Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 330
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
Вечи,кухнята е супер.Такава бе6е в болницата,където ходихме,когато Томи опита на баЩа си лекарствата.Аz гледах сега на един флоомаркт,но нямаха,а на секънд хенд имаха една роzова zа 22?.Като са 2 момчета не ми се Ще да давам много,а и роzова...

# 91
4ика, в майтойс има 4исто нови zа 30?, а и в кидо има богат иzбор  Peace

# 92
Татянче, при нас заспиването стана благодарение на свеки. Вечер нямах проблем - заспива още с изпиването на млякото. При гледачката сутрин заспивала пак без проблем, но вкъщи през деня не искаше да заспива в леглото, не искаше на ръце, изобщо ме е срам да кажа как се приспиваше Embarassed

Откакто свеки беше тук - аз докато съм на работа сутрин, тя я слагаше в леглото и свикна. Аз я слагах следобяда и също стана. Даже сега се опитвам да махна и биберона (тя само заспива с него, през деня изобщо не го давам, а и тя не го търси). При гледачката заспива даже без биберон, ама вкъщи още е трудно - понякога става, друг път не  Sad

# 93
´
...в Берлин си се майтапят с пуфф РоЗа.Много роЗово демек,като в пуфф.

ааааа, сега разбрах откъде ми идва проблема - и нашите пуфф-ове са многоцветни, ама в най-цветните на Хербертщрасе не пускат жени, затова не ги и знам... Бях се заканила да съдя кмета за полова дискриминация, но мъжът ми каза, че гей не може да ми влезе в положението...

Какво разбирате под "христиЯнско семейство", впрочем? Какво ли би означавало "Ден на мюсюлманското семейство" тогава...

# 94

Какво разбирате под "христиЯнско семейство", впрочем? Какво ли би означавало "Ден на мюсюлманското семейство" тогава...

Упсс то било на 21 ноември. И никой не ме поправя, а ooooh!

# 95
хубаво де, все тая на коя дата е, въпросът ми си остава...

# 96
Въведение Богородично: Ден на християнското семейство
Празнува се като ден на християнското семейство и християнската младеж - Въведение Богородично е един от големите вселенски празници, който в църковните песнопения се назовава "предвестник на Божието благоволение към хората". Според Светото писание на този ден тригодишната Мария е заведена от родителите си в Иерусалимския храм и отдадена в служение Богу.

Това е паметно събитие за семейството на Майката Божия и затова се тачи от православната църква и като Ден на християнското семейство. Според православната традиция Въведение Богородично се свързва с настъпващата зима и очакването на църковните тържества около Рождество Христово.

Доколкото знам мюсюлманите имат други религиозни  правила, и затова от гледна точка на религията не може да съпостави едното с другото. Сигурно имат празник и те в тази насока, само че под друго име.

# 97
zдравеите мамита,колко много сте писали Party 4е докато ви иz4ета zабравам кои какво е писал Embarassed.аz имах едно бг семеиство на гости zа 10дена доидоха zа кола и намах време zа нета. :blush:4ико писанка е мн готина Heart Eyes и аz имах но бе6е ангорка.след като умря ве4е не иzкам много се привърzва 4овексега бебо ми стига Stop

# 98

мерси за цитата, обаче аз питах какво е за вас този празник - как го обяснявате евентуално на вносната рода, на децата, как го отбелязвате.

# 99

мерси за цитата, обаче аз питах какво е за вас този празник - как го обяснявате евентуално на вносната рода, на децата, как го отбелязвате.

Никак.

# 100
Нямам вносна рода, детето е малко - така че не ми се налага да обяснявам  Wink
Не го отбелязвам никак - пожелавам си на ум да се обичаме още поне толкова години и да сме все така щастливи заедно Simple Smile

# 101

Аз вносна рода нямам, също детето не е вносно, не го обяснявам на никой, явно грешно съм разбрала въпроса, затова използвах само цитата без повече обяснения.  Simple Smile
За мен лично, още един християнски празник в календара.

# 102
Добър вечер, мадами!

Мишке, тъкмо се зачудих вече дали не си се удавила в работа.  Wink

Ако ви кажа, че днес цял ден се излежавах, няма да ви излъжа. Току-що се излюпвам и пак трябва да си лягам. И лошото е, че нямам нищо против. Mr. Green Явно ме е ухапала мухата Цеце. Имам чувството, че от десетилетия подобно нещо не ми се е случвало.
Няма да ви кажа обаче как изглежда къщата. Досещате се. Wink

# 103
Няма да ви кажа обаче как изглежда къщата. Досещате се. Wink
Пука ли ти? Mr. Green
Нали си си починала?
Аз така го ударих през просото ваканцията, обаче свърши. От утре пак на пангара. Край с наспиването Crazy
Ние вчера бяхме на плувен басейн, който нямаше топла вода в душовете ooooh!
Изкарахме си още 1 час безплатно - обезщетение за неприятността да се поливаме като моржове.
Днес вече е гадост - мъглодъжд и някъде към 7 градуса Sick

# 104
На вносната рода нищо не обяснявам, а детето е още малко. То и какво ли да обяснявам, като сама не съм на ясно.

Татяна, от кухнята сме доволни като цяло, но не се радва на много "готвене" Sad моето дете и то, като другите тук, не обича да се задържа много в нейната стая и затова рядко се заиграва за дълго. От време на време, като й дойде меракът, ме кара да й я нося в хола и тогава готви, но аз пък после бързам да я върна обратно, за да не ми се пречка. Стабилна е, само вратичките й са малко огъващи, при отваряне и затваряне малко заяждат, ама какво да очакваш от пластмаса. И аз като теб бях много разочарована като разгледах на живо няколкото модела, които си бях заплюла. Даже тези от по 80-100 евро изглеждаха супер паянтови. Дървените са най-симпатични, но пък дали си струва инвестицията newsm78 те са доста по-скъпи от пластмасата.

Днес следобяд бяхме на 3Д-кино, гледахме един филм за сафари в Африка. Леа през цялото време маха с ръце да хване някое животно Laughing накрая даже се ядоса, че не може да ги пипне, въпреки че се разхождат пред носа й. По едно време се развика "шнапп мир битте зо айн насхорн" hahaha

Общи условия

Активация на акаунт