София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 236
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от нас.Някой беше писал,че се разхожда около Лучано?Ние сме там почти всеки ден.
Весинка къде изчезна?Няма я и в януарската.

# 106
Здравейте момичета!

Аз живея в Бургас, но тъй като от тук нататък по празници и не само ще идваме вече в София, ще ми е приятно да се запозная с някоя от вас! Родителите ми се преместиха и живеят в Бъкстон на ул. Ген Соворов мисля, че се казваше улицата! Района тепърва ще го опознавам и ще ни е интересно да присъстваме с малкия ако организирате някоя Коледна среща или нещо такова дори в много тесен кръг!
А също бих искала да ви помоля да споделите ако имате мнение по въпроса който съм пуснала:

Накъде с 2,9г. дете в София по Коледа?
Очаквам да ми пишете тук или на лични!   Hug

# 107
 sneji20 можеш да си избереш нещо от тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233644.0

# 108
danielad ще чакам с нетърпение информация за кухнята.Моля те, дай ми координати на кухнята-телефони...
Приятен и успешен ден на всички мами!

# 109
  • София
Привет от нас, скоро се запознахме а вече ще се забравим, да организираме срещичка тези дни какво ще кажете?
Цитат
Някой беше писал,че се разхожда около Лучано?Ние сме там почти всеки ден.
Мисля, че Vidri4ka беше споменала че се разхождат там, а и ние също кръжим наоколо, количка Chicco синьо и оранжаво

# 110
sneji20 можеш да си избереш нещо от тази тема
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=233644.0

Много ти благодаря! Темата е страхотна ... Grinning

# 111
Добър вечер!
Отново цяла вечност как не съм влизала, но нямах достъп до компютъра, пък и други ангажименти ме бяха налегнали, та ето ме най накрая.
Да, аз се весвам край "Лучано"-то от време на време, макар че тия дни все около пазара "Борово" кръжах.
В неделя Ема стана на една година и използвам случая да ви почерпя виртуално по повод на нашия малък голям празник

Мда...време си е за среща. То цяла вечност мина от последната, но като си гледам графика Laughingтвърде вероятно е ние от другата седмица да бъдем на квартално раположение
Лека вечер на всички!

# 112
Да ви е жива и здрава дъщеричката! Heart Eyes Честит най-голям празник на семейството!  bouquet
Детска кухня има и зад Фантастико на Гоце Делчев в  държавна детска ясла.

Личен лекар ние записахме в Алитера Мед на Кръстовището на Дойран и Гоце Делчев. Още не мога да споделя впечатления.

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 08:32 от =^._.^=

# 113
Честит РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА!  Heart Eyes Да расте здрава, умна и красива!  Heart Eyes

Ами и аз не съм влизала тук отдавна! Как сте!? Хайде да се видим вече - то стана Коледа!  Laughing

# 114
Здравейте пак мамита,ние си бяхме две седмици в Красно село,сега пак съм на Самоков,но от 2ри съм окончателно в Сф и ще се радвам скоро да си спретнем срещичка,че да се запозная и аз с веселата ви дружинка.Желая ви весели празници и много здраве  и щастие през новата година за вас и за семействата ви

# 115
  • София
Честит РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА ( Със закъснение  Embarassed)!  Да бъде много здраво и щастливо  детенце  newsm51.

Последна редакция: пн, 24 дек 2007, 23:20 от Lovi

# 116
А ние се очертава да сме от 29.12 до 2.01 последно!
И да ви питам има ли в района заведения с детски кът на закрито?

# 117
снежи къде сте по точно на суворов
рут само рали виждам отвреме на време, другите за съжаление одавна не съм ги чувала
весели празници на всички

# 118
снежи къде сте по точно на суворов
На ъгъла на Суворов и Чучулига! Някой има ли наблизо да живее?
И отново да попитам за заведения/центрове с детски кът на закрито в района?

# 119
снежи, ами на мен си ми на 5 мин. м аз съм на суворов и каблешков, иначе партиклубове има наоколо колкото искаш, ако искаш пиши като дойдете итре може да се видим и да те разведа из района, ще ти пратя тел. на лични

Общи условия

Активация на акаунт