Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 384
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Вечке, не ми дреме, просто мъжете не ме очакваха. Wink Сами прибраха. Сега къщата по има вид на изглед. Mr. Green
Олеле, всички химикали са развъртени. Това е последният пласт по пода.

Бибе, бива ли на детето да не му вземеш за домашно животинче едно носорогче! Joy

# 106
Мишке, тъкмо се зачудих вече дали не си се удавила в работа.  Wink

Еми какви други мисли да ти дойдат при такова излежаване? Я гледай хората със студена вода за бодрост се обливат, носорози за децата си ловят, на труд и творчество ги учат, а ти!!!!. С тоя манталитет и SPD ще докараш на власт.

С кем я связалась.....

# 107
Добър вечер!

При нас скоро zаспиване няма да има.Мики така се е раЗиграла хубаво,шета ли шета иЗ хола-мамина отмяна.РаЗтребва всички шкафове и вади всичко. TiredВ единия шкаф съм zапаЗила всички любовни писма,които сме си пращали с татко и. BlushЕх,години ,години,а бяхме млади.. Heart EyesА сега малкото слънце ги "чете". Grinning
ПаЗите ли си писма,подаръци или други вещи,които са ви подарявали съкровищата ? Wink

Лиске,ти ли ме пита кой гледа Мики докато аz zубкам?!До сега я гледаше немската баба.Идваше всяка  сутрин и се прибираше следобеда,а аЗ си учех,пишех си темите,преговарях.Сега съм и дала малко почивка.От вторник гледач е българският дядо. GrinningНе мога да се оплача от гледачи аЗ. PeaceМного ни помагат. Praynig

Вечке,няма zащо да се сърдя.Всичко си е въпрос на вкус,на усещане.Така ги почувствах нещата,така ги направих.А щом Микита си играе вътре и се чувства добре,zначи "es hat sich gelohnt". Wink

Не мисля,че когато детето играе само в стаята си е престъпление.Хубаво е,че се zаиграва сама,а не само да тича след мен и да стои в полата ми.Под игране исках да кажа "zаиграване  сама",а не aрест -"ab ins Zimmer"! Crazy

Гледахте ли суперталент снощи? hahahaХареса ми на мен,дори повече от DSDS!

Татяна,направи ли плетцхените?
А  Вие мадам Лиска Плетцхен,ще zамесвате ли предколедни плетцхени? Wink

Оставям ви сладури и сладурковци!Oтивам да си преговарям по испански,доста  думи съм zабравила.ПауЗата от една година,която направих даде отражение на еЗика. Rolling EyesНо с малко пове4е "зуб-зуб" ще оправим нивото. PraynigНадявам се! Peace

И последно,че пак пуснах корени във форума. ooooh!Днес си посях на балкона цветята zа пролетта-минЗухари,лалета,нарциси.Нали сега е времето.  bouquet

Buenas noches señoras!Y hasta luego!  bouquet

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 00:38 от Vessito

# 108
Много нещо сте изписали ooooh!. Утре ще дочитам сега само честитя Чиката на Чиката. За ваксините  - пак томороу.
Баси каква многоезична пуффкава тема се е заформила ooooh!.

# 109
Добро утро!

Много ми е смешно. JoyНяма как да се сдържа и да не раЗкажа zа моята баба.  Laughing

Пускам аЗ преди малко компютара да си проверя пощата, преди да тръгна zа уни.Няма 10 минути и се zвъни по скайпа.Майка ми.Мисля си,че да ме пита нещо zа татко.Приемам раЗговора,кой да чуя-баба. Mr. GreenНяма добро утро,няма нищо.Направо по същина.
"Весеееееееее,бабееее дай да ти пратим няколко китеника zа Германия.Колкото продадеш,кяр са ти.За теб ще са парите.А аЗ доста  учудено: "Бабо,кой ще купи теЗи байларници,не се иЗлагай!"
Tя продължава супер надъхана:"Как кой?!Германците!Качих се аЗ вчера на тавана,гледам молци ги емнали." Laughing
А аЗ вече едва се сдържам да не се иЗхиля. hahaha
"Не се смей.Могат да си полЗват китениците zа много неща"-раЗкаЗва тя.Да си подлагат,да си zастилат,да се zавиват. Joy
Е това вече ме раЗби тотално. Joy
Представям си се аЗ,иЗтъпанена на Фломаркта и продавам ли,продавам китеници.Коооом,коооооом булгарише китеници а ла баба Веса,кооом! Joy

Ta така,днес ми е  весело.И цял ден ще ме държи. Laughing

Знаете на кое  се вика китеник,нали?!В Балкана викат бабите  -тъкана пелена или китеник. Sunglasses

Тръгвам вече.

Лек ден! Stop

# 110
ох, Весе, и мен ме раzсмя hahaha

# 111
Весе, раzмя ме и мен  Joy
Предтавям си те на фломаркта да иzтъпан4иШ китениците и да викаШ : ехте булгариШе китеник, хандарбайт, 100% баумволе.
Майтапана страна, вие ходите ли на фломаркт?
Мен ме е срам да си кажа, но мъжът ми много оби4а да ходи. Оби4а големия фломаркт в Бон, там продава с брат си, а на малкте фломартки в околността ходим да раzглеждаме.
И всеки път се 4удя , как може да иzваждат толкова увехтели и иzносеи дрехи, носени обувки и няккави си стари 4аШки и 4иниики и карафи беz никаква янтиквариална стойност.
Мъжът ми оба4е не е толкова zапален по фломартка, както братята му. ВсъЩност той ги нау4и на фломарт, а сега те са по_zапалени от него. Те не пропускат мартка, понякога ходят и на 2 , не било то Гумерсбах, Кöлн, Дüселдорф или някъде другаде. Стават в ранни тъмни zори и обикалят zа Шнепхени. newsm78

Добро уро на всики, да на пропусна да кажа
Дано и при вас да е слън4ево както тук при нас

# 112
Добро утро!

Весе, браво на баба ти, глеЙ какъв търговски дух има Laughing
Ти се смееш, но аз няма да се учудя ако се намерят тук хора, които да платят много пари за китеници от естествена вълна и ръчно изработени на всичкото отгоре (молците да си останат между нас Wink) Като знам понякога за какви глупости дават маса пари.... въпросът е къде да ги търсиш тези хора Wink Как е китеник на немски? Дали и той се води Тагесдеке newsm78
Обаче на фломаркт не бих се тупнала да продавам китеници Simple Smile

# 113
Биба, много се съмнявам, че ще се продадат добре китениците на фломаркт, zащотот там отиват както каzа николета да търсят шнепхени, а китениците не са евтинийка ... zа тях ще трябва да се намери друг паzар от хора с други интереси, според мен.
Гледам прекрасни стаи, но как успявате да поддържате толквоа подредено? У нас не тряе и 5 мин. такова оформление.
чико, биба, вечке и всички с малко по големки деца ... от кога спят вашите деца в легло беz решетка? Как ги научихте? Моето иска да иzлиzа "сам" и се драzни от решетката , та сега е беz решетка и се ядосва като тупне и се събуди  Rolling Eyes  Rolling Eyes  Rolling Eyes голяма дилема

# 114
Биба, много се съмнявам, че ще се продадат добре китениците на фломаркт, zащотот там отиват както каzа николета да търсят шнепхени, а китениците не са евтинийка ... zа тях ще трябва да се намери друг паzар от хора с други интереси, според мен.
Ами и аз това казах, че не бих ходила на фломаркт да ги продавам Peace Най-вероятно в ибей бих пробвала, там обикновено има за всеки влак пътници, но пак не се знае....

За леглата без решетки- нямам точен спомен кога беше, но някъде към 2 години ще да е било newsm78, а от годинката бяхме махнали двете пръчки, за да излиза и влиза нормално, а не да се мъчи да прескача. Не съм я учила, но и никога не е падала. Не че не се върти, но незнам как става. Вземете му преграда, за преходния период, щом пада много (сещаш ли каква преграда имам предвид или да ходя да търся снимка?)

# 115
Веси, одрала си й кожата на баба ти!

Здравейте, мацки!
Големи студове ни налегнаха, а!!!

# 116
Моят мъж ходи не само на всички фломаркти, но и на още по-низши мероприятия с надеждата да открие някое старо оръжие или картина, или порцелан от Майсен ( като продаващият не подозира разбира се ). Първите години ходих с него, но вече го оставих да обикаля сам и удоволствието е ексклузивно негово.
Иначе аз самата не съм продавала досега нещо на фломаркт, стари дрехи и обувки пускам в тези контейнери за третия свят, но честно казано се съмнявам, че отиват там. Ако някога си видя панталона на някой в Бг. ще си докажа теорията.

# 117
Весе, зависи как представиш нещата. Да се купуват бонбонки и тоалетна хартия от Кензингтън палас, само защото там витае духът на Дайана, камъчета от египетските пирамиди и автентичен вълнен китеник ръчна изработка веднага става модерно, стига да го представиш в подходяща светлина. Етномагазините ми се виждат подходящо място за такива красоти.

Моята свекърва си купи при едно от посещенията в България чипровски килим и го овеси на стената. Два месеца след това бабките около нея пощуряха по него, след като им беше обяснено каква вълна, бои, техника и безсънни нощи се крият вътре.

За молците .... еми и Крис Кобейн се появи на първия си клип в пуловерче с автентични дупки от молци... лека му пръст на човека, молците сигурно са го надживели...

Въпросът е каква реклама ще им направиш

# 118
Чак си представих баба на Веси  Joy Добре, че няма никой около мен, че ще ме обявят за луда Joy Не че като се хилиш сам си по-малко луд де hahaha

# 119
стари дрехи и обувки пускам в тези контейнери за третия свят, но честно казано се съмнявам, че отиват там. Ако някога си видя панталона на някой в Бг. ще си докажа теорията.
Мистик, имам една година работено в такава фирма и мога да те светна какво става с дрехите от контейнерите Wink
Твоят панталон наистина може да се носи някъде в България, Румъния, че даже и в Германия, пък може и Франция  Wink ако е бил запазен или марков. Хората изхвърлят такива буклуци в тези контейнери, че е просто абсурд Червен кръст, Малтезер & co.  да вземат пакетите и да ги засилят директно към Африка, това би било иллегале мюлетзоргунг Mr. Green, затова продават тези дарения на тон на фирмата посредник, взимат си паричките и си ги вкарват в каквото има нужда, а фирмата сортира нещата на запазени, нови, скъпи, скъсани, боклуци и т.н.  и на свой ред ги продава на други фирми. Най-хубавите отиват във фирмения магазин за дрехи втора употреба Wink следват разни търговци от БГ, Полша и другите и накрая разни, които действително купуват нещата за Африка Simple Smile
Най-вероятно има и дрехи, които наистина заминават към третия свят, но това е малка част, организациите се нуждаят повече от суха пара, отколкото от парцалки в съмнително състояние Laughing

Общи условия

Активация на акаунт