17 ноември! 5 ГОДИНИ BG-MAMMA! Общофорумска среща (НОВО преброяване)!

• 26 602
  • 688
  •   1
Отговори
# 480
 smile3532 Ще е интересно с прашките.

# 481
Ееей ...много бързо бре...
Искам и аз да съм шаферка!
Предизвиквам ви на преки елиминации
 Laughing
С какво ще се елиминираме?
Женски бой в олио?

това е добра идея, но трябва да си намерим и една кофа с пух и един вентилатор. И като се разгорещим твърде много да ни го пуснат вентилатора, но пред него пуха.  Laughing

Раденце, за какви прашки иде реч  Mr. Green
Да уточним все пак  Laughing

# 482
 Laughing
Женски бой в олио?

това е добра идея, но трябва да си намерим и една кофа с пух и един вентилатор. И като се разгорещим твърде много да ни го пуснат вентилатора, но пред него пуха.  Laughing

А земи си погледни аватара де Mr. Green

# 483
 Laughing
Женски бой в олио?

А земи си погледни аватара де Mr. Green

За втори път днес ми говориш така  Twisted Evil

Едно местенце при шаферките и червените обувки с вълшебните токчета са твои  Mr. Green

# 484
  • София
Стига сте спамили! Нямате ли си чат темичка  Thinking Бях поканена там да обсъдим боя, ама.....

# 485
Аз ще бъда в София на 17.11 но ще съм на конференция и сори! Blush

# 486
Ето нещо като списък. Извадих имената от темата.
Ако съм пропуснала някое име, ако някой се е отказал или съм сгрешила нещо - свиркайте овреме (по-добре на ЛС)..............
Чудесна работа. Peace
Благодаря!  bouquet

Ще направя табелките няколко дни преди датата на събитието, за да използвам актуализирания списък.

# 487
  • София
Еми пишете ме и мене. За пръв път ми е Embarassed и още не съм мама, ама много искам да дойда, а и познавам две от мамите, които ще дойдат.

# 488
  • София
И аз искам да дойда, ще направя всичко възможно, малко се притеснявам с кого ще си правя компания, не съм много популярна, но се надявам на някого да "харесам" и да му досаждам  Twisted Evil!

# 489
  • Linz
И аз искам да дойда, ще направя всичко възможно, малко се притеснявам с кого ще си правя компания, не съм много популярна, но се надявам на някого да "харесам" и да му досаждам  Twisted Evil!
Ти беше първият човек, който запомних на първата среща, на която присъствах Wink

# 490
  • Кацнала на едно дърво.
Ти беше първият човек, който запомних на първата среща, на която присъствах Wink
А така, кажи й.  Laughing Прави се на ощипана мома. Аз ще я щипя, да види тя.  Mr. Green

# 491
  • Кори Селести
Иги, бан ли искаш?

# 492

как ти се събра в устата

мамо Иги, Реза ще те банне, Василиса ще те щипе, а аз направо ще те напердаша...

Хубава работа

Много, ама много ще се радвам да те видя  Hug , а и компания мога да ти правя  Laughing

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 23:45 от доня КОПРИВА

# 493
Опаля..... и аз У гювеча! Mr. Green
Гласувах с втора опция молим! Sunglasses

# 494
Опаля..... и аз У гювеча! Mr. Green
Гласувах с втора опция молим! Sunglasses
мммм, пак ли с  русото Flutter

Общи условия

Активация на акаунт