На НОЕМВРИйки вижда им се края! Всички ще се справим - зная!

• 10 639
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • БУРГАС
Хайдееее, Данче успех! Дано всичко е леко и безпроблемно и скоро да чуем новината за четвъртото "наше" бебе! Стискам палци! Peace

# 16
  • София
И вие ли сте много нервни? Embarassed
Мойта щерка ме изкарва извън нерви всеки ден - а преди не беше така - не и се връзвах толкова, но напоследък е много зле положението  Embarassed

# 17
Данче,стискам палци всякакви! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ако денят е днес,дано всичко да мине бързо и безпроблемно! Praynig
 Ще тръпнем в очакване на новини!

Мен вчера след обяд като ме почнаха едни болки ниско доло... идващи от към кръста.... #CrazyМислех,че е за малко и ще минат, ама нееееее...По едно време взех да ги засичм,че са точно на по 5 мин. ShockedБрейййййй  така се ошашках,викам си дойде момента Shocked
Към 20ч. реших да звънна на доки.Каза ми да пия 2 нош-па и 2 магнерота и ако до 1ч. не ми мине да отивам в болницата!!!! #Crazy #CrazyА както знаете аз багаж за там още не съм си подготвила Embarassed EmbarassedПък и още не съм дори в 9-ти месец!!!!  И да видите от страх ли ,от хапчетата ли,от какво ли.....се поуспокоиха нещата,та така.Днес уж по-добре е положението,ама да видим?! Praynig Все ми е на акъла,че до 20.11 няма да се изкара в никакъв случай,колкото и да ми се иска  Crossing Arms

По този повод реших поне дрешките да изпера днес ,че да могат да изсъхнат!Вече са готови!За утре ще оставя  1ironing   И все се чудя дали не са малко? newsm78  Всичко, което съм купила се събра в една пералня за 3,5 кг пране(моята е по малка)!Че не беше и пълна! Thinking

За виртуалното напиване и аз съм ЗА!!!! PeaceОт кога се точа и аз на едно мартини  smile3508 Oha!

# 18
Лелеее,Данчето хукнала.
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Божееее,кога ли и моя ред ще дойде. smile3506

# 19
  • Pierrefonds, CA
Dan4e, успех и леко раждане, ако е дошъл момента !!!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 19:00 от Eli===

# 20
Ох, и аз откога се точа за малко алкохолец smile3508 и две луканки имаме в хладилника, които ме чакат от юни месец.  smile3508 За беда мъжът ми прочел някъде, че бременните най-добре да не ядат луканки и техни подобия и заради това си тренирам волята вече месеци наред. Заканила съм се още в болницата да ми носи сандвичи с луканка  Laughing, че то и без това храната е една  ooooh!- в почти всичко бухат захар - сладка салата със зеле, сладка доматена супа и разни несладки унгарски буламачи - да им имам кухнята ooooh!

# 21
Оххх,момичета, с всички изброени напитки днес ме накарахте да отида на магазина и да купя бутилка вино, така че моето пиене няма да е виртуално. Чакам само тати да се прибере и да седнем на вечря, че да пия една чашка Embarassed 1dating Wine Glass.Най-ми е странно обаче, че никога не съм обичала вино, а сега така ми се пие. Ама ще ми е простено надявам се! Заради Данчето, че всичко да ок

# 22
Като е забранено е по-желано! Laughing На мен ми идва и на пастърма да се нахвърля, въпреки че никога не съм обичала и май дори не съм опитвала. Да не говорим, че 10 години бях вегетарианка   ooooh!

# 23
И вие ли сте много нервни? Embarassed
Мойта щерка ме изкарва извън нерви всеки ден - а преди не беше така - не и се връзвах толкова, но напоследък е много зле положението  Embarassed

Ами май не. Младен оня ден ме подсети за това, каза, че предната бременност съм била ужасна. Но сега съм била по-спокойна и уравновесена. Аз не помня, сега от време на време си избухвам, но на мен ми е такъв темперамента - не задържам, покрещявам си малко, някой гребен си го отнася и ми минава много бързо.

За миналото раждане кумът ми подари една бутилка мартини. Ама с това кърмене го изпихме чак миналата зима, когато Иво спря да суче нощем. За около месец, всяка вечер пиех по една малка чашка  Sunglasses  Сега кумът пак ми е обещал мартини, ще видм кога ще дойде редът му този път.

# 24
Забравих да се влкюча към отбора с болежките Naughty
Ръцете са ми станали като лопатки LaughingСутрин особено не мога са си свия пръстите Sick
Освен това ме болят мускулите на краката,и по-точно на бедрата,от вътрешната страна.Все едно правя по 300 шпагата на ден!!! #Crazy

Моме Катерино,честити ти зъби!! smile3501  Вече ще си  newsm47  еееййййй Wink

# 25
dan4e, успех и стиснати палци и от мен  Hug
Jutoo и аз съм ужасно нервна, малкия супер ме дразни. ох как звучи гадно само, ама си е т Mr. Greenака  Embarassed от най-малкото припалвам, а той хич не ми спестява нищо, ама дете-пуби все пак. иначе съм спокойна уж, но малкото ми лази по нервите
прибрах се доволна от обиколката с мама на вън. вече си имаме одеалце и толкова слединко, едно мекичко, мекичко, сега ще го щракна и ще се похваля и с него, а и още нещо плетено от мама ще ви покажа, направо се размазах от умиление като го видях  Heart Eyes
имаме с и ново легенче, и едни буйки жълтички, че да си завърша комплекта от миналата седмица
Нещата от количката ги ръгнах в пералнята, ама мойта не е нова, а от една преятелка и трябваше да бъдат врътнати.
Vi, при кой ходиш на прегледи в ТК-то? аз искам да отида на един профилактичен сега и следващия месец пак, да съм спокойна за мъничето. и мойто коремче не е особено голямо, та искам да знам бебето как е. а и как става записването?
аз ще съм на биричка тази вечер, а и не съм се ограничвала от нея цялата бременност, като ми се припие, пия си и това си е, дори ми действа ползотворно за киселините. Mr. Green Тъй че - наздраве и от мен  Sunglasses

# 26
Не мога да ви изчета днес.
Снощи заспах в 4.30  Shocked Ей, като се ококорих, такова чудо, отдавна не е било.
Днес станах в 9.00, че имахме работа и съответно цял ден съм парцал. Сядам пред компютъра по малко и не ме свърта, не мога да си намеря място.
 А пък не можах да заспя през деня и да ми светне  Rolling Eyes, дано довечера поне ми се приспи по-раничко.
Стискам палци на Данчето! Късмет!
И аз се присъединявам към отбора с всевъзможни болки - стави, схващания на прасци, кръст - ужас. Незнам, честно да ви кажа, през първата си бременност съм нямала и грам подобни проблеми /въпреки, че бях доста напълняла/ и сега направо се чудя какво е това чудо. Вярно май, че бременност с бременност не си приличат.
Цеце, някой да не си е включил ширма към отдушниците в банята. Имахме подобен случай ние. То печените чушки остави, ами влизаш да се къпеш и като ти замирише на манджичка или пържена риба  Sunglasses, ау прелест. Сега вече е в комина, където трябва, ама пак много връща, бе. Като вземе да готви тази жена /пък тя много готви  Laughing/, през нашия ширм всичко идва в нашата кухня. Незнам, някакъв възвратен клапан ли, какво трябва да се сложи,ама все отлагаме решаването на проблема. Но така е на място, където живеят много хора.
За сенките под очите, при мен спасението е единствено, ако си отспивам - няма кремове, няма домашни маски, компреси с чайчета - нищо. Докато беше малка дъщеря ми, поне две години приличах на абсолютно зомби  Tired Чак като взе да не се буди и да си отспивам редовно, заприличах пак на човек.  Tired
Ох, как ми се пие и на мен алкохол и то твърд  Embarassed, отде това желание...ама тия дни мисля и аз да съгреша с чаша вино  Blush, от лятото не съм си позволявала.
Катеринке, много е хубав дневника. Аз подобни нещица, ще ги оставя като питат приятели за подаръци. А иначе имам желание, живот и здраве, да си правя дневниче чрез фотошоп. Влизали ли сте във фотошопската  тема в Дом и семейство?
Разгледайте примерно тези три албумчета  Simple Smile, страхотни красоти! Grinning
- http://luluto.multiply.com/photos/album/6
- http://malena2004.multiply.com/photos/album/5
- http://nelipetrova.multiply.com/photos/album/3
Само дано имам  време и вдъхновение най - вече  Laughing и аз да се захвана с подобна задача. 
Но и готово дневниче ще попълвам с кеф. Забравя се всичко, колкото и да не му се вярва на човек. Сега ме е яд, че на голямото си дете съм водила много малко записки с важни моменти, първи думички и т.н. Иначе пазя разни рисунки и др.творчество, някой друг видеозапис и голям смях пада като ги гледаме  Joy

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 18:57 от арабела

# 27
ДАН4Е С ТЕБ СМЕ, ДАНО НЕ Е ФАЛШИВА ТРЕВОГА,  newsm51 А СКОРО СЕ РАДВАШ НА СКАДКО И ЗДРАВО БЕБЕ!

Ама какви са тези - луканки, пастърми, мартинита, бейлиси, бири и т.н.Ние бременни ли сме или кво, ами така ми се дояде...(от мезетата де, не от алкохолните) и сега к'во Simple Smile? Преди ми писахте за пала4инки и торти,рецепти, ама записах си рецептата на тортата на mergi Simple Smile
Пожалете ме,  newsm17 хехехехехехехех

# 28
Гледам за къркачка и плюскане говорите.
Да си призная не съм се лишавала от нищо-луканки,манджи,мръвки.То затова и вечно си вися в кенефа и дера пръча,ама гъз глава затрива са казали хората.
По пиенето хич ме няма.Обаче се отпих на бира,че и ликьорче си кръкнах 2-3 пъти,ама с лечебна цел-бях свършила хаповете за киселини и Василчо рече,че алкохолът изчиства,та така се изчистих,че направо си се понакърках.

Днес,като си обикалях като муха без глава,се хакнах в едно фото и там видях да правят много идейни албумчета.Явно даваш снимки,те правят колажи от тях,ламинират и правят въпросните албумчите,като броят страници зависят от клиента.Бяха много симпатични.

# 29
  • София
Лелеееее, стискам много палци на Данчето, явно е тръгнала работата, дано всичко да мине леко за нея и бебето!!! То се очакваше при нея с тия проблеми толкова време.....

Най-ми е странно обаче, че никога не съм обичала вино, а сега така ми се пие. Ама ще ми е простено надявам се! Заради Данчето, че всичко да ок

Ами хайде да разпуснем тая вечер заради Данчето, и на кой каквото му душа иска!  Joy Joy Joy  Какъв по-добър повод от това  Laughing beer   Ох, какви неща са ми се допили и на мене, ама да не казвам, че ще ме помислите за алкохолик.

Канела, тоя твоя мъж много стриктно ти следи режима  Laughing Аз ни от луканки /макар че рядко ми се е дояждало/, ни от синьо сирене съм се лишавала, особено от второто, защото го обожавам! Пък ей го, че засега проблеми не е имало, да чукам на дърво!

Мойто БНД се прибра от пазар с помпа на Авент и джунджурийки разни за бебока, сега отиде за вечерята и ще си обръщаме внимание....Така че пожелавам и на вас добро настроение и дай Боже скорошни добри новини от Данчето!

Арабелче, не знам кой какво е включил в мойта баня, ама така няма да оставя работата. Ама явно бабата отдолу нещо ги върши, щото идва една вечер да ми каже, че нещо й течало в банята. И аз като й отговорих, че на мен пък ми мирише на печени чушки, и тя млъкна. Абе ще ги оправя аз, ама да родя първо.

Общи условия

Активация на акаунт