Как се изчислява числото на живота и личното число?
Момичета, много ми липсвате вече! Не сме се виждали от цяла вечност. Имам нужда да си побъбря с вас, да се полигавим и обсъдим клюката. Дайте да направим някакво съботно виждане - кафе, парк, клуб ...
Вчера си пуснах документи за кредитна карта
Не издържах повече. Само точа лиги в ларедут и ибей и се моля на чужбинската рода да се смили над бедните от източна европа. Другата седмица ще е готова. Милена, какво стана с твоята? По този повод, Юле, и на мен ще ми трябва някоя и друга торба с парички от банката.
Благодарение на Елексирчето, роклята на Дара е поръчана и я очакваме съвсем скоро

Ако ви се гледа как Дара рецитира стихотворение на фона на бебешки рев:
http://smiley2312.multiply.com/video/item/4
Има и нови снимки:
http://smiley2312.multiply.com/photos

Сладки, малки госпожички! Прекрасни очи имат децата, винаги ме трогват големите, питащи, чакащи, влажни очички! Да ги нацелувате мъничетата, Смайли и Десинка!
Хайде Людмила "Повода" да почерпи и днес по подобен повод - точно 1 годинка от кръщаването на шуши.
Между другото нейна кръстница тогава стана сестра ми, но с приятелката ми /моята кума/ също имат особена връзка. Та съм се замислила отдавна - може ли едно дете да има две кръстници, какво ще кажете?
Или най-добре да се вредя направо с второ момиченце, преди Смайлито да е родила, пък и Янче да размисли за още едно с името Мелина.
Довечера ще гледаме записа от кръщането, да си припомним, че нашата не си спомни като я припитвах снощи. Торта също ще купваме, абе празници да има!
Не са ни глупави децата - на кого да се метнат!?
Предполагам, че е от кашлицата. Беше почти заспала, когато започна да кашля и като че ли получи спазъм в стомахчето. А тя като почне.... става живо мазало. Стресна се, милото. Така не е изригвала от първия си РД. 
Да видим как ще е за в бъдеще...
И като последно - страшен е тоя твоя Тео, браво, както казва Ванилка: Еваларка на момчето!
Мнението ми за стачката съм го изложила надълго и нашироко. Според мен преподавателките не е трябвало да приемат тези пари. Всеки си носи отговорността за действията и след като решават да лишат хората от работата си, достойно е да се лишат и от възнаграждението си. Тео го разбирам, но тях - не. Много се изкриви цялата тази работа, в един момент направо не можеш да отстояваш едно мнение. Защото има хора и хора, и някои от тия печелят и ще спечелят още повече, обаче други станаха и ще си останат просто оръжие и за тях само се
. Потърпевшите даже не ги и коментирам, няма нужда.