ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 762
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви! Hug
Ето и нещо соленичко. Wink

# 76
  • София
Краси, честит празник! Да ти е жива и здрава красивата  дъщеря и да има много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Моят син вече цяла седмица е на градина. Нашите госпожи стачкуваха общо 1 седмица и 3 дни.
Вчера ми донесе рисунка "Ежко Бебежко" - кръгче с бодли . Явно Ежкото се е свил на кълбо. Grinning

Много хубаво е озаглавена темата, браво!  Heart Eyes

доня КОПРИВА  Hug   Heart Eyes , оздравяхте ли?

# 77
Честита ти  рожденничка, нека бъде много весела, здрава, красива и щастлива и да ви радва още мноооого години!  bouquet

Аз само ви надникавам набързо, че се проготвяме за имен ден. Напоследък не мога да седна  на компа, но като свърши стачката съм редовна Simple Smile

# 78
 Splendid , diancheto, Hug

Ох,аз да ви се оплача,голяма ми е мъка така. CryДнес ходихме да обядваме на заведение семейно,в къщи трапезата отрупана  ,по случай рожденният ден на каката,а Анелия нищо не може да хапне.Умръзна и вече да яде само супи и попари ,  опитва се  да си гризне нещо и изревава.Устната и вече спадна,съвсем леко е подута,но венците я болят много все още. Sad

# 79
Краси, честит празник! Да ти е жива и здрава красивата  дъщеря и да има много късмет!  bouquet  bouquet  bouquet

Моят син вече цяла седмица е на градина. Нашите госпожи стачкуваха общо 1 седмица и 3 дни.
Вчера ми донесе рисунка "Ежко Бебежко" - кръгче с бодли . Явно Ежкото се е свил на кълбо. Grinning

Много хубаво е озаглавена темата, браво!  Heart Eyes

доня КОПРИВА  Hug   Heart Eyes , оздравяхте ли?

Стаси, какъв е този ник бре? Shocked
Ако знаеш колко се пулих, коя е тази дето пита за Калоян Joy  Hug
добре е детето. Откакто го подкарах на Зелена енергия и Коластра не е боледувал. Точи чат- пат сополи, но удвоявам дозата и се оправя без лекарства. ние също сме добре, аз се опитах на 2 пъти да се разболея, но с ударни дози парацетамол пресичам веднага гадния вирус.
Вие как сте?
Браво на Йо за рисунката, художникът на мама Heart Eyes

А нашите бастуни още стачкуват  Confused Confused Confused

Краси, много съжалявам за Анелия, дано се оправи бързо милото  Praynig

# 80
Е от какво и е така устата???
 Hug

# 81
Е от какво и е така устата???
 Hug
Аз пък по цял ден правя супички. Rolling Eyes
Анелия си натърти зъбите ,спъна се на едно стъпало и и се поду и посиня горната устна.Не може да яде друго,освен супа и попара.
Някой хора не четат. Wink hahaha

# 82
Aaaaa, аз пак разбрала недоразбрала... Blush

# 83
живи ли сте бе момичета, да не ви се е случила някоя изборна случка Simple Smile

# 84
живи ли сте бе момичета, да не ви се е случила някоя изборна случка Simple Smile

мдаааа, отразявам ги Crazy

# 85
oooooх, милата
не ти завиждам тогава, те горките не знаят къде се намират, че аз пък им се "наслаждавам" Peace

# 86
Ехо, мами здравейте!

Все се каня да пусна и аз моето инфо... Но се зачитам по форумите  Grinning Моята бебка се казва Мариела и е родена на 11.06.2004. Аз съм мама Ваня. Приятно ми е да се запознаем Simple Smile А с майката на Ради - Гинка, даже бяхме в една стая в Св. София Simple Smile

# 87
Добре дошла  bouquet

# 88
  • София
Ехоо,ето ме и мен,ние с Марио сме още болни и утре отиваме за втори път на лекар и сигурно ще ми дават талон за някакъв професор по УНГ.Съмняват се за трета сливица и много се притеснявам да не поискат да я махат(поне така ми намекнаха).Но твърдо съм решила да не им позволявам ако не е крайно наложително.Поне така съм 4ула,4е не е хубаво да се маха,4е е имуно-защитник,а и 4е до 7-мата година сама из4езвала.Оф,притеснявам се и 4ак не ми се ляга.Ина4е днес ходихме на покупки,но за мен пак нищо,нищо не можах да си харесам Sad,затова пък мал4о,както обикновено най-много,е и татенцето си купи едно якенце,а аз другия път.Вие какво да не сте седнали пред телевизора и да гледате изорите Laughing

# 89
  • София

Стаси, какъв е този ник бре? Shocked
Ако знаеш колко се пулих, коя е тази дето пита за Калоян Joy  Hug
добре е детето. Откакто го подкарах на Зелена енергия и Коластра не е боледувал.
 ....

Хееехеххе, виж колко съм френска... Joy

А кажи каква е тази Зелена енергия и Коластра. stassi също ми спомена за Коластра.
Откъде ги взимате?

Eis /Айс/, оправи ли устичката на Анелия? Милото дете..

Руми_, ние махнахме на големия ми син 3-тата сливица,когато беше на 4 години. Много се лутахме по доктори : Един казва - Не! , друг - Да! и най-накрая я махнахме. Доволна съм.
Преживяването е много неприятно. Дано при вас  да може и без махане.

Последна редакция: пн, 29 окт 2007, 10:09 от Splendid

Общи условия

Активация на акаунт