ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 746
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Ехоо,ето ме и мен,ние с Марио сме още болни и утре отиваме за втори път на лекар и сигурно ще ми дават талон за някакъв професор по УНГ.Съмняват се за трета сливица и много се притеснявам да не поискат да я махат(поне така ми намекнаха).Но твърдо съм решила да не им позволявам ако не е крайно наложително.Поне така съм 4ула,4е не е хубаво да се маха,4е е имуно-защитник,а и 4е до 7-мата година сама из4езвала.Оф,притеснявам се и 4ак не ми се ляга.Ина4е днес ходихме на покупки,но за мен пак нищо,нищо не можах да си харесам Sad,затова пък мал4о,както обикновено най-много,е и татенцето си купи едно якенце,а аз другия път.Вие какво да не сте седнали пред телевизора и да гледате изорите Laughing

ако ми позволиш да изкажа мнение...Калоян имаше проблем с трета сливица, възпалена, огромна, постоянно на антибиотици...Махнахме я! Оперирахме го през март. Сливиците играят роля на спирачка за болестите надолу, затова е лошо, когато се махнат всичките. Ако махнеш само третата, преградата си остава, а махаш един постоянен източник на ангини и гадости. та...детето ми оттогава е боледувало само веднъж. Иначе прави хреми, но лекувам с  много физиологичен разтвор и сироп за кашлица ако започне да кашля от хремата. Без температури, без антибиотици. Изводите си прави сама.
Отделно му взех Коластра и Зелена енергия, това са хранителни добавки, вече ги пие един месец. Скъпи са, но откакто ги пие, вече дори лекарства за хреми не му давам, не е правил кашлица, просто удвоявам дозата и и проблемът отшумява без да се развие. Иначе ги давам като имуностимулатори.
Има в здравния тема за Aquasource, това е фирмата производител. Можеш сама да прочетш отзиви.

Операцията на трета сливица е нещо от което не трябва да се плашиш, може само да помогне, в най-лошия случай при не добре извадена сливица може да израсне наново. Но си заслужава да се опита. Поне при нас беше така. безкрайно съм щастлива, че вече не го тровя с атибиотици. Това е най-важното в случая.

А колкото до това, че сама изчезва....може, но моята още си седи, след една неуспешна операция Sick. Израснах я и спря да ми прави проблеми, но чак на 12-13 годишна възраст, а дотогава бях нон стоп с ангини.... Sick
На мъжа ми е махната, когато е бил на 2 годинки. Не му се е възстановила, няма гадни спомени като мен, няма проблеми, здрав е като камък, пу-пу.
Всичко е до организъм.

оххх извинявай за многословието....

# 91

А кажи каква е тази Зелена енергия и Коластра. stassi също ми спомена за Коластра.
Откъде ги взимате?

Ами аз ги взех през сто и един човека от Варна, на дистрибуторски цени като за първи път. Иначе офиса им е на Костенски водопад, близо до нас Grinning. Плаща се някаква дистрибуторска такса еднократно, което мисля да направя и да си пазарувам директно оттам.

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 10:36 от доня КОПРИВА

# 92
Аз съм дистрибутор,но вече не се занимавам. Grinning
От моя опит с Анелия бих казала,че имаше полза от коластрата ,но  Зелената енергия при нас поне де подейства. Rolling Eyes

Добре дошла ,забравих да кажа,на новото майче! HugДано да ти е приятно при нас!

Анелия днес е на градина.Болят я леко предните зъбки,венците са все още леко възпалени,но госпожата каза,че ще и нареже хляба на хапчици. Grinning

# 93
  • София
Днес ходихме до педи,но според нея проблема не е в третата сливица,а забеляза,4е лимфните възли са му много издути и веднага пусна кръвна картина.Резултата ще е готов утре и трябва да се обадя да видим за какво иде ре4,но педи мисли,4е резултата няма да е много добър SadКолкото до имунустимулантите,Доня давам му Саностол и мисля,4е има ефект,но просто в момента вируса е много гаден и удря навсякъде.То първо аз настинах и мен ме удари в ушите,а аз от уши не съм боледувала от дете,да не говорим за антибиотик.И понеже детето е все около мен и нощно време се прехвърля при нас явно се е заразил от мен,но той засега проблем с ушите няма(да 4укна на дърво),но пък други проблеми.Пазете се да не ви хване и вас,4е наистина е много лошо и не минава лесно,ние с Марио сме болни ве4е 10 дни и още няма кой знае какво подобрение.А това за коластрата и Зелена енегия за първи път 4увам,но то не пре4и и него да пробваме,стига да успея да го намеря.
Eis,дано Ани се оправи бързо,аз да 4укна някъде,ама Марио досега няма някакви по тежки наранявания,само дето един път едно детенце го ухапа на бузата то4но до усните и ходеше белянзън като от жезъл Simple SmileБеше доста болезнено де,4е 4ак не можеше да си отваря хубаво устата.

# 94
Oх, миличките Hug
Бързо да се оправят малчуганите Simple Smile
Вики беше днес на градина, снощи едвам заспа милата от мерак и нарочо я взех последна, че не ще да со ходи Peace

# 95
Да се отчета.Не я е боляло и си изяла всичко. Party
До петък сигурно ще е забравила за тая случка. Laughing

Руми,много е палава.И все вечер се случват белите,неудобно ми е пред дежурния лекар вече. ooooh!През май си поряза големия пръст на крака на една ламарина,шурна една кръв... #CrazyГрабнах я по пижама и я носих така до поликлиниката. LaughingЧе я лепиха там,много дълбока беше раната и после излизахме с количката ,защото не можеше да върви. ooooh!Голяма е панта! Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 30 окт 2007, 10:51 от Eis /Айс/

# 96
Добро утро Hug
Eis, ама щури са си бе жена, мойта е постоянно в някакви синки, и все  иска да е на градина, а не удома, хората ще си помислят, че я малтретитрам ooooh!

# 97
Добро утро Hug
Eis, ама щури са си бе жена, мойта е постоянно в някакви синки, и все  иска да е на градина, а не удома, хората ще си помислят, че я малтретитрамooooh!
hahahaТъкмо това казвам и аз на моя мъж. Wink

# 98
  • София
Добро утро Hug
Eis, ама щури са си бе жена, мойта е постоянно в някакви синки, и все  иска да е на градина, а не удома, хората ще си помислят, че я малтретитрам ooooh!
Какво ти пука,кой какво ще си каже,Марио понеже му по-4увствителна кожата и го беше хапнал комар то4но под окото и всеки ме питаше,ма какво му е на детето,да не си го ударила,или е е паднал newsm78?От такива любопитковци до гуша да ти дойде,но хи4 не им обръщам внимание,да си гледат работата.Децата са си палави,важното е да са живи и здрави

# 99
и мойта е с мноооого чувствителна кожа Sad
егати руската жилка, бяла е като сняг и всичко и личи Sad
чаааак пресилено изглежда Peace

# 100
айдеее утре пак почивка Crossing Arms
ееей незнам какво да и обяснявам на мойта щерка Simple Smile
А вчера как се заиграла в детската и се напикала - беше наказана без шоколад, днеска ме посреща с викове "НЕ СЪМ СЕ НАПИКАЛАААА, ДАЙ ШОКОЛАД"  Joy
абе резил  ooooh!

# 101
Добро утро Hug
тук май сама почнах да си приказвам Crossing Arms

# 102
  • София/Сливен
Ами, прочетох сутринта какво си писала снощи, но нещо не ми дойде музата да пиша.
Добро утро!

Ами Велина се беше наакала първите дни. Не искаше да седне на тоалетната в детската градина и това е. Един път ми каза че и се доакало като станали от сън и се стискала и се изака в къщи - не обърнах много внимание - но тогава я взех в 16,30. След това отивах по-късно, защото на големия все не му стига играта и ми се кара че много рано отивам - та ходя около 17,30 и по-късно. Нашата пака се стискала, но не могла да устиска. И госпожата тъкмо се чудеше как да остави другите деца на двора и да влезе да я преобуе (отдъхна си като ме видя). После предупредих да я питат дали и се ака, преди да излязат на двора (тя си казва, още не хитрува, или не се сеща че ще я накарат да седне на тоалетна). Много вероятно е да се страхува от по-голямата дупка на тоалетната там (от ХЕИ не разрешавали да се слагат умалители). Та скоро след това се изакала там, след като я попитала госпожата... Оттогава само в къщи (не нарочно де, така и идва).
Та такива одисеи... понякога предупреждавам, че в къщи не е акала, да я подпитват, защото сама няма да отиде (пусти страх)...

И от 2-3 дни се каня да ви пиша за английския. Връща се в понеделник от градина. -Ходи ли на английски? -Да. - Какво учихте? -Нищо. -Ами какво правихте? -Слушахме песен и после танцувахме, и като спряхме, седнахме на столчетата. -Нищо ли не учихте? - Нищо.
Малко по-късно, след като си дойде баща и; търкаля се по дивана и вика: -Хелоу мами, хелоу мами.... Ама поне сто пъти едно след друго. Никой не и обръща внимание, тя непрекъснато говори и сме свикнали да е така като фон на нашите разговори. По едно време се усещам аз и я питам: -Какво е това? и тя повтаря: Хелоу мами -Какво значи? -Ами така поздравяваме мама. -Кой ти го каза? -Госпожата по игийски. -Кога? -Ами като спряхме да танцуваме и седнахме на столчетата.
Тя, милата явно не знае значението на думата уча, научавам... и подобни.
Вчера пак беше, но не съм я питала каво са учили, но те са малки и сигурно ще повтарят много време едно и също, докато го запомнят.

Последна редакция: чт, 01 ное 2007, 09:16 от М_е_г_и

# 103
Ами, прочетох сутринта какво си писала снощи, но нещо не ми дойде музата да пиша.
Добро утро!

След малко ще пиша още...
hahaha

# 104
еее ама пък се разписа подобаващо де Hug
иначе за английския и аз мисля , че има доста да повтарят, но пък и най-много запомнят сега, мозъчетата са им свободни за всичко, ново, не като нашите - задръстени от информация Joy

Общи условия

Активация на акаунт