София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 226
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Аз отпадам за петък.

# 151
Аз не се вмествам в тези часове. Храната ми идва между 11.30-12. Не ми се излиза за един час и после пак в нас...
Събота или неделя не мога за съжаление по принцип.

malejna, и аз нямам представа.

# 152
  • София
Да търся ли свободни места за събота или неделя или да оставим за понеделник? Има ли желаещи?
Ако някой има координати на някой по- хубав клуб може да каже.

# 153
Лови, ето тук може да дойдем другата седмица през седмицата.  Grinning
Ако искате, разбира се...

Незнаех, че до Ментов носорог има и друг клуб, а е в края на нашата улица.  newsm78 Да не говориш за Барбарони, който се пада отстрани на улицата?

# 154
Вчера не можах да стигна до форум Sad

Последно днес няма среща така ли? За другата седмица ли остава?

# 155
  • София
Ин@, мен там ме устройва. Даже ми е по- близо до дет. кухня и у-щето на Дани. Ако другите момичета са съгласни да питам и там. Но май 10 ч. е много рано, но пък в 12 повечето дечица хапват и заспиват newsm78. Другият клуб не знам дали е Барбарони, мяркала съм го отивайки към МН.
vessinka, ами никой не прояви желание и го отложихме.

# 156
  • София
Миналата година 2-3 пъти водих Мели там да поиграе и бях дояолна. Преди 2 седмици пак я заведох.Беше след 11 часа.До 11.30-11.40 беше спокойно,но след това настана една лудница и само гледах часовника да си тръгнем по-бързо.Около 11.30 водят дечица 1-4 клас за следобедна занималня и вече не е много подходящо за малки дечица,поне според мен.
Иначе имат двор и при по-хубаво време изнасят играчки и би било хубаво,предвид това,че в района няма градинки.

# 157
Жалко, за днес, но пък така Мони няма да е нещастен  4е само мама е ходила на среща Simple Smile

Ще чакам да кажете за другата седмица. на мен ми е малко дале4е идеята на Ина, но ако е хубаво времето може и да дойдем пеша, защото в тези грипове по тролеи и автобуси не качвам малкия!

Хубав ден от мен!

# 158
Здравейте мамчета.Скоро и аз за пореден път ще ви ставам съкварталничка.Много ще се радвам като се преместиме да се запознаеме.Ще ми кажете ли какви са ви впечатленията за ОДЗ-та в района на Кр. село?По-специално за 8 ОДЗ Таврия.Много ви благодаря предварително.

# 159
Здравейте мамчета.Скоро и аз за пореден път ще ви ставам съкварталничка.Много ще се радвам като се преместиме да се запознаеме.Ще ми кажете ли какви са ви впечатленията за ОДЗ-та в района на Кр. село?По-специално за 8 ОДЗ Таврия.Много ви благодаря предварително.
Аз знам че е добро.

# 160
  • София
Аз знам че е добро.

Стела е там вече четвърта година - 2 години в ясла и сега е 2 група, супер си е, не само защото е базова на СУ и ходят кукувици като мен на практика, а и си е поддържано, чисто, скубужите са ОК (е, има си и изключения, ма то къде няма), ммммммммм, друго не се сещам Peace Hug А, всякакви подобрения по групата и обзавеждането са направени от родители И учители, правят се родителски срещи и се казва от какво има нужда, решава се по колко парички ще се събират, и някой от родителите с някоя от другарките ходят, купуват, дава се отчет откъде, за колко пари какво е купено Peace

# 161
Момичета, кога ще се видим? Ама много сме несериозни!

Пети, много ти е страшен аватара! Twisted Evil

# 162
Ин@, аз мога само събота или неделя, защото работя. Само кажете къде и кога и съм на линия!

# 163
  • София
По клубовете имаше грипна ваканция. Ние ходим в градинката зад Фантастико, но не всеки ден. Зависи от програмата на баткото и от домашните . Направихме няколко не нарочени срещички поотделно  Joy.

# 164
Ин@, аз мога само събота или неделя, защото работя. Само кажете къде и кога и съм на линия!
Ох, аз пък тогава не мога или поне не винаги. Все ще се разберем нещо.  Hug

И аз другата седмица ще мина да ви видя, Лови  Hug

Общи условия

Активация на акаунт