София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 213
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет мацки,на линия ли сте за среща.
Дааа.

# 226
е супер,тогава ще побутвам темата,за да е нон стоп отпред на страницата,че да се загледат малко и другите мами от района в нея.

# 227
Привет!И аз съм за среща,но Ния тръгва от 15-ти на ясла.В 93 ОДЗ сме трета група.Пазарувам от Ларедут,но съм в 1680.

# 228
  • София
Здрасти, момичета Hug Аз от 08.09. съм си вече на работа, но съм на смени, така че като организирате нещо, свиркайте. Работя в 8 ОДЗ, мойта маймуна също е там, вече 3 група Crazy

# 229
Привет мацки,на линия ли сте за среща.
Дааа.

Да, казвайте кога...

# 230
Ех,че хубаво Hug
Дайте идея за час и ден.
Какво ще кажете за петък-а сутрин или слетобяд??? newsm78.А къде???

Цвети
,ве4е имам две познати на дечица от 3 група в 93то.За справки-Яслата-7 и 8тема.И ние сме там.Много се радвам,че познавам толкова мами от нашата група-ще обменяме опит.

Мондлър-ако знаеш как исках да сме там на ясла Tired.Ама и с 93то съм супер щастлива.нали успяхме.Другото не е от значение.

# 231
  • София
Петък е добра идея. Моето предложение за места е или в градинката на 20-та поликлиника или зад 2-ро училище в "Костенурките", може и в " Лучано".  Ако имате по- добра идея с удоволствие ще я приема.  За час, по всяко време ми е удобно.

# 232
Здравейте от нас!

И аз съм за среща, че като тръгнат малките по ясли и градини става сложно.

Аз обаче мога само в петък сутринта. Следобед съм на зъболекар. Хайде петък около 9.30-10 ч.? За място незнам  - може в кафето на 20 п-ка???

Хайде казвайте и вие!

Аз не знам дали днес ще мога да вляза повече, ако се уговорите за място и час моля някой да ми пише на лична!

Хубав ден!

П.С Докато се натуткам и Лови ме изпревари Simple Smile

Само да е петък сутрин и сме на линия!!!!

# 233
А който е на работа в петък?  Crossing Arms

# 234
Аз също съм на работа в петък и мога след 5:30. Иначе за място предпочитам 20-та п-ка или Лучано.

# 235
  • София
Мондлър-ако знаеш как исках да сме там на ясла Tired.Ама и с 93то съм супер щастлива.нали успяхме.Другото не е от значение.

Не се и съмнявам, но ако ти кажа, че сега съм взела 1 група и по списък са ми 33 деца, всички ясленски и нито едно външно прието, ще ми повярваш ли? Нечовешко е, баси, къде ще ги слагам да спят, изобщо нямам идея ooooh! ooooh! ooooh!

Петък е добра идея. Моето предложение за места е или в градинката на 20-та поликлиника или зад 2-ро училище в "Костенурките", може и в " Лучано".  Ако имате по- добра идея с удоволствие ще я приема.  За час, по всяко време ми е удобно.

Може и тук, зад 193 блок, бившата "Казабланка", сега се води ресторант "Ритон" - ремонтирано, чисто, има пясъчник, пързалка и ;люлка, а и много деца се събират, ние с мойта сме тук всеки ден след 17.30 Crazy

# 236
ние ходихме онзи ден в ресторант Ритон и ми хареса, аз съм за,ако решите за там, но както ви казах мога след 5:30

# 237
  • София
ние ходихме онзи ден в ресторант Ритон и ми хареса, аз съм за,ако решите за там, но както ви казах мога след 5:30

Кой тоз ден? Може и да се познаваме Mr. Green Аз поне се чувам отдалеч - СТЕЛААААААААААААА, НЕ ТАКАААААААААААААА Crazy

# 238
Бяхме с малката ми дъщеричка и мъжа ми във вторник вечерта, но беше след осем часа. Имаше една голяма компания която празнуваха рожден ден, но извън нея нямаше други деца освен едно момченце.
Колко е голяма твойта дъщеричка? и къде живеете ако не е тайна?

# 239
  • София
Бяхме с малката ми дъщеричка и мъжа ми във вторник вечерта, но беше след осем часа. Имаше една голяма компания която празнуваха рожден ден, но извън нея нямаше други деца освен едно момченце.
Колко е голяма твойта дъщеричка? и къде живеете ако не е тайна?

В блока зад кочината (Ритон) живеем - 193 Crazy Стела е на 5, обаче ние ходим по-рано там, към 19.20 се прибираме да вечеря Peace

Общи условия

Активация на акаунт