17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 602
  • 688
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Стига да сме живи и здрави - там съм  Hug

# 106
И дали е удачно да сме с деца? Ако е много шумно и се пуши...

Ние определено ще сме без децата. Аз лично бих препоръчала на тези, които имат възможност да оставят децата на някого, да не ги водят. Предполагам, че ще е доста пренаселено, шумно, задимено, ще продължи до късно и определено няма да е детски празник. Естествено мамите, за които единствената възможност е да дойдат с децата, са добре дошли, но ако има възможност да са без деца, според мен ще е по-добрият вариант - за самите тях и за хлапетата най-вече.

# 107
за съжаление няма на кого да оставим детето, така 4е засега пропускам. Но ще надни4ам в темата.

# 108
  • София
Да, ще дойда.

# 109
Ще дойда

# 110
  • София, "Младост 3"
извинявам се ама рових в мненията на някои с надеждата да открия дата и ...пуснете ми я на лс, моля ви!
извинете зца отклонението ама не знам къде да търся точната дата на събирането...

# 111
извинявам се ама рових в мненията на някои с надеждата да открия дата и ...пуснете ми я на лс, моля ви!
извинете зца отклонението ама не знам къде да търся точната дата на събирането...

Началният пост на Мамма свършва с датата  Wink
10.11. - събота.

# 112
живот и здраве , ще се видим  Mr. Green

# 113
Много ми се иска,но ми е далечко Tired

# 114
Мисля да ДА  Mr. Green

# 115
  • Няма такава държава!
Там съм. За мъжа ми ще пиша допълнително, трябва да уточним.
  newsm59

# 116
За този път бях решила да дойда, но все още не се знае кога ще ми е дипломирането, официалното - говореше се точно за 3 или 10 Ноември. Така, че като разбера със сигурност за него ще отговоря и тук с голяма вероятност. Ако съвпаднат, просто няма как - приоритетно е все пак да си взема дипломата  Blush

# 117
# 118
Ще дойда.

# 119
Вече не живеем в София иначе с удоволствие!
Благодаря на Мамма за форума!Тук всеки ден намирам базценна информация ,много нови приятели и едно допълнително развлечение !БЛАГОДАРЯ от сърце!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт