Започнаха градинските неволи, но ДЕКЕМВРИЙЧЕТАТА са готови - 2

• 22 577
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Супер новина! Честито, кръстнице! Името наистина е страхотно! Чак ми се прииска да си родя още едно момиченце!  Crazy
Как се изчислява числото на живота и личното число?

Момичета, много ми липсвате вече! Не сме се виждали от цяла вечност. Имам нужда да си побъбря с вас, да се полигавим и обсъдим клюката. Дайте да направим някакво съботно  виждане - кафе, парк, клуб ...

Вчера си пуснах документи за кредитна карта  ooooh! Не издържах повече. Само точа лиги в ларедут и ибей и се моля на чужбинската рода да се смили над бедните от източна европа. Другата седмица ще е готова. Милена, какво стана с твоята?
По този повод, Юле, и на мен ще ми трябва някоя и друга торба с парички от банката.
Благодарение на Елексирчето, роклята на Дара е поръчана и я очакваме съвсем скоро  Simple Smile

Ако ви се гледа как Дара рецитира стихотворение на фона на бебешки рев:
http://smiley2312.multiply.com/video/item/4
Има и нови снимки:
http://smiley2312.multiply.com/photos

# 211
Нелка оправих настроението на колежките със видеото на Дара Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

# 212
  • Sofia
Миме,честито!Да не развратиш детето от рано по кръчми и казина Mr. Green
Смайли,има астрологични сайтове.Изчисляват всичко.Викни на помощ чичко Гугъл.Миме и мойто число е 8
Дара манекен на Ларедута  Wink
По повод на Ибей страшно съм доволна,че го открих.Купих на Вики ботуши на токчета и не слиза от тях.Цял ден тръмбова и не е изморена Crazy
Да пазаруваш там и в Редута не ти трябват кредитни карти,може и с дебитни.Аз си открих специална за тези места,където държа малко пари,за да не стане гаф с данните ми и парите споследствие Money

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 08:59 от chocha

# 213
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Миленче честита ти кръщелница

Нелка супер са снимките. Ясенчо много епораснал.
Ето и малко нови снимки от нас - http://dezygg.multiply.com/photos/album/26

# 214
 Hug Сладки, малки госпожички! Прекрасни очи имат децата, винаги ме трогват големите, питащи, чакащи, влажни очички! Да ги нацелувате мъничетата, Смайли и Десинка! Hug
Живо и здраво кръщелниче, МКПbouquet Хайде Людмила "Повода" да почерпи и днес по подобен повод - точно 1 годинка от кръщаването на шуши. newsm38 Между другото нейна кръстница тогава стана сестра ми, но с приятелката ми /моята кума/ също имат особена връзка. Та съм се замислила отдавна - може ли едно дете да има две кръстници, какво ще кажете? newsm78 Или най-добре да се вредя направо с второ момиченце, преди Смайлито да е родила, пък и Янче да размисли за още едно с името Мелина. hahaha  Довечера ще гледаме записа от кръщането, да си припомним, че нашата не си спомни като я припитвах снощи. Торта също ще купваме, абе празници да има! Grinning
Ванилче, ние още преди месеци теглихме ДДС, мила. Бяхме в ДСК и нашата хвана елката на кредитната /на елката се казва "ДДС", да знаете/. Момичето я пита: "Какво ще правиш?" - "Ще правя ДДС" - "Ама ще го теглиш, или ще го внасяш?" - "Ще тегля". Laughing И целия този диалог с особена сериозност и концентрираност. wait Не са ни глупави децата - на кого да се метнат!? Twisted Evil
Дилка снощи повърна жестоко. Sick Предполагам, че е от кашлицата. Беше почти заспала, когато започна да кашля и като че ли получи спазъм в стомахчето. А тя като почне.... става живо мазало. Стресна се, милото. Така не е изригвала от първия си РД. Sad

# 215
  • у дома
Добър да е денят ви девойки,

Нели, Деси, много са сладички пиленцата, гледах всички снимки.. Дари4ка е супер артистична, на кого ли се е метнала  newsm78
Теди ми взе акъла с тези огромни изразителни очи  Heart Eyes

Неви, Савко ще го местите ли в държавна градина? В Пипи какви допълнителни занимания предлагат на децата?

Ето новини и от нас

здравни: Онзи ден ходихме при Чам вечерта. Нели, вие нали сте по-близки с нея, как е майка й - не посмях да попитам, но ми се видя много скръбна, едва се крепеше.
От визитата имам неприятни впечатления - уговорката беше за 6.00ч., бяхме там в 5.50ч. , обаче ни каза че много сме подранили и по-рано от 6.30 не може да ни приеме. Обикаляхме околностите с детето, което тъкмо бяхме прибрали от градина - а то гладно, уморено и т.н. - изнерви се и почна да мрънка.
Влязохме в 6.30, аз чистосърдечно си признах какви сме ги забъркали с пулсатилата. Тя жената се хвана за главата, накара ми се едно хубаво "Ама, госпожа, не може така" и  т.н.  Оказа се, че сме доказали пулсатилата както и подозирах. То лекарството си е било свършило работата още първия прием.  Sad Казах за страничните симптоми от които се чистим и промяната в поведението, обясни го с ефекта на пулсатилата - връщане към бебешкия период,  даде ни Камфора 5С, за да се тушира действието на кунституционалното.
Истината е обаче, че излязох от кабинета й много потисната - като ученичка която е получила двойка и е изтърпяла назидателна реч пред целия клас.  Мисля че не искам да се връщам пак там...

градински: Бяхме на родителска среща снощи. И аз натирих Тео в родителското настоятелство  Mr. Green Много неща има за оправяне в тези градини. Общо взето положението ми е познато вече от вашите разкази, и при нас не е по-различно.
ОФФ: Всичко се поддържа от родителите, защото държавата, общините не ги е еня за децата изобщо!!! Ако след години влезете в управлението на страната, градовете си и имате власт, моля ви не забравяйте, не игнорирайте ДЕЦАТА!!!

Та да се доизкажа, така и така съм почнала.
При нас се събират по 60-70 лв.  Shocked лично ние изобщо не можахме да дадем толкова снощи, но видях родители които бяха подготвени и наизвадиха пачките с готовност.
Учителките на групата ни и директорката много ми допаднаха, очевидно сме попаднали там където сме искали, да видим сега с делата как ще бъде.
Допълнителни занимания при нас се предлагат: Приложни изкуства, футбол, латино танци, народни танци, Английски (но за 4 годишни деца), и отделно 2пъти месечно театър, тържества за всеки празник и т.н. И при нас били оценили като най-добра системата Моливко  Wink - нещо ми намирисва тука, но няма лошо.
Родителите носим миещи и перилни препарати, кой каквото донесе на 1во число всеки месец, ще купуваме книжки, играчки, имат ДВД плейър, но от филмчетата само 1 диск с Мечо Пух, другите бяха абсолютна отврат - и там ще ги зареждаме. Мирянче, дадох те за пример с уредбата - Тео веднага тръгна да разглежда какво има в Техномаркет - май и ние ще купуваме уредба за нашата група  Wink Давайте и други идеи плийз, докато сме надъхани  Mr. Green

Не се мина и без изненади -  речта на г-жата ни Петрова започна с няколко уводни думи за стачката и току изтърси огромна благодарност за подкрепата към тях на този баща , единствен в цялата градина, за благородния жест към учителите от таткото на Катя Тончева. Е, вервайте ми, облещих се  Shocked  Оказва се, че ЛСто е ходил в градината по време на стачката и оставил символична сума за всяка от учителките в израз на подкрепа. Изрично настоял да не се споменава името му никъде, но го разконспирираха. Даже и аз не знаех.. Crazy Много хубав жест наистина Heart Eyes   bouquet 

В заключение да кажа, че имах резерви към държавните ОДЗта, но в текущия момент не бих пратила Катето в частна градина за нищо на света - просто персоналът в тази градина ме спечели.  Peace Да видим как ще е за в бъдеще...

извинявам се за чаршафа  Blush  Embarassed

Последна редакция: пт, 02 ное 2007, 11:43 от fastuche

# 216
Добър да е и твоят ден, фастуче Simple Smile

За Чам - не съм я чувала скоро, не сме имали повод да ходим и не знам какво се е случило с майка й. Чак "близки" не сме, ние сме си обикновени пациенти, но понеже сме по-отдавна ни познава по-добре.
За накарването не можеш да й се сърдиш. И аз да бях и аз щях да ти се карам.
Камфора ще си свърши работата. За другото - ти си знаеш ... но при положение, че най-после видяхте как се лекува ангина за 2 часа...

За градината - по-добре се отървете час по-скоро от двд-то и хич не се напиняй да купуваш други филми, мое мнение, уредбата е супер - слушат песни и приказки /тях ги сваляш от нета и не струват кинти/ ... за другите неща - класика в жанра, навсякъде едно и също ...
Аз обаче не схванах защо г-н Тончев е ходил в градината, защо е оставял пари за госпожите ... съпричастен със стачката? подкрепящ? ... може да не съм дорасла да схвана подобно благородство, ама наистина не разбирам ...

Аз имах приключение с фирма Данон тази сутрин. Отварям на Дара преди градина едно плодово Данон Баланс. И гледам и не вярвам на очите си - отгоре мухъл. Купих го в неделя от Била, срока на годност е до 6-ти, опаковката не беше наранена. Веднага им звъннах, оплаках се /и аз да не остана по-назад от Филотелия/ и един час след това ми цъфнаха на вратата с една торба млека  Laughing

# 217
Ооо, Фъстъчка, от мен си извинена, съкровище! Hug Още малко и щеше да ми се наложи да водя диалог сама. Mr. Green Видях, че си вътре и реших да те изчакам. Радвам се за градината ви. И ние така надъхани бяхме след първата родителска, даже с мераци за скорошна втора. Е, само с  мераците си останахме, не сме имали други срещи, пък аз не се и натискам да организирам. След първата се мобилизирахме, направихме някои неща, но ми звучат направо срамно на фона на намеренията ни. Embarassed Всъщност при нас излязоха в стачка, а като не ти е пред очите нещо.... ами забравя се. Laughing Дилка от понеделник пак е на градина, доволна ми изглежда, три седмици не съм спирала да плещя за Гоговци, Леовци и лели Дидки, дано даде резултат и не се дърпа много при повторното започване. Ние сме все с повторни и потретни започвания - и с яслата така беше. Mr. Green Чамито....... всички хомеопатки ли са такива... аз при нашата известна точно заради подобно отношение дори от интервю се отказах. Confused Според мен при вашата е от положението, в което е в момента, това е майка, бе хора....... Cry И като последно - страшен е тоя твоя Тео, браво, както казва Ванилка: Еваларка на момчето! Peace
Маймунка, някакви новости имаш ли за Ежчето?
Снощи, както обещах, гледахме кръщането. Диляна не мръдна от крака ми. 20 минути гледа като втрещена телевизора. Laughing Заключението беше: Няма да ме водите повече при чичо Поп. Другият път ще му кажа: Марш оттука! hahaha Значи съвсем предвидливо съм я кръстила, когато още не можеше да говори. Mr. Green
Смайли, и ти ли Бруте така си изкарваш млеката на дечицата... Tired hahaha hahaha

# 218
Замислих се... Смайли, все ще ме тръшнеш в някой размисъл, да ти се невиди. Наистина - правилна или не е била постъпката на Тео. Първосигнално - да, съпричастност, отношение, подкрепа - аз и затова реагирах така. Обаче. И тук се заключвам. smile3505 Мнението ми за стачката съм го изложила надълго и нашироко. Според мен преподавателките не е трябвало да приемат тези пари. Всеки си носи отговорността за действията и след като решават да лишат хората от работата си, достойно е да се лишат и от възнаграждението си. Тео го разбирам, но тях - не. Много се изкриви цялата тази работа, в един момент направо не можеш да отстояваш едно мнение. Защото има хора и хора, и някои от тия печелят и ще спечелят още повече, обаче други станаха и ще си останат просто оръжие и за тях само се Praynig. Потърпевшите даже не ги и коментирам, няма нужда.

# 219
  Тео го разбирам, но тях - не.
Нито Тео го разбирам, нито тях ...
Люси, радвам се, че те карам да се замислиш ...
Фастуче, съжалявам ...

# 220
здравейте набързо,

ами Савко още не е съвсем добре, продухваха му ухото онзи ден, но още прави Т и унг-то смята, че вече не може да е от ухото, но и двамата с педиатъра не откриват засега откъде е... днес е по-бодър обаче, и последно Т бе засечена в 02, 30 през нощта, от сутрнита не е вдигал, ама пък и вече 2 дни и половина пие аугментин...

за градините - аз също подкрепям принципно стачката, макар че явно протича някак 'по български' и тя... за ситуацията с Тео - ами струва ми се симпатична и похвална, но може би те наистина не е трябвало да приемат, а и най-вече да му разкриват името Wink

за нашата градина - не, все още не смятам да го местя в държавна, а и в момента не е ясно дали тази зима наистина няма да бъде оставен вкъщи, а да го водя понякога просто да си играе почасово с децата в Пипи. Освен това, докато най-сетне не се преместим в новото жилище, не искам и да чувам за други градини - не че тази ни е удобна сега, но поне да не се местим... за допълнителните занимания - нищо специално не са ни съобщили, не е имало родителска среща, но им говорят на английски постоянно по малко, има разни летни и зимни училища и спортове, на театър ги водят също горе долу веднъж на 2 седмици, и това е включено в таксата, трябва да питам за музиката всъщност...

# 221
  • Sofia
Другарския съд май има заседание Mr. Green
Фъстъче и аз така се чувствах при Чам и затова все отлагам следващо посещение.Мразя някой да ми се кара,още повече човек,който би трябвало да те лекува или успокоява.Аз не съм бъркала при даване на лекарството.
Постъпката на Тео си е негова лична и няма да я коментирам Peace След стачката си промених мнението за учителите в отрицателна посока Naughty
Чест им прави на Данон,че са реагирали толкова бързо!С кеф да си ги ядете млеката!
Между другото ,ако на някой му трябвят пантофи,имам в изобилие Laughing Тук можете да ги видите
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=188382
Цената им е 10лв като за свои хора,за справка в Ларедута са по 30-40 евро.Номерата са 22-29.Както някои знаят мъж ми се занимава с транспорт.Поради нарушаване целостта на опаковката сега си имам 3 кашона в къщи,които той трябва да плати.Полски са,за Англия са били натоварени.
Деската направи сефтето от нашта банда с цели 3 чифта Crazy
Това е засега,отивам да продавам пантофи Mr. Green

# 222
  • София
Ха добър ден.
Нело, ще ти пиша в кю-то. За един футболен отбор иде реч Simple Smile

Ето, нашите учители в детската не стачкуваха. Само символично. И сега да не започнете да ми обяснявате как така никой няма да ги чуе и т.н. За половината на половин работен ден толкоз. За детските градини съм по за, но пак не по този начин. Иди ми, дойди ми. И аз искам много неща, но не стачкувам.
Но, всеки си знае сам за себе си. Хора разни, така че щом Тео е почувствал нещата така, ок.
За ДВД-то - аз ако съм на теб ще им стъпя на вратовете още от сега да го махнат от групата моменталически. Че то аз вкъщи и давам по 20 мин. да гледа, камо ли по цял ден да се блещи в телевизора. НЕ! Виж, за музиката - супер.
За хомеопата - аз при Чамурлийска затова се отказах. Отношението никак не ми харесва, затова и отидох при друга.

# 223
Чоча, май и аз ще те отърва от някой и друг чифт, ще ти пиша ЛС сега...

# 224
Аре да ви питам:
Бихте ли участвали в Островът на изкушението?
И защо?
Понеже с Янче си говорихме по кю-то и двете имаме диаметрално противоположни мнения, но все пак стигаме до един и същи извод...

Общи условия

Активация на акаунт