ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 930
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
О и аз съм се заела да им правя с фоошопа, но Вики като го водя обесени на стената и как си избират децата.... ясно е натам и поръчах 3 работни календара, иначе аз ще им направя джобни, един приятел има печатница и като има свободно поле ме изтипосва Simple Smile Предния път на Вики беше направил 500 Shocked, такава била поръчката за останалите (нали фирмите поръчват по много ). Добре че не ми взима парички Simple Smile

# 226
Kъде сте бе жени Hug
Аз след малко отивам да взема Вики от градина. Тук времето е ужасно, духа и е студено и мрачно Sad
Wink

# 227
  • София/Сливен
Тук сме, както вече си забелязала  Wink, аз ще изчакам още около час и тогава се запътвам към градината. Тук е мокро, не духа, само си вали...

Пък за моделиращата маса, ако се организираме тук, мога да ти изпратя малко по пощата (не знам как вървят пощенските разходи). Не е ставало въпрос скоро за купуване, но не знае човек, кога някой ще извика - Има ли желаещи...

# 228
По пощата???
Не се ли разваля или нещо от сорта?
иначе бих се включила разбира се, тогава няма мърдане, ще се прави тортата Mr. Green засега се оправдавам само Embarassed
А Вики така я ухапали в градината... на бъзата високо, точно под окото Sad 4 броя зъбки Sad

# 229
Здравейте! Hug
Ние днес ходихме при доки,но той каза да си стои в къщи до края на седмицата.Иначе нищо ново. Grinning

# 230
  • София/Сливен
Няма проблем ако за известно време е по-на топло. Иначе трайността е 6 месеца. И не е необходимо да се държи в хладилник, само ако има по-хладна стая, може в нея. Аз моето го държах в хладилника, защото го купих през април и го свърших в края на август, т.е. изкара цялото лято. И аз имах половин кофа (продават го в кофички като латекс) - това е доста голямо количество.

На Вики дали е посиняла бузата, след такова ухапване... Какво казват госпожите за инцидента?

MARIKA, оправяйте се по-бързо.

Велина днес беше на градина, хремата почти я няма. Направили им прословутите снимки, ще ги видим после.

# 231
Ами щом така стоят нещата ме включвайте Wink
MARIKA  Hug
Иначе има синьо, абе отпечатък  Close

# 232
Меги, моделиращата маса и захарното покритие едно и също нещо ли са? Embarassed

# 233
  • София/Сливен
Моделиращата маса също е захарна, но вътре има и един куп други неща - от рода на подобрители и т.н.; т.нар. Е-та. Купувам я готова. Но на вкус не е толкова добра колкото ако си направиш нещо в къщи. Не че е лоша, но например млечния марципан е много по вкусен от нея.

А захарните покрития - напоследък така ги обобщаваме в тортената тема, са всички покрития, които се замесват и се разточват; в тях има пудра захар. От тях също могат да се правят фигурки; т.е. да се моделира. За разлика от глазурите, които са по-редки, изливат се върху торта или сладкиш, и се разтичат по страните; дано да го бясних добре.

# 234
# 235
  • София
И моят Йо днес го оставих у дома. Цяла нощ се дави от хрема... ooooh!
Мине - не мине седмица и хайде с хрема....

# 236
Aман от сополи и кашлица вече ooooh!
MARIKA готови са за адреналинки твойте кокони Joy

# 237
Добро утро Hug
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес  bouquet

# 238
  • София/Сливен
Добро и от мен!
Честито на именниците!

Аз сутринта се заседях малко повече в Сливенската тема
Вижте - http://news.ibox.bg/news/id_244976894

# 239
  • София
Честито на имениците!  bouquet

Меги, това е ужасно. Добре е ,че няма пострадали хора!
Едно време някой ми беше казал ,че Сливен се казвал така, защото се "сливали" ветровете в града....

Общи условия

Активация на акаунт