София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 197
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
Това е под моя блок. Подали сме молба за там - в резервите сме. Нямам много впечатления, но ти отговарям, защото и аз търсих отзиви, но нета не предлага. Забелязах, че имат доста занимания. Периодично децата ги визима учиел от едната сграда и ги води в друга, после ги връща. За мен това е добре. Има детска кухня, предполагам, че и контрола върху храненето е по-добър.

# 211
ох,мерси.Моето дете е прието там от септември,като по чудо,а нямам никакви наблюдения-просто ни е много удобна като място.Никаква информация от никъде

# 212
Детенце колко е голямо? Наоколо ли живеете?

# 213
Здравейте и от мен - приемате ли нови попълнения Simple Smile Ние живеем в Красно село в бл.6 , имам близнаци момче и момиче на цели три месеца вече Simple Smile Може и да сме се засичали с някои от вас из градинките и по улиците на квартала - гледам всеки ден да излизаме за по час-два и обикновено правим тегели по улиците. Ние сме с една двойна розово-синя количка на Чиполино Simple Smile

vessinkа , аз съм записала децата при д-р Томов и съм много доволна от него за сега - звъняла съм му доста пъти по телефона с разни безумни въпроси, много внимателен ми се струва.

Чао за сега, когато мога ще пиша пак!  bouquet

# 214
Момичета, от 6 години живеем в Ман. Ливади - Запад, но досега си бяхме със старото джи пи, която е и педиатърка /моята педиатърка от детството ми/ в Иван Вазов. Не знам на колко години е, но като знам аз на колко съм, очаквам в най-скоро време да излезе в пенсия. Та мисълта ми е можете ли да ми препоръчате джи пи и педиатър някъде в района?

# 215
Здравейте мами!
Аз отново мисля да дойда към Сф с малкия, но този път мислим да постоим повечко време при баба и дядо! Та ще ми е драго, ако някоя от вас пише да се запознаем лично а и децата да си поиграят!   Hug
Тъй като тепърва ще опознавам района- да отбележа че ще бъдем в Бъкстон на ъгъла на Чучулига и Суворов!
Ще се радвам някой да ми пише!Макар че там като дойда няма да имам Нет...

# 216
  • София
Здравейте мили мами!
Аз рядко пиша в темата, защото до миналата седмица само прелетявах така да се каже след и преди работа. Рядко се задържахме в къщи и нямаше никакъв шанс да се опозная с Вас. За съжаление сега сме здраво паркирани в къщи - Яна си счупи кракът. Но това ще ни даде възможност да опознаем квартала и, надявам се, другите деца и майки наоколо. Тази седмица няма да можем да излизаме, но от другата седмица яхвам бебешката количка (отдавна не се е случвало) и започваме да обикаляме.

Ние живеем в Ман. ливади запад на ъгъла на Мур и Стефан Тошев.

Весинка, Яна е при Томов. Много съм доволна. Страхотен е и не бих го сменила. Горещо го препоръчвам.

Коя е 93 ОДЗ. Яна ходи в 37мо и съм много доволна. На есен ще е първа група. Има ли други от там??

# 217
93-то е  в Красно село зад Фантастико.

# 218
  • Luxemburg
Здравейте, интересувам се от педиатър в района на Борово и от всичко което прочетох в няколко сайта, най-много положителни оценки са събрали следните доктори : д-р Томов -20-та поликлиника; д-р Евгения Попова -ж.к. Борово; д-р Сашка Йорданова; д-р Даскалова МЦ "Детско здраве"; д-р Чавдарова, Д-р Шекерова и д-р Светла Илиевав  - 20-та поликлиника;
Може ли да ми кажете ако ползвате услугите на някой от посочените доктори, защо ги препоръчвате.
За мен истински добрият педиатър трябва да е отличен специалист, всеотдаен, внимателен, да обяснява всичко на език който да разбирам, да е на разположение 24часа, той да е човекът който да ме подготвя какво да очаквам от детето и мен през следващият месец, да изпреварва моите въпроси, а не аз да изчета една камара литература и да го "ръчкам"с въпроси. Може да се види на някого наивно, но преди години бях за малко записана при един доктор (за съжаление не в София) който в последствие разбрах че е педиатър. В чакалнята му имаше много играчки с които децата да се забавляват, винаги ме е преглеждал дори и да нямам записан час (естествено изчаквах другите с часовете) и ми обесняваше съвсем подробно какво ми е  и какво може да очаквам от болестта. След няколко дни ми насрочваше час за преглед, а също така ми звънеше по телефона да ме пита за състоянието ми (ако съм по-сериозно болна). Имах му 100% доверие. По немската телевизия RTL всяка сутрин има предаване за една детска болница и ми се иска всички лекари в БГ да се поучат от отношението и професионализма на тези доктори. Дали съществуват такива и в София?
Ще очаквам разказите ви за вашите лекари - плюсове и минуси.

# 219
  • София
Здравейте, интересувам се от педиатър в района на Борово и от всичко което прочетох в няколко сайта, най-много положителни оценки са събрали следните доктори : д-р Томов -20-та поликлиника; д-р Евгения Попова -ж.к. Борово; д-р Сашка Йорданова; д-р Даскалова МЦ "Детско здраве"; д-р Чавдарова, Д-р Шекерова и д-р Светла Илиевав  - 20-та поликлиника;
Може ли да ми кажете ако ползвате услугите на някой от посочените доктори, защо ги препоръчвате.
За мен истински добрият педиатър трябва да е отличен специалист, всеотдаен, внимателен, да обяснява всичко на език който да разбирам, да е на разположение 24часа, той да е човекът който да ме подготвя какво да очаквам от детето и мен през следващият месец, да изпреварва моите въпроси, а не аз да изчета една камара литература и да го "ръчкам"с въпроси. Може да се види на някого наивно, но преди години бях за малко записана при един доктор (за съжаление не в София) който в последствие разбрах че е педиатър. В чакалнята му имаше много играчки с които децата да се забавляват, винаги ме е преглеждал дори и да нямам записан час (естествено изчаквах другите с часовете) и ми обесняваше съвсем подробно какво ми е  и какво може да очаквам от болестта. След няколко дни ми насрочваше час за преглед, а също така ми звънеше по телефона да ме пита за състоянието ми (ако съм по-сериозно болна). Имах му 100% доверие. По немската телевизия RTL всяка сутрин има предаване за една детска болница и ми се иска всички лекари в БГ да се поучат от отношението и професионализма на тези доктори. Дали съществуват такива и в София?
Ще очаквам разказите ви за вашите лекари - плюсове и минуси.

Здравей. И двете ми деца са при д-р Томов. Много съм доволна. Винаги е много внимателен, страхотно е отношението му към децата. Звъняла съм му и на мобилният, винаги вдига и знае за кое дете става въпрос, никога не ми е отказвал преглед или направление. Сега август месец е в почивка, но има договор с Лора, така че пак нямам проблем с прегледите.

# 220
  • София
И Яна е при Томов. Много пъти съм споделяла и пак ще кажа - невероятен е. Страхотен като лекар и има прекрасно отношение към децата. Никога не ми е отказвал консултация. Звъняла съм и късно вечер и в уикендите. Препоръчвам го.

# 221
  • Beyond the Frontiers
Здравейте,
Ние сме записани при д-р Йорданова. По стечение на обстоятелствата често се налага да прибягваме до нея - не ми е отказала направление, посещение или просто консултация по телефона никога PeaceБих казала,че в доста труден за мен момент помогна на мен и на детето ми, тогава 40 дневно бебе с професионализъм и спокойствие. Наложи се да лежим в болница, докторката ми се обаждаше да пита как сме, искаше и да дойде, но я разубедих  Simple Smile. Получавам човешко отношение и разбиране, освен професионализма. Доволна съм, въпреки че ми идва малко отдалечена.

# 222
Хелоу народе! Аз живея в кв.Бъкстон близо до 6 РПУ имам си бебче на 3 месеца много бих била щастлива ако се запозная с някой Grinning Аз за педи-то няма да изказвам мнение, защото моята е на Горнобански път. Хора къде сте? newsm78

Последна редакция: пт, 29 авг 2008, 18:21 от Dai4eto

# 223
  • Beyond the Frontiers
Тази темичка доста зацикли. Mr. Green Много отпускари...
Хайде, бързо да си признава, коя мама е La redoute  Hug фенка като мен. Виждам от време на време едно момиченце издокарано и една млада баба. Пък и в пощата има пакетчета не само за мен Peace.

# 224
Привет мацки,на линия ли сте за среща.Моят глас тук е все глас в пустиня,ама аз не се отказвам.
А за Редутките- и аз съм една от вас,ама все мъжлето пращам до пощата.

Ив4о,а за 93 то-и ние ще сме там в трета яслена група(родени 2007ма)Спокойна съм,дано тръгнат добре.

Слон4етке,аз съм те виждала в градинката на нашата улица.Познах те по описанието:)

Общи условия

Активация на акаунт