София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 230
  • 308
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Момичета,пожелавам ви весело посрещане на новата година  bouquet

# 121
  • София

ЧЕСТИТА НИ НОВА ГОДИНА!!! НЕКА 2008 ГОДИНА БЪДЕ ЗА ВСИЧКИ НИ ЗДРАВА, МИРНА И ПОЛЗОТВОРНА!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕНЯЦИТЕ!!!

# 122
Здравейте от нас!

Макра и късно искам да ви почерпя тук за здравето на моето момченце. На първи януари навършихме сериозната възраст от цяла една годинка и вече си нямам бебе а едно малко момчнце!!!!

Честито на патерица и на Алекс на Инчето!!!!

А днес първия си рожден ден празнува и Ния на Цветомира!!!

Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват!!!

# 123
  • София
Ех, че хубаво ми започва денят!

Весинка, да ти е здраво и щастливо талисманчето  Heart Eyes. Да расте умно, усмихнато  и красиво дете - каквото Е!  Къде се изгубихте?
На Алекс и на Ния им желая едно красиво и щастливо детство, да са здрави и да радват родители и близки.

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МОНИ. (със закъснение). Веси, да ти е жив и здрав. 

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на НИЯ. Пожелавам й да расте умна, красива и добра. 

# 125
Момичета,мерси за пожеланията.Почерпка на живо,като организираме среща.  bouquet

# 126
Хайде, казвайте кога ще се видим? През седмицата? Или другата?
 Heart Eyes

# 127
Инче,ще ми се след 13-ти,че ме чакат два изпита и ми е много нанагорно.

# 128
  • София
Татко ще го оперират и аз няма да съм на линия тази седмица. После, според зависи.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 18:08 от Lovi

# 129
Татко ще го оперират и аз няма да съм на линия тази седмица. После според зависи.
О, Лови. Стискам палци всичко да мине добре с баща ти.  Hug
За среща - когато сте готови, тогава.  Heart Eyes

# 130
снежи, ами на мен си ми на 5 мин. м аз съм на суворов и каблешков, иначе партиклубове има наоколо колкото искаш, ако искаш пиши като дойдете итре може да се видим и да те разведа из района, ще ти пратя тел. на лични

Жалко, че виждам съобщението ти след като се върнахме. Там нямах нет и нямаше как да прочета съобщението ти! Но следващия път задължително ще се обадя. Може би
това ще е като се постопли, че сега планирахме да се връщаме на 2ри, а то като започна да вали на 1ви и в 11ч набързо решихме че тръгваме, защото на 2ри сигурно нямаше да може да се приберем!

Честито ви рожденничета момичета! Да са ви здравички и усмихнати!Хубаво е да си правите срещички, дано да спретнете една и ние като идваме отново че да се запознаем! Heart Eyes

# 131
Честито на всички рожденици!   bouquet Скоро идваме и ние и задължително ще присъстваме на срещите, та организирайте по- честичко Simple Smile /да не казвам голяма дума ама на 25 януари ако всичко е по план сме  в Павлово до 5-то уще./

# 132
  • София
Честито на всички рожденици!   bouquet Скоро идваме и ние и задължително ще присъстваме на срещите, та организирайте по- честичко Simple Smile /да не казвам голяма дума ама на 25 януари ако всичко е по план сме  в Павлово до 5-то уще./
Като гледам моята и твоята дъщеря са на съвсем еднаква възраст.Ние обикновено не присъстваме на срещите,понеже ходим на ясла /когато не сме болни и яслата не е под карантина/.
А явно ще живеем и съвсем наблизо.

# 133
Добър ден дами!!!

...голям съм заплес...
Толкова години във форума и да не знам, че има такава темичка, добре, че беше Пети да ме светне  Shocked

Баш ми е драго!

Аз съм Лили, синът ми е Калоян и живеем зад пазара Красно село. Над наказателния паркинг дето не е вече наказателен Grinning
И може би се познавам с някои от вас поне по физиономия, но това ще го разберем, когато се домъкна на някоя срещичка. А дотогава ще сме си виртуални приятелчета Hug

# 134
Добър ден дами!!!

...голям съм заплес...
Толкова години във форума и да не знам, че има такава темичка, добре, че беше Пети да ме светне  Shocked

Баш ми е драго!

Аз съм Лили, синът ми е Калоян и живеем зад пазара Красно село. Над наказателния паркинг дето не е вече наказателен Grinning
И може би се познавам с някои от вас поне по физиономия, но това ще го разберем, когато се домъкна на някоя срещичка. А дотогава ще сме си виртуални приятелчета Hug

доня КОПРИВА, приятно ми е.  bowuu  Hug

Хайде скоро да се организираме за среща.

Лови, как е баща ти?

Общи условия

Активация на акаунт