Къде в Бургас - 5

• 26 957
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
Значи ако ми откажат от Божура да знам че ти си виновна Mr. Green
Абе ще я мислим newsm78

# 121
  • Бургас
Здравейте, момичета! Да се запиша и аз в темата Simple Smile
Искам да питам знаете ли някъде в Бургас магазин, в който се продават дрехи на Манго и Мотиви, купувала съм си и ми харесват, ще ми е полезно всякакво инфо. Благодаря предварително!  bouquet
А вие какво мислите за марките по принцип, харесват ли ви дрешките?

Мотиви,най-близкото е във Сливен.На мен ми харесват и двете марки и много ме е яд ,че ги няма в Б-с.Отдавна ги чакам да дойдат,но не знам ние що за град сме тук ,все при нас нищо няма.

# 122
Няма  в  Бургас за  съжаление  ,аз пазаря  Манго от  София и   Варна  по често в Варна  ходим.А Мотиви   от  Ганд София     .Наистина   има  много  ефектни   дрехи.
Въобще какво има в Бургас  ? Confused

# 123
Мотиви и Манго - само от София. Във Варна има магазин на манго, но сверявахме цените за едни и същи дрехи по едно и също време с приятелка от там, тениска, която в софия е за 12лв началото на лятото, във Варна беше 39. То в нашият град какво ли има, пък и да го има, като праснат едни цени като варненци....

# 124
  • Бургас
В Сливен е фабриката на Миролио,които шият Мотиви  и ме съмнява да са по-високи цените от София  Rolling Eyes

# 125
Някой знае ли силен вертикален солариум в града? Бях пробвала в "Джимбо -2 " (новия свободен) - слаб е.
Пробвах и на Аякса - също.
Кажете ако знаете,моля    Praynig

# 126
Знам, че има в парфюмерия Ивис на долния етаж, но не съм го пробвала лично Simple Smile

# 127
Някой знае ли силен вертикален солариум в града?

На Гладстон, до къщата-музей на Петя Дубарова има солариум и мисля, че има и веритикален, но не съм 100% сигурна.
Доколкото  знам, обаче,  е един от най-хубавите в града.

# 128
Някой знае ли силен вертикален солариум в града?

На Гладстон, до къщата-музей на Петя Дубарова има солариум и мисля, че има и веритикален, но не съм 100% сигурна.
Доколкото  знам, обаче,  е един от най-хубавите в града.

Имам резерви към това място.Все пак благодаря   bouquet

# 129

Заради собственичката ли?
Нали все пак тя няма да те обслужва,има си наето момиче  за тази цел. Laughing

# 130

Заради собственичката ли?
Нали все пак тя няма да те обслужва,има си наето момиче  за тази цел. Laughing

Собственичка,клиентки    ooooh!  мани,мани....

# 131
аХ`Не!,
аз по солариуми не ходя, но ако ходех ,дори и да беше най-хубавият в града този, пак нямаше да го посещавам.
Познавам се със собственичката и това "мани, мани" е мнооого  меко изказване. Peace

# 132
аХ`Не!,
аз по солариуми не ходя, но ако ходех ,дори и да беше най-хубавият в града този, пак нямаше да го посещавам.
Познавам се със собственичката и това "мани, мани" е мнооого  меко изказване. Peace

Аз от много време знам,че е добър солариума там. Но няма да отида и това си е.  #Crazy

# 133
  • Бургас
Стана ми много интересно.  Twisted Evil
Коя е собственичката?

# 134
  • Бургас
Стана ми много интересно.  Twisted Evil
Коя е собственичката?
защо са ми преместили темата тук  Sad

Общи условия

Активация на акаунт