17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 605
  • 688
  •   2
Отговори
# 285
При така получилото се изместване, значи сигурно няма да ми е дипломирането на 17-ти, въпреки, че не знам кога ще е ... но идва друг момент там цяла нощ ли ще се вилнее, защото се опасявам, че няма да има къде да остана или ако някой от пловдивската група се прибира...изобщо ми е мътна после каква ще я чиня като приключи купона...

Естер, срамота, не знаеш ли, че си поканена у нас! Hug

# 286
  • СОФИЯ
Не не съм се изказала неподготвена. Просто само го изкоментирах. А явно повечето сте се виждали и познате. Когато има купон винаги сме за него Peace

# 287
  • София
Там сме! Ако не ни мине котката пътя  Laughing

# 288
Не не съм се изказала неподготвена. Просто само го изкоментирах. А явно повечето сте се виждали и познате. Когато има купон винаги сме за него Peace

Аз познавам само две майки лично. Ще се червя като за първа либовна среща, а не като за рожден ден на 5-годишно.

# 289
Оооо, неее, и аз на 17-ти не мога Sad Защо сменихте датата Cry

щот нямаше заведение, което да отговаря на критериите за 10ти.

# 290
  • СОФИЯ

Аз познавам само две майки лично. Ще се червя като за първа либовна среща, а не като за рожден ден на 5-годишно.

Тогава сме там. Стига да намеря гледачка  Mr. Green

# 291
Отново гласувам с ДА! Дано няма нещо извънредно

# 292
  • София
КАто гледам кой колко публикации има май партито си е за постоянните съфорумки. newsm78. Значи ще пропуснем

Аз съм от "ветеранките" на БГ-Мамма- още от клубчето в Дир-а, но се познавам лично само с няколко майки, и то бегло. Досега не съм ходила на форумски срещи, но в тази ще се включа с удоволствие заради купона и защото много обичам това място в Нет-а. 
А пък ти си ми съседка и можем да отидем заедно- така ще си намериш една позната още преди партито!  Hug

# 293
Мммммм, ДеЩоВиди, отдавна искам да се запознаем  Embarassed

# 294
  • София
И аз ще дойда с подкрепление-мъжо.А може ли с малкия?Да носим ли нещо?

# 295
Гласувах "почти със сигурност", да не излезе нещо непредвидено, иначе имам намерение да дойда.

# 296
Мммммм, ДеЩоВиди, отдавна искам да се запознаем  Embarassed

Ти пък, на живо не съм интересна, мълча си, слушам и се хиля и не мога да се надвиквам. Живот и здраве, ако не изникне нещо непредвидено ще се видим.

# 297
  • София
да, на алкохол  Mr. Green

# 298
  • София
 hahaha Joy hahaha Mr. Green

# 299
Добре, че Бифана каза, че е променена датата! Нищо - идвам!  Hug Нямам търпение вече!

Общи условия

Активация на акаунт