Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 19 987
  • 339
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Имам момче и използвам думата "паца" най - често.  Mr. Green

# 106

няма загадка. На едни нивгаш, а на други става направо к*р.
  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy     
 Между вагина и вулва има разлика.Вулвата са малките и големите срамни устни,клиторът и входът на влагалището.Вагина е самото влагалище.Така,че правилният термин е вулва,ама ми се струва много странно да кажа на едно -две годишно дете:"Хайде да измием вулвата".Ако говоря с педиатърката,използвам "лабии",ако говоря с мъжа ми или на малката - пеперудка,цоцка.Мъжът ми си умира от смях,защото не е българин и в началото приемаше нещата буквално

# 107
пишлето,пищова....как дойде Laughing

# 108
Аз още не съм решила как,защото бебче още не се е появило,но ако наистина е момиченце,сигурно ще ги наричам "тутурутка",както доктора ми.

# 109
  • софия
като стане дума и като ходим да се мием казвам на бебка, че ще мием "дупето" и "пишето". Показвам ги кое къде е и тя доволно ми се усмихва. За момче - племенника сме научили, че има "пишка" и той гордо вече показва като го питаш.

# 110
  • София
За баткото ми беше по лесно пишка,пишленце и тн сега за дъщеря ми  пишито.

# 111
Имам момче- "пишле" и "буба"  Simple Smile

# 112
  • пяната на дните
Ми ние тъкмо се чудехме миналата година как да му викаме и най-красиво да звучи, и Dona пусна темата за шундите в Клюкарника....

# 113
 При нас са чура и дудка Grinning-

# 114
Ами имам момиче - ползвам думата "дудка", но май най-често я попромеям и й казвам "дудунче" или пък "дунче" И сега като я питам къде ти е "дунчето" и тя си сочи джуджавкчицата  Mr. Green

# 115
  • София
Най-често използвам "шуши".

# 116
Пишока или пишонката Simple Smile

# 117
  • София
дупе и пишо

# 118
  • Варна
И у нас е така  Peace

# 119