ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 736
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
снимай и пусни една снимка дееее, не ставай скръдза Mr. Green
Ми сега тръгваме за градината,довечера,ако не забравя.

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 17:41 от MARIKA

# 121
# 122
............................

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 22:22 от MARIKA

# 123
Упс, сори Shocked
мислех, че става дума за виртуална работа и то между дечурлигата...
 Blush Blush Blush

# 124
  • София
И аз да се разпиша набързо,4е моето диване не ме оставя намира и ще ходя да го слагам да спи,4е да миряса и аз да си поема въздух.Marika дано при вас нещата са наред,късмет

# 125
Упс, сори Shocked
мислех, че става дума за виртуална работа и то между дечурлигата...
 Blush Blush Blush
Няма нищо.Да не говорим,че децата ни са и наборчета.Ще изтрия онова по-горе,че не искам да го види.

Последна редакция: сб, 17 ное 2007, 12:52 от MARIKA

# 126
И аз да се разпиша набързо,4е моето диване не ме оставя намира и ще ходя да го слагам да спи,4е да миряса и аз да си поема въздух.

Моята току-що заспа.Сега ще си пусна някой филм на спокойствие. Party

# 127
Добро утро  Hug
А че са диванета верно си е!
Още с отварянето на очите и се почва едно мрънканееее, не е истина направо, та тези дрехи, та онези чорапи...
Ох, добре, че вече бачка детската Peace

# 128
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес  bouquet

# 129
  • София/Сливен
И от мен честито, хубав празник днес!

Имаме си тук един Мишо - да му е честито името! Макар че май мама dessita_i не пише, дано ни прочете пък.
Честито и на празнуващите мами (за съжаление не знам много от имената), а и на празнуващите татковци - не може да няма такива.

Последна редакция: чт, 08 ное 2007, 10:00 от М_е_г_и

# 130
Честито и от мен на празнуващите!  bouquet

Искам да ви питам,с какви пижами спят на градината децата ви?Моята е още със съвсем леко ватирана и се чудя дали не и е хладно.Разбрах че ги карат да си събличат и потниците като лягат.

# 131
  • София/Сливен
В нашата градина е много горещо. На Велина е от тънките, не е ватирана; но на нея и е все горещо (винаги я вземам по тънка блузка, без горната). И макар и с тънката пижама, пак се е случвало да се изпоти, докато спи.

# 132
Тя и моята казва уж че и е топло...
Меги,а по-дебела мислиш ли да и купуваш?Дали ще има нужда?
До сега им обличаха пижамки от яслата,на кака и също не съм носила аз,там си имаха.Затова се чудя. Blush

# 133
  • София/Сливен
Ами когато купувах тази, си мислех - да изкара септември, октомври, пък после ще и купя друга - но сега май ще я оставя с тази. На големия е може би като тази дето ти я описваш - малко по-плътна - тя му е от миналата година, вече е поотъняла от прането, но пак е по-плътна от Велинината. Но и той си е по-изнежен, като малък много боледуваше, сега пак боледува повече от нея. Засега ще ги оставя така. Ако хване някой лют студ ще я мисля - дано да не е като по-миналата зима (тук беше -22 сутрин и -15 по бяд)

# 134
Абе може да купя и една по-дебела,да има за всеки случай. Thinking
Миналата зима и в яслата беше топло,но забелязах че им обличат доста по-плътни пижами от нашата сега.

Общи условия

Активация на акаунт