София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 212
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
да в ново блокче сме.и сме наблизо,та ще се домъкнем да видим сладурчо-щурчо Калоян. Hug

# 181
  • sofia
здравейте мами,
и аз съм в бъккстон само ,че съм на майор горталов детето ми е в 1 група на 37 одз , аз също искам да се видим и децата ни да поиграят

# 182
Хайде утре в "Рагаци"?
Петя е написала по нагоре къде се намира точно.
Аз с нея още не съм се чула, но утре сутринта ще и звънна и ако се разберем ще драсна 2 реда тук. предлагам за 12.00 на обяд, утре пак ще пиша...

# 183
  • София
Аз съм всеки ден около 2-ро училище. От 12:30 до 14-15ч.
Това "Рагаци" не разбрах къде се намира?

# 184
  • София
Аз съм всеки ден около 2-ро училище. От 12:30 до 14-15ч.
Това "Рагаци" не разбрах къде се намира?

Е те тука, блок 195, Красно село, зад поликлиниката се пада, улица "Хубча" Peace

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=73df30167cfd4d2244d10e669afc9b … mp;strcomplid=121

# 185
E, срещахте ли се? А Lovi, айде да се срещнем тогава при площадките на около 2-ро, щом и без това сме там и то по едно и също време.. А за срещичката, сега про4етох 4е сте организирали, не влизам всеки ден, на другата надявам се ще сваря

# 186
  • София
На мен честно казано Красно село ми е далече. Ако фиксираме ден и час ще гледам да дойда, но така наслука и като не познавам хората има да се лутам.

Сиска, зад 2-ро училище има една площадка. Там е много хубаво и чистичко.. Обикновенно ходим към 13:30 ч. Има  компютърен клуб, джаги, тенис маса... и е подходящо за малки дечица.

# 187
Лови, и аз може да мина тези дни. А 1.30 е идеално. Алекс по това време спи в количката и ми е най-хубавото време от разходката. Mr. Green

# 188
Ако не сте се срещали още-и аз съм навита за Рагаци.

# 189
  • София
Ще се радвам да се видим  Hug.
А за Кр. село се разберете за някой ден и ще се постараем да дойдем.

# 190
  • София
Ако не сте се срещали още-и аз съм навита за Рагаци.

Обикновено събота или неделя ако времето е лошо, ходим там, иначе сега като се позатопли, се събираме в пицария Ветрило, пак в Борово, супер е, тревичка, чисто, заградено, няма кучета и коли. А в Рагаци в детския кът през седмицата има кака след 18.00, събота и неделя каката е там след 12.00, като поръчаш детско меню, аниматорите са безплатни Peace

Ето адреса и менюто на Ветрило: http://www.pizza-vetrilo.com/

# 191
Къде точно зад 2-ро, да не е една площадка нова малка, с няколко люлки, в средата има пейка кръгла, около цветя, има пицария също там, до двора на у-щето?

# 192
Мацки пак се затрихме Rolling Eyes,пишетееее.Ще има ли среща?

# 193
Ехооо,няма ли кой да надникне тук:)

# 194
Още едно включване към бъкстонско-павловската секта Drunk

Общи условия

Активация на акаунт