ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 743
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Анелия пък не ака на градината,стиска се.На яслата беше същата работа.Но и кака и правеше така де. Grinning

# 106
аз пък с Калоян проблем с наакване нямам. Не ми се е нааквал от 8 месечен. Изключвам някоя и друга авария, когато е болен и с разстройство...

Но виж с напикаването...свалих му нощния памперс. когато беше на година и половина, дотук добре. Тръгна на ясла с ясно изградени навици, но онези там започнаха да му слагат памперс, за всеки случай. Вдигнах ги във въздуха, как може, аз за какво съм се напъвала да го уча... #Cussing out
Спряха с тези номера. Но сега много ме дразни защото, когато се заиграе и забравя да си каже и пуска в гащите, 5 стотинки, колкото да му примокрее малко и ам се усеща и започва да крещи "Не е сериозна работа, не е, не се карай мама..." Е как да не се карам. За него е недопустимо вече да се изпуска...И то поне да се напикаваше юнашки от не можене да стиска, а той от мързел се напикава...

# 107
  • София/Сливен
Не се ядосвай - всички са такива - не могат да се откъснат от играта. Моята също никога не се е нааквала в гащи (даже и при разстройство), но не е ходила на ясла и си е била при мен. Проблема не е в самото наакване, а в това че не иска да ака в градината и се опитва да стиска, един път не е успяла... Имам племеница на 9 години, която има проблем с изхождането (с болка, и  чак плаче...) и това ако не е следствие от градината... дето се е стискала.

# 108
  • София
Ние в детската също нямаме проблем с акането и пишкането,дори в къщи ве4е ходи сам и после само ме вика да го забърша и загаща,памперса го махнах то4но на годинка и пове4е не го сложих нито денем,нито нощем.Той(Марио) ве4е пооздравя,но лекарката каза и другата седмица да не го пускам на детска да се закрепи,сега дивее до мен иска внимание,но...майка му на компа като е заседнала,няма ставане Laughing

# 109
  • София/Сливен
Мен ако питаш, на момчетата им е по-лесно в това отношение - нали не сядат за всяко пишкане. А пък и моите са доста срамежливи и двамата, чуждо място... че и голяма дупка на тоалетната, ръцете се схващат като се държиш с тях, по-лесно си е в къщи. В къщи дори не разбирам, че е ходила да пишка - сама се бърше и се обува (изключение когато се глези - не виждаш ли че съм малкааа), само минавам да изсипя гърнето после. По голяма нужда - винаги в голямата тоалетна (с умалител - дребничко и е дупенцето, какво да направим), но пък аз трябва да я повдигна и после вика -Готовааааа съм. Сама си го измисли това правило и мен ме задоволява - никога не мия наакано гърне, не се ангажирам непрекъснато да я вдигам на голямата тоалетна за малка нужда - тя пие много течности (за половин час може 3 пъти да се изпишка).
Ама големия не беше така лесен - още ме вика след тоалетна. Но на градината сам се справя, и то добре, винаги е чист (и бельото му)

# 110
  • София/Сливен
Я кажете нещо друго сега - аз винаги съм обръщала повече внимание на големия - в смисъл съм забелязвала ако направи нещо ново, научи нещо ново. За малката като че ли е естествено да може всичко, а пък то детето също открива разни неща... ама остават далеч от мен. Не че ги деля, но той беше само едно дете, и на мен ми беше интересно. Сега времето им минава повече във война помежду им, а моето - да ги разтървам след някоя схватка.
Та какво могат или не могат тригодишните, по-точно вашите, а не по принцип. (Малко да си сверя часовника). На мен ми се струва, че тя се опитва да прави някои неща като батко си, а в същото време пропуска по-детските, характерни за нейната възраст.

# 111
Миличкиии умирам за сън Sad
Цяла нощ не съм спала, от 22.30 - 3.30 с бебо се разправях, после каката сънува кошмар и в 4ч стана с викове и съответно събуди и малкия - абе пълна какафония. Докато тя заспи стана малкия за мляко, и тя с него... и дотам бяхме Sad

# 112
  • София/Сливен
ох, милата... върна ме няколко години назад... вече сме на принципа - който има проблеми става и идва при мен в леглото (от рода на кошмари)... мама не става Naughty

# 113
Eй мацки, живи ли сте? Hug

# 114
Eй мацки, живи ли сте? Hug
Дааааа.Живи и здрави. Hug

Последна редакция: пн, 05 ное 2007, 19:34 от MARIKA

# 115
  • София
Ехоооо,ето ни и нас GrinningНие продължаваме да се гледкаме с Марио и запо4нахме да го поду4ваме на английски думи4ки,ве4е знае ку4е,котка,мом4е,топка,храна и риба

# 116
Ние английски не учим още,но им изнесоха на таблото 6 песнички и 5 стихчета за учене.Утре ще взема химикал да ги препиша,че днес нямах в себе си.Другото ново е,че сме подстригани съвсееееем късичко. smile3521Но снимки нямаме още. smile3503

# 117
MARIKA, честита ви стрижка мишка Hug
Английския ни стига до Happy birthday to you...
Още не са казали нищо от градината, ама нали и без това отскоро работят, но мисля , че от следващата година има там английски, а по-рано няма да я бутам никъде, цял живот има да учи, сега нека играе Mr. Green
Но кажат ли че има група пускам я естествено, ако има и други желаещи Peace
Сега сме на тема "печен" шоколад, вместо течен... Joy

# 118
MARIKA, честита ви стрижка мишка Hug
Мерси,мерси!  love001

# 119
снимай и пусни една снимка дееее, не ставай скръдза Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт