Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 580
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
А Мая ще ходи ли в Пипи? Какво стана с детската градина?
Боянчето става на 6 месеца тия дни, а? Седи ли вече? Не съм я виждала от цяла вечност.

# 196
  • София
Дара още миналата седмица си пожела да гледаме пак Червената шапчица в театър Възраждане - минахме през Славейков за книги и тя се сети. Та в неделя от 11 сме там.

А билети купи ли вече? Да вземем и ние да се класираме, има ли места?

# 197
  • 42.016399,23.101179
Честит Рожден ден Елексирче,
да си жива и здрава, много късмет и  щастие!!!
 bouquet  bouquet  bouquet

# 198
Дара още миналата седмица си пожела да гледаме пак Червената шапчица в театър Възраждане - минахме през Славейков за книги и тя се сети. Та в неделя от 11 сме там.

А билети купи ли вече? Да вземем и ние да се класираме, има ли места?
Билети се купуват на място. Няма смисъл да се купуват по-рано, защото в залата няма номерация - кой превари, той завари. Но поне се вижда добре, където и да седнеш.

# 199
  • Sofia
Да попитам всички деца,които са в държавни градини за допълнителните избираеми занимания плащате ли допълнително и ако да колко плащате?И какви са допълнителните предложения?

# 200
На нас ни предложиха Английски, Народни танци, Футбол и Изобразително изкуство.
Таксата за всяко поотделно е 15 лв. За изобразителното изкуство искат и 10 лв. на семестър допълнително за материали.

# 201
амиии - в Пипи казаха нещо от типа, че едно време приспадали, но после сметките (чии?) нещо взели да се обръкват и така... поне се успокоих, че не само на мен ми разправят това...

за Червената шапчица в театър Възраждане - ние сравнително малко постановки сме изгледали (в сравнение с някои наши приятелки), ама тази много я одобрихме - тя си е с актьори, не с кукли... ще помисля и аз за събота, ама да видим първо какъв отговор ще получи въпросът: 'Савко, защо са ти толкова червени ушите?'

лека вечер Simple Smile

# 202
  • София
Нелка, засега си копая аз за детската на Преспа, ама ще видим. Иначе в Пипи си ни седи място от януари.

Боянчето се опитва да седи, сграбчва всичко, което й видят очите, след което се опитва да го погълне... Simple Smile Много е смешна. Нерви се когато не може да стигне нещо...

трябва да се видим вече... аз утре ако не вали ще ходя в Борисовата през деня.

# 203
  • на езерото
  Yanche, защо не пробваш в Студентски Град там преди време нямаше проблеми с  ДГ или ти е много далеч ThinkingПомня , че за една от Градините там съм чувала много хубави неща , намира се отстрани на зала Хр.Ботев.
 Боянка сигурно е голяма сладурана Hug пусни някоя снимка да ги видим тези госпожици Heart Eyes

# 204
  • София
pinka, Студ. град ми е на майната си...

# 205
Филотелия,и Дани изпада в истерия като ме види на къмпютъра...Но не му липсвам аз,ами компютърът... Mr. Green
ЛЮСКА,еваларка да свалените килограми и отрицателните резултати!

Дани в понеделник вечерта като каза,че го боли ухо /от преди 2 седмици даваше индикации,ама малоумната му мам/к/а  не им е обърнала внимание,патка с патка...та ходихме по спешни центрове и се оказа,че едното му ухо е "цъфнало и вързано",а другото почвало,изписаха му Зинат и капки за уше и нос....същата нощ очаквах да е кашмарна,но детето спа до 11 сутринта,е,вярно,че се прибрахме в 2,Дани яде,за да му дам АБ,но все пак...Та така...Иначе сме добре Peace
Казала съм на Дани,че повече няма да му купувам колички всеки ден,защото паричките са свършили.Той предложи да вземем от тати.Отговорих,че и тати няма парички и Дани предложи да отидем до банката да вземем... JoyОпулих се,честно!
Лека ви!

# 206
....Той предложи да вземем от тати.Отговорих,че и тати няма парички и Дани предложи да отидем до банката да вземем... JoyОпулих се,честно!....

марто пьк на мене ми предлага да отидем да си купим от магазиньт .... hahaha

# 207
  • София
Хи-хи, Ванилийка, кажи му да вземе и за мен  Joy

Да ви се похваля, роди се кръщелничката ми. Моя дружка още докато беше бременна ме цани за кръстница, та на 26-ти (като мен) се роди бебе Мелина (да не е хептен Милена), 3.150 кг (нищо, че майка й е 1.85, малката е джобно гадже - пак като мен  Laughing)Набързо изчислихме, че личното й число е 8 (като мен), а числото на пътя 9 - като моето. Е а кажете, че е случайно  Laughing

# 208
  • София
Лелелеле Simple Smile Филотелия ми скри шапката с кръщелничката си. Мелина е много хубаво име... страшно ми харесва! Винаги ми е харесвало. Айде жива и здрава да е!

# 209
  • у дома
Миленка, дай боже всекиму такава новина! Да ти е здраво и ящно кръщелничето!  Heart Eyes
И на мен много ми хареса името Мелина, вълшебно е..
А съвпаденията хич даже не са случайни, вече си духовен водач на тази душичка, стягай се.  Wink кой ли е моят кръстник, липсва ми  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт