Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 20 027
  • 339
  •   1
Отговори
# 270
чурче и пишле - при момченце
а за момиченце - дуда

# 271
Страшни простотий прочетох,извинете ме,но не се стърпях!

# 272
Не наричам по никакъв начин половите органи на дъщеря си. Тя сама казва "малкото дупе", не знам най-вероятно в градината го е чула, защото в първия момент, когато го чух ми прозвуча много странно. Иначе , не ми се е налагало да уточнявам. Когато правим вечерния тоалет, казвам просто хайде в банята да мием дупето. Не конкретизирам - сега измиваме ануса, сега големите срамни устни, сега малките срамни устни, сега клитора.... Нито пък с гордост казвам "покажи мамо къде ти е вулвата Tired".

Е, това за предното и задното дупе е уникална простотия ... ooooh!  ooooh!

Защо пък това да е по-голяма простотия от мунки, дуди, патки, пеперудки и всякакви животински видове, или пък от измислените думички, които изобщо не съществуват? Всъщност, както и да е, ама е изключително тъпо, да се нарича простотия, начина по-който някой нарича половите органи на детето си, при положение, че почти няма нормално обръщение дадено в темата. Дъщеря ми понякога също казва "предното дупе", също нямам идея защо, както казах най-вероятно ги чува от децата или учителките в градината, но щом не ме пита, не навлизам в подробности, ако попита, ще обясня нещата с истинските имена, но неискан урок по анатомия няма да изнасям, без детето да иска да знае. А и, много рядко обсъждаме, половите органи на мъжете и жените.

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 14:41 от Пълнолуние

# 273
За момиченце малко и голямо дупе и аз ги знам от малка Simple Smile И ми е много логично - още си ги ползвам  Mr. Green

# 274
Мунка-муна.Така съм чула от майка си,така на мен е казвала,обаче да знаете каква изненада породи у мен едно къпане на морето като дете в което майката на другото момиче и наричаше половите органи с "ПИЛЕ'.Спомням си го като бял ден,явно много съм се шокирала,защо и казват по друг начин.

# 275
Каква е тая тема бе хора ooooh!

# 276
Темата си е много хубава. Точно за да няма такива изненади като у bravy си е хубаво да наричаме нещата  с истинските имена.  Пишката си е пишка, другото си е гъз, или дупе  Mr. Green Спомням си, че бях на пет, когато майка ми говори с мен относно половите органи, менструален цикъл и други от тази тема. Смятам, че тази възраст е добра, детето да разбере кое какво  е и смятам така да процедирим с моите деца. Съгласна съм и с мнението на Пълнолуние, че когато децата са малки, няма смисъл да се конкретизира кое точно какво е, защото смятам, че ще се обърка.

# 277
За момче - чурка или чурче, а за момиче - дуда  Peace Мисля, че за малки деца това са повече от добри названия

# 278
пишолина с мъдури

# 279
# 280
Каква е тая тема бе хора ooooh!
Направо убиха коня!Чудя се дали няма да излезе още нещо измежду тези чурки,буби,дуди и какво ли още не... Laughing

# 281
  • София
Хи, хи, хи страОтна тема Mr. Green!
Майка ми едно време казваше "дуда" Аз съвсем първосигнално покрай приятелка "маймуна" Confused, но дъщеря ми възприе "пишунка" от свекърва ми и това е. Все пак е свързано с пишкане. В яслата не знам как я наричат Thinking

p.s. Аз се изумих от "на мама путито" Shocked

Последна редакция: вт, 18 ное 2008, 19:07 от mimeime

# 282
обяснявам му, че има пишка.

# 283
За сега нищо не обяснявам,но май скоро ще почвам с нещо,но незнам с кое?

# 284
пишка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт