Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 303
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Голям смях тука  Laughing

Веси, куб4ета след годинка, пъzели на около 18 месеца. Прохождане около годинка. Милена проходи на годинка и 3 седмици.

Милена съЩо не си играе в стаята, но при нас е малко по сложно, стаята й е на 2рия етаж, а всекидневните стаи са на 1вия и аz не мога да я оставя сама на другия етаж. Имаме детски кът в хола  Crazy

Малее, голям студ. 1°С таzи сутрин в 10....ужас.

# 61
Нямам време,zа това се вклÜчвам кратко и ясно.Представям на ва6ето внимание на6ата дъЩеря Чика . На 29.11 си я прибираме у дома. На,какво Ще кажете,хубавица ли ми е?  Crazy

# 62
  • Германия
мммм завидях ти!
неблагородно дори!

# 63
мммм завидях ти!
неблагородно дори!
smile3534 Така ти се пада,и ти ме ядоса преди някой ден с другите,които бяхте гледали  Joy Чакай да е тук,да и направя хубави и много снимки,като ги покажа,тогава да има zа какво да zавижда6  Wink

# 64
  • Германия
мммм завидях ти!
неблагородно дори!
smile3534 Така ти се пада,и ти ме ядоса преди някой ден с другите,които бяхте гледали  Joy Чакай да е тук,да и направя хубави и много снимки,като ги покажа,тогава да има zа какво да zавижда6  Wink
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
като (ако) си роди някога котенца отсега давам заявка!

# 65
Надалече си zа абхолунг  Sick
Таткото е с Щамбаум,майката е ге6мугелт от Украйна и zа това моята няма папиире.Няма да има импфунг,като я вzема,Ще трябва да я водя.Знаете ли ти или Сърфи на колко време се прави и колко пари Ще се иzръся.Малко ме прецакаха с Чика,zаЩото каzа 250? ФП и има документи,сега като дадох капарото ми даде на таткото Щамбаума и каzа,че майката като няма и котето няма,но аz ве,е си я бях харесала.Иначе може би Щях оЩе да търся.Майката е персийка/Чинчила,zа таткото Ще трябва да видя,мисля бе6е само персиец.

# 66
  • Германия
А нужен ли е доказан произход, за да водиш котето по докита Shocked
Само те това ми липсваше.. котешка бюрокрация

# 67
Не,раzбира се,че не е нужен,но с Щамбаум се продават после по_добре. Mr. Green

# 68
Моин!

Кога мина лятото, кога дойде зимата ??? Цяла сутрин събирам замръзнали цветя из градината. Каквото още ставаше за гледане, Кимба го валира набързо smile3511.
Гледам тема за домашните любимци нищите. А проверихте ли си наследниците дали случайно нямат алергии? Да не си скубете косите после...

Имам да ви разказвам една мноого дълга история със спастичния бронхит на Хана. Просто чакам труповете малко да поизстинат...

П.С. Някой ще обясни ли като за тъпи какво е цвят "пуф", ние на север май го нямаме в разцветките - мерси

# 69
Ми6ка,пуф не zнае6 ли какво е?Или по_добре да кажа червени фенери  newsm78  Laughing
За алергии не сме проверявали.Ние с мъжът ми нямаме и се надявам и децата да нямат.Ако се появят Ще се раzделим с Чика,няма как,но дано не се наложи.

# 70
П.С. Някой ще обясни ли като за тъпи какво е цвят "пуф", ние на север май го нямаме в разцветките - мерси

Mi6ka,това   "пуфф цвят" е на майтап.Но в Берлин си се майтапят с пуфф РоЗа.Много роЗово демек,като в пуфф.
Нали знаеш какво е пуфф?
Puff=Bordell Sunglasses

# 71
Във Франция съЩо имат думата бордел, само 4е там оzна4ава хаос  Laughing  Кел бордел, а Мистик?  Wink

# 72
Добър вечер!
Много се смях. С протеста на Мойзана, игрите на Микито, а лийбес романа е супер - тъкмо утре имам рожденик и нямам подарък.
Чико, ти поне иска ли си част от парите обратно заради липсата на родословно дърво/ нали така се превежда Щамбаум/ Wink . Ти точно не вярвам да се оставяш лесно да те прецакат Laughing
Аз пък вчера гледах "Deja vu", сега изпратих мъжа да пие и се излягам с "Дяволът носи Прада"
Айде лека вечер!

# 73
Тц,не Риен,не исках.Аz оЩе преди да ида да я видя питах,дали това е фест прайс  Mr. Green.Научих и аz неЩо от германците.Тя каzа,че е фест и ако ме устройва Ще ми прати снимките.А като го видях какво е хубаво се примирих,че Ще е беz родословно дърво  Rolling Eyes Другите,които бяха на таzи zена(или 100? по_малко)бяха не само беz род.дърво,ами и бяло и черно,или с рижаво,а такива ми приличат на котетата по улиzите,макар и да са с дълга коzина.А не ми се иzръсват оЩе от 100 нагоре,zаради родословната им кръв  Laughing

# 74
  • Germany
Цитат
"Дяволът носи Прада"

Май фейвърит Peace

Общи условия

Активация на акаунт