София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 226
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добър ден дами!!!

...голям съм заплес...
Толкова години във форума и да не знам, че има такава темичка, добре, че беше Пети да ме светне  Shocked

Баш ми е драго!

Аз съм Лили, синът ми е Калоян и живеем зад пазара Красно село. Над наказателния паркинг дето не е вече наказателен Grinning
И може би се познавам с някои от вас поне по физиономия, но това ще го разберем, когато се домъкна на някоя срещичка. А дотогава ще сме си виртуални приятелчета Hug

Heart Eyes Hug

# 136
  • София
Инче, вече е добре. Разказа ми се играта от чистене тук и там и готвене тук и там, но се радвам че всичко е ОК. От притесненията и умората малчо е отслабнал с 900гр.  Sad. Много ми намаля кърмата, а не мога да го накарам да яде друго нещо. Свекърва ми дойде да гледа Косето, докато аз ходех при татко . Надявах тя да постигне нещо ( била е учителка в детска градина), но и тя се отказа. Растат му кътници и е много нервен.
И аз съм ЗА среща, тъкмо ще се разнообразя малко.
доня КОПРИВА, радвам се, че пишеш вече и тук  Hug. Не съм знаела, че си от района, иначе като лудите каня съкварталките да пишат в темата  Blush.

# 137
Влизам много, ама много набързо за да ви кажа "здравейте" Simple Smile 

Напоследък нямам никакво време, а и компютъра е само един и Симеон не е склонене само аз да работя на него. Много усилено иска да ми помага. 

При нас е весело Simple Smile, дивеем и беснеем. Още си нямаме зъбче, чакаме ги всеки момент и сме леееко кисели Simple Smile

Не съм ви чела, само видях че таткото на Лови е опериран. Много силно стискам палци да се възстанови бързо и да забравите всичко !

Бягам 4е ще ми счупят CDто от дърпане Simple Smile ..

Имам една много голяма молба, понеже наистина много рядко влизам . Хайде като се организирате за среща някой да ми пусне на ЛC да вляза да прочета. Иначе сигурно ще пропусна - така все не можем да се класираме за срещите на януарчетата, поне с вас да се видим като се пооправи и времето че много ни залипсвахте!!!:-)

Чао и целувки на всички дечица!

# 138
Весинка, здравей.
Като се организираме майките от квартала ще ти пратя смс.
Иначе по януарски се организираме за среща тук.

Лек ден на всички.  Hug

# 139
  • софия
Искам и аз срещаааа LaughingС някой от вас не сме се виждали от 100 години,а с други даже не се познаваме.Много ще ми е драго да се видим и запознаем.

# 140
  • София
Дескааа, много се радвам за това което виждам на аватара ти Hug.
Кога да  организираме среща? Ако искате в петък в 10:30? Или събота?Час?

# 141
На мен петък в 10:30 ми е удобно.Ама с това лошо време къде ще се срещнем?

# 142
Здравейте!
Нека да е в събота или неделя моля ви, защото аз съм на работа през седмицата, а много искам да се запознаем!
И без това за уикенда дават хубаво време...

# 143
И за събота нямам пречки,както кажете.

# 144
  • софия
Аз също нямам проблем за събота Peace
Дескааа, много се радвам за това което виждам на аватара ти Hug.
Благодаря ти Роси Heart Eyes

# 145
аз ще гледам какво ще се уговорите и ще се постарая да се нагодя  Peace

# 146
Пак здрасти от нас. Днес и клавиатура нямам че терминатора скъса кабела. СЕГа се мъча с една виртуална.                                                                                                                                                                                 Инче мерси за линка за януарския купон. за среща мога само в петък за съжаление и ще съм сама.без Мони.                                                                                       

# 147
И аз ще следя какво ще решите, но събота и неделя май не мога. А и храната ми идва към 12 часа и зависи към колко се разберете.....

# 148
мамчета, имате ли впечатления от 16-та детска градина "Мусала" в Павлово? много ще съм благодарна на всякакви отзиви  Hug

# 149
  • София
Момичета, в Ментов Носорог има свободен час само за петък от 10 или 10 и 30ч. Мисля да отида да го запазя към 18ч. ако има желаещи. Вие какво мислите?
А точно до него има още един клуб и смятам там да видим за събота или неделя, дали няма свободни места?
Иначе в МН има съботно-неделни места чак за 10. 02 от 18:30ч. и за 24.02. за 10ч.
Ако някой знае друг клуб да казва.
malejna, идея нямам   33uu.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 16:09 от Lovi

Общи условия

Активация на акаунт