Мами и татковци в Австрия - 8

• 22 278
  • 271
  •   1
Отговори
# 225
  • Vienna
Здравеите!
Като оздравеят децата и майките може пак да направим среща. В Наная правят Eltern Kind Cafe:
http://www.nanaya.at/source/site/index.php?action=detail&det … pid=10&spid=2
Децата могат да лудуват, а ние да си приказваме. Поне така си го представям.... Или навънка ако е хубаво времето.

# 226
Ritamae мн добра идея, а3 съм 3а.
А3 сега гледам каталоги и се 4удя какви новогодиШни подаръци да купя на малката. Вие какви предложения имате 3а година и половина моми4енце?
Идват пра3ници и мам4етата съЩо трябва да се поспретнат. Ние по пра3ниците няма да ходим в БГ и имам проблем, 4е тук не по3навам добра ко3мети4ка. Мн Ще съм благодарна, ако някоя от вас може да ми препоръ4а някоя тук.

# 227
Ritamae мн добра идея, а3 съм 3а.
А3 сега гледам каталоги и се 4удя какви новогодиШни подаръци да купя на малката. Вие какви предложения имате 3а година и половина моми4енце?
Идват пра3ници и мам4етата съЩо трябва да се поспретнат. Ние по пра3ниците няма да ходим в БГ и имам проблем, 4е тук не по3навам добра ко3мети4ка. Мн Ще съм благодарна, ако някоя от вас може да ми препоръ4а някоя тук.

една супер идея за мами на момиченца (жалко че аз  не съм). аз се опитвам когато мога да купувам дървени играчки, не че нямаме един куп пластмасови, но при възможност предпочитам естествени материали
http://www.kidoh.at/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=7 … e2b46e5f4f6d94bf6

който поръча до 4.11, не плаща пощенски разходи. мисля, че цената е супер.

друго от този каталог, което поръчах за алекс е това
http://www.kidoh.at/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=7 … e2b46e5f4f6d94bf6
 и това

# 228
  • Vienna
Аз ходя при тези и съм много доволна
http://www.labelezza.at/main.php

# 229
deiana, 2 от играчките са за  3 годишни  Rolling Eyes

# 230

аз лично не ги намирам за опасни, и ги поръчах за 2 годишния си син. ако ти строго се придържаш към препоръките на производителя/ моля!
това са само идеи, никой не е задължен да е на моето мнение.
имаше една приказка едно време... като си купиш бисквитки катеричка.... Rolling Eyes по старите набори може да я знаят още.

# 231
ами, не чакам да ми изскочи катеричка от бисквитите, но на децата си купувам играчки, подходящи за възрастта им  Peace

# 232

аз лично не ги намирам за опасни, и ги поръчах за 2 годишния си син. ако ти строго се придържаш към препоръките на производителя/ моля!
това са само идеи, никой не е задължен да е на моето мнение.
имаше една приказка едно време... като си купиш бисквитки катеричка.... Rolling Eyes по старите набори може да я знаят още.

дали са подходящи, е лична преценка. препоръката на производеля е с цел да си изтрият ръцете те от отговорност.

# 233
именно  Peace да съм ти казала нещо, не съм. само обърнах внимание на факта, а дали препоръката е само за измиване на ръце е друг въпрос. според мен препоръките са такива или защото има дребни части, които могат да погълнат от по-малко дете или не е узряло психически за такава играчка. така разсъждавам аз, ти си имаш твоята си логика  Peace

# 234
именно  Peace да съм ти казала нещо, не съм.

не си. смайлито с въртенето на очите беше достатъчно красноречиво. Peace
както и да е.... да не спамиме повече темата.

# 235
Лейдис! Черпя по едно Prosecco за добро настроение.
Малко ми е еднопосочна темата.
Да ви разкажа, днес бяхме на мини-  екскурзия в Шопрон / Унгария. Аз съм голям "гъз път да види". Хич не ми се седи в къщи. Много беше хубаво! Студено, слънчево и много красиво. Чак ме е яд, че мъжът ми няма истинска отпуска, за да отидем някъде за по - дълго. Но в края на месеца (с Вайнахтсгелд  Mr. Green) ще мръднем до Венеция. Бяхме там лятото и много ми се иска да отидем късна есен - мъгла, облаци, тези малки, закътани улички, каналите ... абсолютна романтика!
Докато дъщеря ми ходеше на детска градина непрекъснато ходехме нанякъде. Сега с това училище и тези ваканции хич не ни е удобно.

# 236
Имам въпрос Simple Smile!!!!!!!!!!
Почнах да захранвам детето със зеленчукови пюрета,пише до 2рия ден да се изразходва.Та въпроса ми е,ако не сме го изяли до втория ден хвърляме или може да дадем и до 3тия ден?До сега хвърлям,но ми се виждат и на 3тия ден свежи,та си викам чакай да питам.Моля за вашите мнения Simple Smile

За nanaya идеята е много добра!

# 237
аз не съм давала пюре на 3 дни, спазвам указанията  Peace

# 238
По въпроса за играчките и възрастта, миналата седмица изпаднах в голямо чудене и изводът ми е че и производителите не знаят какво пишат. На един и същи рафт в магазина имаше 2 вида пластелин в кофички, единия за 3+, другия за 2+. Така и не разбрах каква е разликата, на мен ми изглеждаха еднакви, само производителят беше различен.  newsm78 Накрая купих този за 2+, но не мисля че щеше да има голяма разлика ако бях купила 3+.

На 18 месеца според мен все още няма играчки за момчета и момичета, всички играят с всичко и не би трябвало да им насаждаме някакви стереотипи. Моята дъщеря все още е много по-запленена от колите отколкото от куклите.  Laughing

# 239
Vjara, единият пластелин да не е бил с разните му формички и ножчета ?

Общи условия

Активация на акаунт