СИНДРОМ НА ТЪРНАР ИМА ЛИ ДРУГИ КАТО НАС

• 105 139
  • 336
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Благодаря,Симонетка! Искам да ви попитам някой правил ли е изследване на кожни фибрoбласти и Fish? 

# 227
Привет Ниноци  .

# 228
  • София
Не, може ли да разясниш какво е това и защо се прави ?  newsm78

# 229
Здравейте,отново!Когато ни дадоха резултата,ми препоръчаха тези две изследвания/те са платени/,но толкова бях ошашкана, че за първото идея си нямам,второто е за да се определи в кои клетки е търнър синдром и в кои другият.Както писах и ние сме с мозаечен тип и има вероятност да няма проблем с половите белези.Затова реших да попитам и вас, в нета нищо не открих.

# 230
  • София
А какво пише на кариограмата на тези с мозаечен кариотип ?

# 231
На нашата пише: женски кариотип            бройни аномалии - 45,Х(22)/47,Ххх(3)     върху 25 метафази.

# 232
  • София
Интересно ,  на нашата пише камо 45ХО ,  явно не сме мозайка и деца йок...

# 233
Ние също сме мозаика,но 46,X,i(q)/45X.Но за първи път когато говорих с лекар,там ми казаха че няма как да се разбере къде се намират липсите на генетичен материал.Но явно при различните варианти се правят и други изследвания.

Последна редакция: ср, 12 окт 2016, 10:10 от Анонимен

# 234
Симонетка, и при нас няма да има деца.Мозайка е,но симптомите са като при 45X0.

# 235
  • София
Няма да има по естествен начин , ще има дечица Simple Smile
donna felice  вече има детенце Simple Smile

# 236
Не се изразих правилно.Между другото от Генотропина има вече положителни страни.

# 237
  • София
Пораснахте ли  ? Simple Smile Колко ?

# 238
За 10 дни с 0,5см.,малко но..Отделно имам чувството че и повлия и на ушите.След 2-3то слагане започна да диша леко нощно време и започна да чува по добре.Това ще питам докторите дали е от Генотропина.

# 239
  • София
Е то малко по малко стават нещата. А това с ушите не вярвам да е хормона, по скоро друг е бил проблема и е отшумял. Ако имате и трета сливица... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт