ЮНСКИТЕ деца - най-красивите слънца!

• 18 730
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София/Сливен
Зависи как е свикнало детето. Аз затова ти дадох за пример и двамата моите. Големия, нищо че е по-голям, ходи с по-дебели дрехи от малката. Е, не разбирай много дебели. Тя от малка е така.

# 136
При нас пък са си от градината, по-точно и от нас де, събират и купуват за всички.
Утре съм на родителска и ще видим по колко парички ще се дават и за какво (те иначе не че търсят, ама за по-доброто на децата Wink )

# 137
  • София
Аз го пускам с тъни4ка пижама,неватирана,защото уж е топло и много се поти,но легълцето му е то4но с/у вратата и се 4удя дали така няма да настине newsm78,но като питаш даскалиците-няма проблем,вси4ко е о'кей.Хайде лека ви ве4ер моми4ета,ние отиваме на гости,малко да разпуснем,4е няма само ние да посрещаме.
А,забравих,4естито на вси4ки именници Grinning

# 138
  • София/Сливен
На мен са ми казвали, дали е дебело или тънко облечен - става въпрос за големия, с малката нямаме още толкова практика. А за спането - ами той на градината се научи да спи завит, с ръцете вътре. В къщи е много по-хладно, като го видях че вече спи с ръцете под завивката, си отдъхнах, т.е. спрях да се притеснявам дали няма да му е студено. Велина от бебе спи отвита, каквото и да правя - тя си е отвита; така че е свикнала. Но се надявам и нея да научат да се завива  Mr. Green, друго е да каже госпожата, а пък мама кой я слуша

# 139
И аз да се разпиша Simple Smile
Тази сутрих се разходихме до Благоевград с татито (той си имаше някаква работа, а ние с дребния като багаж с него Wink )
Времето е хубаво, малчо слушка, сега заспа и мама се зареди пред компа Wink
Иначе за отвиването сме страшна система ooooh! Като че ли живеем на хаваите, не стои завито мойто и това си е Naughty
Днес съм на родителска и да видим какво и що Wink
MARIKA, що смени ника? Налага се или какво?

# 140
MARIKA, що смени ника? Налага се или какво?
Дианчето,нали ти обясних по-горе на предната страница и после го изтрих.

# 141
  • София
За отевиване няма да говоря....Аз незнам и за какво купувам одеала и олекотени,Марио като легне и все вика 4е му е топло и се отвие и не дава да го завия,из4акам го да заспи и тогава,ама то диването си е диване,аз трябва през ноща сто пъти да стана....Гледам поне да е топло в стаята,но сутрин са си бели ме4ки Laughing

# 142
Руми,моята е абсолютно същата. Crazy
Тая зима мисля да я пробвам в спален чувал. Mr. Green

# 143
Честит ви първи юнашки сняг!!!

Калоян ВЕЧЕ не се отвива, но до преди половин година беше ужас..

...и спеше в спален чувал съответно...

# 144
Доня,при нас сняг няма.Има дъжд,светкавици и гръмотевици. Mr. Green

# 145

оо при нас натрупа

Калоян вилнее с шейната вече... Crazy

# 146
И моята все за това си мечтае,но тук сняг почти не вали. Cry

# 147
  • София

оо при нас натрупа

Къде този сняг бре,при нас даже се стопи вси4ко Grinningсутринта имаше понатупал и на Марио първата дума беше за шейната,но то по улицата само вода.Ина4е да ви се похваля свекърва ми си дойде тези дни от Гърция и днес ходихме до Илиенци и купи на Марио джип от тези със зарядното.Сега оба4е е лудница,навън не може да се изкара,4е е мокро и студено,а вътре е абсурд да се кара,4е е огромен и малкия подивява.
Другото с което искам да ви се похваля е,4е се присъединявам към мамите с по две де4ица newsm68 т.е. бременна съм.В сряда оба4е ще отида до АГ-то да ми потвърди и да каже дали вси4ко е наред,4е до преди 10-на дни бях на антибиотик и разни лекарства Praynig.Пожелавам и на теб Доня да ме последваш с такава новина,4е знам,4е и вие работите по въпроса Heart Eyes

# 148
Бравоооооо! newsm10
Само такива неща да се чуват! cheers

# 149

оо при нас натрупа

Къде този сняг бре,при нас даже се стопи вси4ко Grinningсутринта имаше понатупал и на Марио първата дума беше за шейната,но то по улицата само вода.Ина4е да ви се похваля свекърва ми си дойде тези дни от Гърция и днес ходихме до Илиенци и купи на Марио джип от тези със зарядното.Сега оба4е е лудница,навън не може да се изкара,4е е мокро и студено,а вътре е абсурд да се кара,4е е огромен и малкия подивява.
Другото с което искам да ви се похваля е,4е се присъединявам към мамите с по две де4ица newsm68 т.е. бременна съм.В сряда оба4е ще отида до АГ-то да ми потвърди и да каже дали вси4ко е наред,4е до преди 10-на дни бях на антибиотик и разни лекарства Praynig.Пожелавам и на теб Доня да ме последваш с такава новина,4е знам,4е и вие работите по въпроса Heart Eyes

Еееей Руми, браво!!!
Това се казва новина, хайде пък ако е рекъл господ и аз да съм бременна и в друга отчетна темичка пак заедно ще си пишем  Laughing

Иначе, при нас имаше мнооооого сняг, мокър, но сняг!
аз живея в Красно село

Общи условия

Активация на акаунт