ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 900
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София/Сливен
Ами да - това е една от легендите, другата е - сливането на 3 реки...

А вчера вятъра на моменти е бил и до 120 км/ч - аз помня един такъв вятър преди доста години, бях студентка и имаше нападали дървета по релсите, половината от нас не можаха да пътуват на другия ден, за лекции (бяхме си се прибрали в Сливен отвсякъде, да празнуваме 8 март - за съученици от гимназията става въпрос).

# 241
Ехооо, дърпам темата нагоре Wink
А на мен ми падна пломба и ми е много гадно в устата сега Sad

# 242
Ехооо, дърпам темата нагоре Wink
А на мен ми падна пломба и ми е много гадно в устата сега Sad
Пък на мен ми откриха раничка на шийката и сега ще ходя да ми я горят. Confused

# 243
  • София
Здравейте мацки,нещо само проблеми май надушвам,а?То не 4е при мен е по-разли4но де Laughing,Марио пак е настинал и се лекуваме и съм решила този месец изобщо да не го пускам на детска,за да ми е здрав по празниците.Ще го заведа само на Новогодишното им тържество,да си полу4и подаръка и това е.Той си е поръ4ал кола,но с тези коли ве4е............при вас как е.
Колкото до рани4ката Марика не се стряскай,аз също имах и този юли ми я гориха,сега няма проблем,даже забременях много бързо,аз даже не о4аквах,мислех,4е няма да стане толкова лесно след манипулацията,но късмет Mr. GreenТо това си беше целта,де Mr. GreenХайде лека ве4ер от мен

# 244
  • София/Сливен
Абе захванала съм се с една работа...

# 245
оо зъболекарска тема...

вчера бях на зъболекар, имам пулпит/плупит, незнам кое е правилното

сега зъбът ми е натъпкан с лекарство, имам ужасен вкус в устата и ме боли  Confused

# 246
Абе той моя е бивш пулпит или както там се пише, добре, че поне не ме боли, а само ми дращи. Оооох добре че го убиха предния път още Wink
Днес зъболекаря не бачкал, ще се чака Понеделника Sad
МАРИКА, всичко ще мине по ноти Hug

# 247
как сте бе мацки, никакви ви няма нещо Rolling Eyes

# 248
  • София/Сливен
Ами днес бях повече навън, сега бързам да готвя и тичам да вземам децата от градина

# 249
Много работа преди празниците имам. Wink
Айде,отивам и аз за Анелия. Grinning

# 250

ами аз покрай организацията на коледното детско тържество съвсем изперколясах...влизам само там и при тортите

# 251
Абе и аз влизам там да ти кажа, ама само чета, не пиша Wink
Иначе, мойта нали ако не се е напикала в градината получава награда и вече всеки ден ме посреща с : "Мамоооо, не съм се напикала, и много слушах днеска, каква ми е наградата?" Joy Опасна е, всички майки ме зяпат, като че само мойто дете се е напикавало там Crossing Arms
Днес се доредих до зъболекаря, работихме два зъба а и поне още толкова ще има, гадост Crazy

# 252
раздавам кафето   food010

# 253
Добро утро мацки, пак раздавам кафето Simple Smile

май пак започвам сама да си приказвам...

# 254
Няма нищо ново при нас и затова не пиша. Grinning
В четвъртък от 4 и 30 сме канени на тържество в градината,подаръците са от общината,ние само почерпката ще носим.Ееееееей,от кога не съм виждала Дядо Коледа и аз. Laughing
Една майка има камера и ще ни направи диск после и на нас,аз само с цифровия ще снимам.Сега ще ходя да търся някакви сувенирчета за госпожите и лелката ни. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт