Хелоуински листопад с цвят на "пуфф" в ДЕ - тема 49

• 11 369
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Разпис, запис и добър ден,
днес ни е първи ден в детската градина, дано мине леко  Wink

# 121
Аха, ето че Биба разясни как става. Значи аз като искам да помогна на голи африканци, всъщност помагам на фирма за втора употреба да си върти бизнеса.

Мишке, Кърт Кобейн  Wink

# 122
Аха, ето че Биба разясни как става. Значи аз като искам да помогна на голи африканци, всъщност помагам на фирма за втора употреба да си върти бизнеса.
ааа, не е съвсем така, чети внимателно Wink Всъщност ти с твоя панталон помагаш хем на голите африканци, хем на фирмите за втора употреба, хем на дребните търговци от източна Европа- и те деца хранят. Като се замислиш...ти си направо Герой Laughing Продължавай в същия дух, медалите ще ги раздаваме по-късно Wink

# 123
Да бе, на целия свят помагам, хахаха. Според мен помагам най-много на лукративния бизнес.
На голия африканец не остава много.
Аз два пъти през живота ми съм пускала дрехи, под секрет ви казвам, че подаръци, които не ми харесват, ги пускам и тях директно с етикета там.

# 124
Я виже това , 4уйте коментара на жената с о4илата

http://fun.bgwebworld.com/mirror

# 125

Въпросът е каква реклама ще им направиш

Не е само до реклама. И гениална да е, ако се опиташ да продаваш бански в нудиско комюнити пак толкова ще продадеш.

Биба, не става с теzи решетки, не иска решетки изобщо. ще имъдря нещо .

# 126
Я виже това , 4уйте коментара на жената с о4илата

http://fun.bgwebworld.com/mirror

smile3508 Unsichtbar! Hahaha.  smile3532  Или "сега виждам само палтото".супер е.
Мартин спи в халбхохбет от 1.5 год.На него бе6е нормалната малка ре6етка.Томи легна на 1год.и 4 месеца,но понеже не е стабилен и сложихме допълнително ограда.Сега е в легло долу,но поръчахме пак нормалната ре6етка,zаЩото много се върти на сън и пада.На 1 год.и двамата иzлиzаха от детското легло,прескачаха оградата му  Confused
Веси,баба ти не е по_надале,е от моята.Тя иска6е да съм продала плетените от нея на една кука покривки.Може би има някъде,където някой цени такива неЩа,но кой и къде. не се zнае  newsm78 Много стават неиzвестните.
Ми6ка,като бях малка имахме приятелско сем.Те идваха всяка година.И до днес поддържаме контакт.Та те като ходиха на едното ни село видяха едно котле.Ахнаха и баба им го подари.Голяма радост бе6е  Joy

# 127
И гениална да е, ако се опиташ да продаваш бански в нудиско комюнити пак толкова ще продадеш.

Една гениална реклама никога няма да продаде банските в нудистко комюнити като бански, а да кажем като палатка срещу градушка или като най-изпитания филтър срещу особено вредните напоследък ултравиолетови лъчи Mr. Green

Чико, аз така си изпросих един еленски хлопатар в Лапландия. От шията на бедното животно го свалиха. Мога ода да напиша за звука му и за цветовете пред очите ми, докато бях в шейната. Това ми е най-красивия спомен от сватбеното пътешествие след Aurora Borealis, разбира се.
Извинете за лирическото отклонение. Отивам да избърша сълзите на носталгията.

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 14:38 от Mi6ka

# 128
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1113371
Знаете ли за този случай? Доволни ли сте от доболничната помощ тук?

# 129
И гениална да е, ако се опиташ да продаваш бански в нудиско комюнити пак толкова ще продадеш.

Една гениална реклама никога няма да продаде банските в нудистко комюнити като бански, а да кажем като палатка срещу градушка или като най-изпитания филтър срещу особено вредните напоследък ултравиолетови лъчи Mr. Green

може да опита, но дали ще продаде нещо  newsm78 може и да си права  Mr. Green

# 130
Нали знаете вица за инж. Иванов. Ако Весито е находчива като него - пари ще изкара от молцяните китеници.
Малка справка, за който не помни - човекът успял да продаде на ескимосите хладилници за отопление Mr. Green
Един сладък виц за оправяне настроението на вкиснатите от студа
Един младоженец похвалил жена си, че имала напредък в кухнята и за сефте не била изгорила шницела. А тя му отговорила - Ами как ще го загоря, нали ползвах олио против изгаряне с фактор 30 Whistling

# 131
Специално за Вивка, Веси и баба й
да видите как например се продават гуми
http://www.youtube.com/watch?v=nD41D5ko9pg

# 132
Новичка, за този случай не мога да дам мнение, но моето скъпо бабе беше опитно зайче за френските лекари. Дойде на крака, тук я умориха. Умря като куче заради некадърни и жестоки лекари!

Дали съм доволна ли? Не съм. Нямам никакво доверие в тукашните лекари. Понеже всичко е тъй убуу организирано с кранкенкасата и всичко (почти ) ти се покрива, правят с теб каквото си искат. Даже си измислят болести, нали касата ще ти го покрие, що не!?

И в лекарската кадърност хич не вярвам. Мога да ви кажа как майка ми един от най-големите зъболекари в Страсбург ( преподавател в медицинския факултет ) щеше да я осакати за цял живот. Мога да ви кажа как пращаха дядо да се проверява за тромби, за артроза - без да има никакви показания в кръвта, нито някакви оплаквания, но пък не видяха, че имал увеличена простата. Добре че си отиде в Бг., че един уролог да му каже, че е за операция!
За моята баба писах ето тук преди време : Тема. А след моето раждане тук, не искам да си помисля някога отново да вляза в болницата, дори и да не съм болна.
Лично мнение  Peace

# 133
М, 4акам те  Naughty

# 134
Специално за Вивка, Веси и баба й
да видите как например се продават гуми
http://www.youtube.com/watch?v=nD41D5ko9pg

Мишка, надявам се , че не го приемш като zаяждане, но ако например искаш да имаш много клиенти и да продаваш телешко няма да се насочиш към индийския паzар, а ако искашжда продаваш свинско няма да отвориш дюкян на Капалъ чарши (освен, ако рекламата ти не е zа котлети от принцеса жаба, целуната от прасе Wink  )
Същото е и zа китениците на фломаркта. На Весито баба и може да вzеме zа тях повече от евро или две някъде в БГ.
а иначе , че можеш да имаш желание да продаваш неща на нетипични zа тях места , това е друг биzнес. Тук раzчиташ на ограничен брой клиенти с пари, които имат желание да получат  нещо  нетипично zа средата в която живеят.

И да аz съм много доволна от мед. обслужване тук.

Общи условия

Активация на акаунт