Недоносени деца-4

• 23 270
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
viki76  да утре пътуваме към варна!

# 181
  • Варна
И ние утре ще ходим - имам час за 10.50ч (и много ми е притеснено, как ще стане процедурата - Вики е шило и не стои и се бори като трябва да му се сложат капки, а за гледането после... направо мисията невъзможна).
Идеята ми е, че може да се засечем Simple Smile

# 182
ще се радвам много ако се видим ще бъде чудесно Hug аз   ще позная вики Peace

# 183
  • Варна
Гери, какво стана? Ходихте ли на преглед? Оглеждахме се за вас, но не ви видяхме. newsm78
При нас всичко е наред, само дето се притеснявах за прегледа - Вики внимаваше и не се наложи да му разтварят клепачите със "щипки".
И ортопеда ни успокои - на Вики всичко му е наред. newsm44

# 184
браво на вас Hugа ние не сме добре едното ни око е за операция ретината е на отлепване .пращат ни при дъбов   доцент.притеснявам се за детето си много ме е страх

# 185
гери,всички сме с теб и стискаме палци.Важното е че може да се оправи,дори да се налага операция.Стискам палци и казваи като има новини.

# 186
  • Варна
O, Гери, толкова се надявах всичко да е наред при вас, че дори не ми мина през ума, че може да не сме се засекли заради проблем с Жорко (имаше толкова много бебчета пред кабинета)  Praynig.
Стискам палци операцията да е успешна и скоро да ни зарадваш  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 187
GERI844, и ние с Тери стискаме палци всичко да се оправи с оченцето на Жорко! Чакаме само хубави новини! Сигурно ти е много трудно сега, но гледай с вяра и оптимизъм напред!   bouquet

# 188
 според   viki i mama операцията трябва да бъде направена в германия-така и ще стане!скоро пътуваме и се надявам че всичко ще се оправи а и знам че всички вие мислите за нас така ще ми е по-лесно.благодаря ви  bouquet

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 19:53 от GERI844

# 189
С теб сме, GERI...Всичко трябва да е наред  Peace

# 190
GERI844 ще се моля за вас с Жорко....  Hug  Дано, дано, дано.....  Praynig Praynig Praynig

# 191
  • София
GERI844 и  ние стискаме палци Hug

# 192
GERI844 стискам палци отново да преборите поредно изпатание, пред вас с Жорко. Няма дума с която да изразя подкрепата си за теб. Ако имате нужда от нещо само кажи. Тук сме много, силни сме и подкрепа ще получиш вярвам, каквато и да е.

# 193
Gerri стискаме палци и ние fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 194
вие мами сте прекрасни блАГОДАрЯ ВИ за подкрепата  bouquetблагодаря и на ВИКИ И мАмА ,с цялото си сърце!!!просто нямам думи да изкажа благодарността си -нямам!

Общи условия

Активация на акаунт