Как наричате половите органи на бебчетата, когато говорите за тях?

• 20 009
  • 339
  •   1
Отговори
# 285
  • Испания и Стара Загора
и аз казвам,че има пишка. Peace
а моята приятелка казва на дъщеря си,че има пиле. newsm78

# 286
За момиченце-нз,имам син и ползваме "буба" или "пишето". Peace

# 287
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Момченцата имат пишка, момиченцата влагалище. Мога и пенис да го науча да казва, че има, но не виждам смисъл за сега.

Имам една приятелка на която много се смея, та тя казва на половите органи на дъщеря си чочка. Ами по същия начин казва и на детето си на галено. Всеки път и се смея и и казвам, че все едно вика на дъщеря си п**ка.

# 288
Имам момиченце- мием дупето и дудата  Wink
и аз казвам така винаги и тя си знае! Simple Smile

# 289
Темата е добра. Аз съм изумена от отговорите. Ще трябва да се наложи някакъв държавен стандарт за тези думи Joy. В различните области в България, половите органи на момиченцата и момченцата явно се наричат по съвсем различни начини. Простете, но изобщо не бих разбрала за какво се говори в 90% от случаите. Мисля, както казах и по-горе, че тези думи е най-добре да имат нещо общо с пиш-кане, защото детето свързва този орган с пишкане. А това - пеперуди, катерички, маймунки, пилета....зоопарк! Другите уникалности...изобщо не коментирам.  Laughing

# 290
На момичето- "чочко", а на момчето "пиката".

# 291
За сина ми казвам пишле,пишка а за дъщеря ми не съм използвала нищо специално.Просто си казвах -да измием дупето и толкова Wink

# 292
Когато правим вечерния тоалет, казвам просто хайде в банята да мием дупето. Не конкретизирам - сега измиваме ануса, сега големите срамни устни, сега малките срамни устни, сега клитора.... Нито пък с гордост казвам "покажи мамо къде ти е вулвата Tired".

Е, това за предното и задното дупе е уникална простотия ... ooooh!  ooooh!

Защо пък това да е по-голяма простотия от мунки, дуди, патки, пеперудки и всякакви животински видове, или пък от измислените думички, които изобщо не съществуват? Всъщност, както и да е, ама е изключително тъпо, да се нарича простотия, начина по-който някой нарича половите органи на детето си, при положение, че почти няма нормално обръщение дадено в темата
Абсолютно съм съгласна!

# 293
а моята приятелка казва на дъщеря си,че има пиле. newsm78

Уф, и аз така казвах докато една вечер й казах, че ще й мажа пилето с крем, а тя се развика- татеее, ела да видиш, имам пиле в дупето.

# 294
Аз казвам шушка,за мен не е удачно дъщеря ми да научи и използва дума като вагина.Има време в което се разясняват половите органи но на 2 години смятам че е ненужно.

# 295
На моя син му казвам  чура като го преобувам или къпя.

# 296
  • Разпиляна във въображението
Когато отиваме да се мием и казвам "хайде да ходим да мием дупето". Тя използва думата "чочка".

Трябва да кажа на нашето педи да види влагалището на малката дали всичко е наред и вече два пъти пропускам защото ми е неудобно да му кажа - "Вижте влагалището на дъщеря ми" Blush

# 297
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ние с таткото използваме чорка,  свекито й вика пишанка, а кумата ми на нейните пеперудки.

# 298
  • На морето!
Когато отиваме да се мием и казвам "хайде да ходим да мием дупето". Тя използва думата "чочка".

Трябва да кажа на нашето педи да види влагалището на малката дали всичко е наред и вече два пъти пропускам защото ми е неудобно да му кажа - "Вижте влагалището на дъщеря ми" Blush
Говори си смело. Последното, с което можеш да смутиш лекар е думата "влагалище".  Wink

# 299
 Joy
Убивате ме! Grinning
Аз и викам "вагинка",тя си и вика "пи",а с баща и говорим за "шундичката и",когато тя не е наблизо.Просто шеговито. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт