения към алергии/...и в момента подслаждам/ако подслаждам де/ основно с мед/сега сме на акациев/Иначе и цитруси давам, и плодове/особено ако ми донесат нещо екологично от село/ и наблягаме на тях като имуноповишаващо средство....иначе в пристъпна слабост в аптеката ми набутаха и едни витамини...но засега ги държим за прекарване на сиропите за кашлица/че Иво е доста мнителен относно привидно приятния им аромат и вкус,а тоя сироп явно му допадна/.....
Аз не работя и пак не успявам нещо напоследък с организацията.....ама явно съм се отпуснала нещо Embarassed......

Снимките на всички дечица са чудесни!Давайте още...
Сиске,много се радвам за Надя,ама и аз това си помислих-да не ви станат много котенцата......?
От мен лек и спокоен/доколкото може/ ден!

# 96
  • Русе
   Привет от мен!
   Честит рожден ден на Смайли!  newsm59 Весел празник ти желая, много обич и семейно щастие!    
   Тука времето е ужасно - вали и духа един леден вятър, брррррр. Вкъщи обаче е топло и уютно(парното е голяма работа), а особено и като спи Дари - тишина и спокойствие Mr. Green Тя много отдавна спи само веднъж на ден - обикновено около час и половина. Стигали сме и до 3 часа, но много рядко, само ако не е спала добре през нощта. Сутрин става в 8.30 - 9, вечер заспива след 23 часа. Приспивам я на спалнята, гушка се до мен, после я обличам спяща с пижамата, слагам я в спалния чувал и едва тогава в креватчето. Иначе там не можем да я сложим, почва страшен рев, тръшкане и опити да прескочи решетката.
   За домакинстването - има дни, в които си казвам-като заспи Дарито на обяд, ще шетам. Като заспи пък или и на мен ми се полягва или уж за малко сядам на компютъра... Та после шетаме двете Mr. Green Имам и помощници-майка и татко живеят през един вход и винаги мога да им се обадя ако има нещо спешно. То затова все ми казват-ти си добре, вашите ти гледат детето! Shocked А майка ходи на работа, баща ми е пенсионер, но се занимава с хиляда задачи...
   За храненето - като навърши 1 годинка Дари сама се отказа от храната от кухнята. Първо не искаше да яде крем, после супата и така спряхме да вземаме. Яде от нашата храна, много не обича постни супички, друго си е ако има месце! Mr. Green Мед майка ми й сложи на биберона още на втория месец, нищо не стана, но от тогава не е кусвала. Свекъра е пчелар и имаме хубав мед, може скоро да й дам, до сега не е имала реакция към никоя храна-яла е ягоди, малини. Като сме на масата тя сама си сочи какво иска да яде, сяда в скута ми или обикаля, столчето за хранене отдавна сме го махнали, защото тя не стои мирна в него, а се опитва да се измъкне и е опасна за себе си.
  Руми, честито за МАМА!
  Дарито ми казва мама, когато съм в стаята при нея, ако съм в кухнята и тя е сама с баща си, удря по вратата и ме вика с : Мими, Мими.
  А, госпожицата се събуди Grinning Затова само на бързо-Иги, радвам се, че писа, отдавна нямахме новини от вас, ами снимка нещо няма ли да видим на порастналия Момчо? Дано повече да нямате такива здравни проблеми и тревоги!

# 97
  • В сърцето на любимите мъже!
Да ви кажа, давам си сметка, че през последните седмици изобщо не съм го снимала Момчо... голяма съм и аз патица, обаче... да ви кажа за моето ежедневие...

Ставам в 6:30, правя кафе и закуска за мен и мъжо, оправям се за работа, будя Момчо, оправям го за ясла и тръгваме (в повечето случаи мъжа ми дори още спи като тръгнем). Карам го на ясла, после на работа... работя до 17 или 17:30 и айде пак през яслата, после малко пазаруване (пак двамат с Момчо) и после у дома - да сготвя нещо, да пооправя къщата, да поизмия... и после да нахраня Момчо, да го изкъпя и приспя и вече съм мортос... после ядем с мъжо и умирам...
И малко се нервя, защото си давам сметка, че всичко е на моята глава, той понякога го къпе, ама слаба работа....
и ми е едно ужасно сдухано напоследък....

# 98
Ех Иги какво да се прави мъжете са така - оставят всичко на жените си и си гледат спокойствието.
Жените сме създадени да гледаме деца и малки и големи е има и изключения като на Ани мъжа той ми е за пример. bowuu
не се ядосвай и не се сдухвай опитай се да говорите с мъжа ти и да му прехвърлиш някое задължение....то и ние сме така ама вече свикнах.
Хайде Софиянки да се преброиме горе-долу и да резервираме клубчето за Коледното ни парти, че докато се усетиме ще си мине времето и да не закъснееме твърде много после!!!
Няма никакви други предложения датата е добра предполагам че и часа ако има поспаливи децича ще ги събудите не е за изпускане вторият им коледен купон!!! Мисля ако сте навити да разпитаме за Дядо Коледа и всяка да купи подарък за своето дете да го опакова и да напише името на детето си и той да им ги раздаде все пак ще са на годинка и половина и може да им е интересно залата е широка, но то колкото и да е голяма ако се събереме пак като миналата година около 20 деца ще е тясно така че...няма какво да го мислиме толкова - може да си поръчаме няколко плата сандвичи нещо по подходящо като за закуска без менюта за децата за да могат те да играят 1 час и още толкова да се раздават подаръците да речем ще се получи добре поне така си го представям аз. Ако има някой идея и си трае сега е момента да се обади и да действаме. Да може да дадеме преблезителна бройка за да ни кажат колко капаро искат и ще го мислиме как да стане това а и ако ви харесва идеята с Дядо Коледата и за него колко ще искат - може и на място да се събират ох знам ли - помагайте и решавайте!!!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 16:42 от galiushana

# 99
  • София
anna, как успяваш да успиш евка като събуди нощем?

миа се буди 2,3 пъти да суче нощем, последното е на сутринта, де.... насуква се за 2 мин и се врътва да спи. спим си в комплект  newsm19

денем заспива към 13.30-14ч., спи 40-50 мин. буди се, давам да суче и така си доспива в мен до общо час или час и половина. нещо много ме търси и се стряска насън ли, какво ли, та само в мен доспива. чакам 4я-кучешки, дано да се уталожат нещата.  Praynig
Единственото което действа при Евка е млякото. Щом го изпие веднага заспива, но ако се заинатим и не и дадем сигурно ще будува цяла нощ. При нас не е от зъби, откакто се е родила е така.

# 100
Благодаря на всички за прекрасните пожелания. Ето и почерпката, с американски шокаладов кеик и шоколадови ягодки Party

# 101
  • София
Смайли, Ч.Р.Д!!! Желая ти цялото щастие на света, събрано в усмивката на малката Йони! Бъди много обичана и обичаща! Весел празник!!!

Иги, много съжалявам за случилото се, важното е, че вече малкият юнак е здравичък...  Sad Бързо ще забрави травмиращото преживяване, и ще навакса с лудориите. И ние след морето бяхме на същия хал (е, не стигнахме до болница чак...), но напълно те разбирам какво си преживяла... Дано вече болести и лошо ви забравят, а за срещичка, ако има, непременно ще ти звънна да те подсетя (а защо не и да те докарам АЗ  Wink този път? Mr. Green) с Момчи!
За работата, не е леко, но пък знаеш, че го правиш и заради мъникът, а и си мисля, че е добре и за тях, да си починат мъничко от нас  Laughing... Мъчно ми беше МНОГО в началото и не ми оставаше време за нищо, но пък сега се радвам на всяка секунда, когато съм с него, не съм изнервена, вечно мрънкаща и изморена (преди - работното ми състояние...  Embarassed), чувствам се по - удовлетворена, спокойна и способна. Да не мислите, че фъстъкът не използва прИмоцията да ми се качи на главата??? Twisted Evil
С две думи си струва! Полезно е и за двете страни - финансово и емоционално! Wink

# 102
 На Иги добре завърнала се, съжелявам че сте боледували, дано вече Момчо е добре Praynig Наистина когато мама започне работа, става много трудно, особенно за мама Tired Спомням си колко изморена се чувствах, недоспала и вечно работата ми в къщи недовършена. Е, починах си 3 месеца, но скоро пак започвам, всъщност в сряда съм на ориентация цял ден, и след това не знам от кога започвам , нито какви смени и кои дни. Много кофти, че така не мога да планувам кога да празнуваме рожденните си дни, нашия татко е рожденник на 25-ти и обикновенно празненството ни е общо. Ама като не знам кога ще работя newsm78
  Та за работното ни ежедневие...Таткото много помага и всъщност всичко беше на неговите плещи и пак ще бъде така, ако съм вечерни смени. Той ставаше сутрин рано, приготвяше Йони за излизане, а аз спя. Закарва я на гледачката, а аз по обяд се довлачвам до у тях да я взема. После ако на Йони и се спеше лягах с нея следобяд да си доспя, или понякога се лишавах от този сън, за да наготвя, изпера и т.н.. Вечер след като замина на работа, Дидо започва хранене, игра, излизаня накъде евентуално, после къпане и преспиване. И на него му беше трудно, но не се оплаква и си поема задълженията без мрънкане, което много отценявам.
 Иги, май ще трябва и вашия татко да се включва по-активно в заниманията с малкия, че иначе ще луднеш #Crazy
 Иначе както казва Олчето, бях по-щастлива когато съм с Йони, занимава ми се с нея. А на работа се чувствах добре сред хора, учех се на нови неща и ми беше много интересно. Сега се надявам да работя по малко дни, но ще видим Thinking

# 103
  • София
anna, как успяваш да успиш евка като събуди нощем?

миа се буди 2,3 пъти да суче нощем, последното е на сутринта, де.... насуква се за 2 мин и се врътва да спи. спим си в комплект  newsm19

денем заспива към 13.30-14ч., спи 40-50 мин. буди се, давам да суче и така си доспива в мен до общо час или час и половина. нещо много ме търси и се стряска насън ли, какво ли, та само в мен доспива. чакам 4я-кучешки, дано да се уталожат нещата.  Praynig
Единственото което действа при Евка е млякото. Щом го изпие веднага заспива, но ако се заинатим и не и дадем сигурно ще будува цяла нощ. При нас не е от зъби, откакто се е родила е така.

ами и при миа е така, само дето си похапва от мен  Blush

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 19:24 от ва ни ла

# 104
  • Варна
Смайли, и от мен всичко най-най-хубаво в живота!!!! Щастие, късмет, обич и здраве, всичко друго сама ще си постигнеш!!!!   bouquet

Аз днес съм с ужасно главоболие и не знам къде се намирам.... едва доживях мъжо да си дойде, че да поиграе с Макс....

Общи условия

Активация на акаунт