Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 328
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
Чика, що не си взе едно просто коте, тип квартална подобрена, че да не се кахъриш за тъпите родословни дървета. Аз съм гледала и котки, и кучета, и рибки, и папагали... Crazy Последно имах опит и със заек.
Не знам накъде ще ни завърти шайбата, но куче няма как да вземем - мъжът ми е хапан като дете и все още запъва краката като магаре на мост, а аз не ща котки. Има кучешки породи, които не миришат - споделям от личен опит.

# 76
Вечи,едно време имах една Иzабела(беzпородна) и една сиямка Суzи.Но все съм си мечтала да имам една персийка.Сега като се нарамвам с таzи zадача и коте,освен 3 мъже да гледам Ще е поне такова,каквото го искам  Mr. Green.Сиямката бе6е много луда,тича6е,праве6е бели,много си я обичах,първата ми отпуска от тук направих,когато тя роди,че да видя малките.Не съм имала проблеми,като други от раzдялата от на6ите,приятели и т.н.,но котката ужасно ми липсва6е.От тичане не можа да надебелее.Има6е винаги много zа ядене,а и í угаждах.Сега,дори Чика да не надебелее поне от коzината Ще иzглежда повече  Wink

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 22:54 от Чиколина

# 77
и мойта първа и последна котешка любов бе сиамка _ Джина. След нея опитах с един котарак, но вече не беше същото.
Чиколинке, чудя ти се с трима мъже как ти се е приискало да обгрижваш и коте  Mr. Green

да споделя личен опит относно ревността на по_голямото дете към бебето.. когато приповивам бебето, го моля да смени памперса на любимия му мечок (zа таzи цел мечо е облечен с отеснелите вече бебешки дрешки и носи истински памперс) иzненадах се колко му е интересно да повтаря моите действия, бърше с мокри кърпички, дори маже и с пенатен, е накрая аz обличам и мечо, но важното е, че всички сме доволни. когато храня малкия, съответно той храни мечо. днес ми стана много мило когато го видях да подава гриzини на брат си.
Десита, вашия батко е голям с него можеш да седнеш и да говориш, да му обясниш колко много ги обичате и двамата.

# 78
Според мен, поне аz така си го представям, де, е най трудно да накърмиШ бебето на спокойствие докато има батко или кака наоколо (особено в на4алото, когато кърменето продължава дъъъъъълго). Меги, баткото кърми ли ме4ока или как се спасяваШ?

# 79
  • Германия
хммм кърменето не е трудно, ако бебето е в слинг Wink

# 80
Според мен, поне аz така си го представям, де, е най трудно да накърмиШ бебето на спокойствие докато има батко или кака наоколо (особено в на4алото, когато кърменето продължава дъъъъъълго). Меги, баткото кърми ли ме4ока или как се спасяваШ?

Татяна раzсмя ме. Аz вече не кърмя, от почти 2,5 месеца, но наистина е имитирал и това  Grinning.
За дългото кърмене си права, много е трудно да органиzираш zанимание на по_голямто дете докато кърмиш, аz всъщност zатова и не се насладих на кърменето, гледах големите тъжни очи на баткото и ми ставаше криво.

# 81
Чико, страшно котенце!

За Весито - моята проходи на 10.5м, почна да строи с Лего около 1г, наскоро я пробвах с бебешки пъзел - само го разрежда. "Нарежда" го като струпва всички 6 парчета накуп Mr. Green

Иначе в стаята си има много играчки, ама никога не съм я наказвала да играе сама там. Ходи и влачи оттам към кухнята, хола, и навсякъде. Преди сън прибираме. Спането иначе е в стаята - слагам, казвам Лека нощ (дори и през деня Crazy) и затварям. След 1 мин е заспала Wink

За ревността на по-големите не мога да дам съвет. Една позната само сподели, че като бебето е около 6м вече ставало по-лесно, че по-големите виждали вече реакции и им ставало кеф да играят с малките.

# 82
Мерси Майра  Flutter
Помните ли песента "Тихо се сипе първият сняг Party
За ревността и в къЩи я има.Одавна ве,е не кърмя,но ревността не е по_малка.Единственото,което мога да посъветвам е да се оставя по_голямото да помага,да донесе памперс,да донесе храната...

# 83
Добро утро !
И честит ви първи сняг, Чико!

# 84
Днес е ден на христианското семейство!
Пожелавам на всички дълги години съвместен живот, изпълнен с много обич!

# 85
Чика, размечтах се. Много обичам сняг. И зима. Видях и писаната. Бонбон е  въпреки, че аз от котки не разбирам много.

Приятелке -  Heart Eyes Мерси!

Пепе, днес ще има шпанунг от Сао Паоло, а? Тръпнем в очакване цялото семейство.

Татянка, идващата седмица трябва най-после да те питам за триваго, дано, дано, дано се засечем в скайп. Аз ще съм на линия, влизай когато можеш.
И да да, бордел дьо мерд, тъй вярно.

Хубав край на уикенда мадами, ние следобед заминаваме за Ландау, имало отворен неделен ден на магазините и моят мъж настоява да отидем. Което ме навява на мисълта, че все още нищо не ми е купил за рожденния ден, мизито.
Хайде, аз бягам, вчера си купих нова лектюр и нямам търпение да я започна.

# 86
Мистик, какво е лектюр? Embarassed

# 87
lecture (fr) = Lektüre (de) = четиво.
Купих си книга вчера, това трябваше да кажа. Изобщо като вляза в книжарница се отчайвам, защото има толкова много книги, които бих искала да имам. Уау, какви страхотни издания за изкуство и история има. За рожденния ми ден съм си поръчала регал за книги, за да мога да си ги гледам, но щом ще се ходи днес, моят Робиниа сигурно ще иде в Мюлер и с парфюм ще излезе. Хайде да не злословя, може пък да ми е купил мебела...

# 88
Ще ти се обадя оЩе утре, стига детето да не си пропуска обедния сън пак  Twisted Evil  За Ландау днес не ти zавиждам, в неделя хората купуват като невидели  Crazy 

Тук няма сняг, вали дъжд, 2.5°С. Бррррр.

Аz май не се похвалих оЩе, в4ера най после си купихме нови кожени дивани  Grinning  Ще ги доставят преz декември.

Сърфи, ти нали беШе споменала, 4е искаШ да вzемеШ кухня на Симонка. Иzбрала ли си ве4е модел? В4ера гледах в Тойс Ар Ас и бях Шокирана, иzложените бяха вси4ки скапани, 4упени, криви, абе ужас. Таzи, на която аz бях хвърлила око, я имаха не само в каШони опакована. Толкова ли йм е лоШо ка4еството наистина, или просто децата в магаzина са се погрижили zа това?  newsm78
Биба, спомням си 4е и ти беШе купила една кухня на Леа, доволни ли сте?

Майра, Милена от 2, 3 седмици някъде реди пъzели, ей така иzведнъж неЩо Щракна в моzъ4ето и от тогава успява. И много й харесва. Но виж, Лего......не реди  Confused  Завиждам ти zа zаспиването, Милена все оЩе zаспива с един от нас до леглото й  ooooh!  Трябва и ние да се хванем да я оту4им...

# 89
Tatjana, понеже питаш за кухните - нашата ни я "подариха" втора употреба и все още няма драскотина по нея.
Почти през ден "готвят" на смени  Mr. Green
http://debelanata69.multiply.com/photos/photo/21/11
http://debelanata69.multiply.com/photos/photo/21/13
Куча марка се оказа. Идея си нямам на колко е години
Явно всичко зависи от качеството на пластмасата.

Веси, само да не си ми се разсърдила за стаята. Аз лично бих боядисала стените в бяло с леки розови ленти по тях и да сложа дюс пембе за юбергардине. Това като препоръка. Малко ми циганее точно тоз нюанс за стените.
Важното е ти да си я харесваш и Микито да и е кеф вътре Peace

Общи условия

Активация на акаунт