Недоносени деца-4

• 23 245
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря че се сетихте за нашите 5мес.  bouquet
Моя Ради и той се стряска,говорих с приятелки които имат бебета доносени и те казаха че и техните се стряскат,другото което ми каза рехабилитаторката при която ходя че при недоносените е по често защото не са узряли.Ради въобще не искаше да се ражда когато Ники беше избързал,аз си го обеснявам с това.Viki_76 как притреперва?А пък калция каква му е връзката,на нас са ни го изписвали като антихистаминово.

# 106
  • Варна
Честит първи рожден ден на Тери! newsm59
Mim40, да ти е много здрав и лъчезарен. Желая ви един прекрасен празник и да си най-щастливата и горда мама! baloni

Гоца, не зная как да го опиша по-образно - раменцата и главата се разтреперват за няколко секунди (може  да се направи аналогия с реакцията като изядеш нещо много кисело - например лимон).

Днес месечинка има и Цвети  на Elissee   bouquet 

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛЪК ТЕРИ! РАСТИ ЗДРАВО, ЗАСМЯНО, СИЛНО И УМНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

# 108
  • София
Честит Рожден Ден Тери!Много здраве и щастливо детство

# 109
Благодаря ви за хубавите пожелания, момичета  Hug, изпреварили сте ме!
Хайде почерпете се за здравето на малкия юнак (който ще се роди след 1 час  Laughing).

# 110
Честит рожден ден на малкия Тери! Щастливо детство и много, много усмивки!

# 111
здравейте мами!вчера правихме трансфонтанелна ехография на Жорко и се оказа ,че разширените мозъчни стомахчета които имаме са се увеличили ,макар и малко.той е вече близо 7 месеца и не разбирам защо се е получило така newsm78 неонатолога твърди че това малко нарастване не е фатално и че малкият расте и затова е така но мен ме е страх много да не се увеличат още.през месец август са били 30мм а сега са 37мм.вие какво мислите ?дали с растенето на малкия е нормално и те да нарастват?

# 112
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!
ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ ВЕСЕЛ И БЕЗГРИЖЕН!
ДА Е ГОРДОСТ НА МАМА И НА ТАТИ!
newsm59  Gift  party023  bigdance2
Viki_76, честит празник и на теб, миличка!  bouquet

# 113
Ех, че са се заредили рождени дни на малки скорпиончета:)))

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ! ЖЕЛАЯ НА МАЛКОТО ГОЛЯМО ЧОВЕЧЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

Мимчо, вие как изкарахте? Отчети се със снимков материал Grinning

# 114
Здравейте момичета, отдавна не се бях разписвала при вас.

Честит рожден ден на  Тери  /на патерици/
и
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР!

Да са ви живи и здрави и много щастливи дечицата!!!

# 115
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВИКТОР! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

# 116
Момичета в неделя ще има снимки, че тогава ще правим купона. Най-късно в понеделник ще ги кача...на нашето си местенце  Hug

# 117
здравейте мами!вчера правихме трансфонтанелна ехография на Жорко и се оказа ,че разширените мозъчни стомахчета които имаме са се увеличили ,макар и малко.той е вече близо 7 месеца и не разбирам защо се е получило така newsm78 неонатолога твърди че това малко нарастване не е фатално и че малкият расте и затова е така но мен ме е страх много да не се увеличат още.през месец август са били 30мм а сега са 37мм.вие какво мислите ?дали с растенето на малкия е нормално и те да нарастват?
Гери ,а с колко е нарастнала обиколката на главичката?

# 118
всъщност е нарастнала толкова колкото било необходимо /поне така твърди педи/.viki i mama мислиш ли че ще има проблем?от 16,30 днес ще посетим невролог дано няма нещо сериозно,дано!!!

# 119
всъщност е нарастнала толкова колкото било необходимо /поне така твърди педи/.viki i mama мислиш ли че ще има проблем?от 16,30 днес ще посетим невролог дано няма нещо сериозно,дано!!!
Ами незнам ,ама не би трябвало да се увеличават  newsm78,при нас на 9 месеца и направих ЯМР и си бяха толкова колкото в началото/на 3м/.Точно мислех да ти кажа да отидете на невролог,той най добре ще каже.Стискам палци Praynig,дано се похвалиш

Общи условия

Активация на акаунт