Звездни компромати - 16 част!!!

• 43 290
  • 499
  •   1
Отговори
# 330
А Светла Иванова на кого е гадже? Mr. Green

# 331

Е,виж това и мен много ме интересува   Thinking

# 332

Незнам, ама има Бентли и Ламборджини Диабло Thinking Сега яхта щели да си взимат от Капитолия, с отстъпка за редовни клиенти.

# 333
Един женен е,уж щеше да се развежда,ама дали  го направи  newsm78

# 334

Незнам, ама има Бентли и Ламборджини Диабло Thinking Сега яхта щели да си взимат от Капитолия, с отстъпка за редовни клиенти.

И къща в "Бояна" до колкото знам  newsm78 Аз за това се  зачудих.

# 335
Някой "чичко Паричко", какъв друг да е!? Mr. Green

# 336
Интересна ми е темата и затова се намесвам, даже мисля че е циганин, някъде бях чела, имаше и снимки на къщата-уникална беше Grinning

# 337
Леле, Майкъл Дъглас какъв дядка е станал!
Карчева, снимката на Анелия, която е омазала микрофона с червило, е убийствена. Joy

# 338
# 339
# 340
Добре де, разбрах какви коли кара гаджето и, но не разбрах, как се казва?

# 341
Майкъл Дъглас е такъв отпуснат дядка, че и се чудя на Катрин как може да си ляга с него??? newsm78

А Ал Пачино много се е състарил, прилича ми на болен от СПИН, един такъв изпит...

Карчева, снимката на Анелия, която е омазала микрофона с червило, е убийствена. Joy

Според мен това не е червило (абсурдно е само да си представите как ли го е лапала и въртяла този  микрофон да стане така), а е светлина или отражение...

# 342

Според мен това не е червило (абсурдно е само да си представите как ли го е лапала и въртяла този  микрофон да стане така), а е светлина или отражение...

Съгласна съм! Няма как микрофонът да се е изцапал толкова>..

# 343
Карчи, страшна си.  Hug Не виждам с какво точно е зле Глория, каквото и да си говорим е красива, а останалото е отделен въпрос  Wink

Светла Иванова е бивша стриптизьорка, хвалана е богат спонсор, който налива пари в нея. Като певица е хипер зле и е пълна скръб, но с много пари всичко е пипнато и направено много добре, затова има и такъв успех по МТВ  Simple Smile

# 344

Не споря, ама я виж на първата снимка как го е лапнала. На втората го целува.

Общи условия

Активация на акаунт