ако ми позволиш да изкажа мнение...Калоян имаше проблем с трета сливица, възпалена, огромна, постоянно на антибиотици...Махнахме я! Оперирахме го през март. Сливиците играят роля на спирачка за болестите надолу, затова е лошо, когато се махнат всичките. Ако махнеш само третата, преградата си остава, а махаш един постоянен източник на ангини и гадости. та...детето ми оттогава е боледувало само веднъж. Иначе прави хреми, но лекувам с много физиологичен разтвор и сироп за кашлица ако започне да кашля от хремата. Без температури, без антибиотици. Изводите си прави сама.
Отделно му взех Коластра и Зелена енергия, това са хранителни добавки, вече ги пие един месец. Скъпи са, но откакто ги пие, вече дори лекарства за хреми не му давам, не е правил кашлица, просто удвоявам дозата и и проблемът отшумява без да се развие. Иначе ги давам като имуностимулатори.
Има в здравния тема за Aquasource, това е фирмата производител. Можеш сама да прочетш отзиви.
Операцията на трета сливица е нещо от което не трябва да се плашиш, може само да помогне, в най-лошия случай при не добре извадена сливица може да израсне наново. Но си заслужава да се опита. Поне при нас беше така. безкрайно съм щастлива, че вече не го тровя с атибиотици. Това е най-важното в случая.
А колкото до това, че сама изчезва....може, но моята още си седи, след една неуспешна операция

На мъжа ми е махната, когато е бил на 2 годинки. Не му се е възстановила, няма гадни спомени като мен, няма проблеми, здрав е като камък, пу-пу.
Всичко е до организъм.
оххх извинявай за многословието....