Къде в Бургас - 5

• 26 953
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
защо са ми преместили темата тук  Sad

Гадно, нали.
И аз не обичам отчетни теми и такива, дето сутрин "сервират" кафенца. Обичам разговори по същество: Къде в Бургас....
-Ами едикъдеси.
Може пак да си отворим една там. Какво ще кажете?

# 136
  • Бургас
Имало солариум и фитнес в блока на ул. Фердинандова от ляво Thinking

Стана ми много интересно.  Twisted Evil

И на мен Mr. Green

Гадно, нали.
И аз не обичам отчетни теми ....................

И аз не влизам тук, много ми е терсене, някой ни е завидял за хубавата тема Crossing Arms

# 137
  • Бургас
...някой ни е завидял за хубавата тема Crossing Arms

Само това ще да е!   #Cussing out

# 138
Не знам за солариум. Аз си имам от онези лампи, с които ни печаха в децката градина, помните ли? И си се самообслужвам. Wink
Ами ще я заключат, няма да я оставят със сигурност. Sick Може да се драсне някой ред на модератор, може пък да прояви разбиране..... bowuu

# 139
  • Бургас
Досега никой нищо не е казал/писал/ в темата за заключване ,така,че според мен просто са я преместили.

# 140
Кой питаше по-напред в темата за сервизи на Луминарк? newsm78
Май беше Надеждица. Rolling Eyes
В Пикадили имаше към 4-5 вида.

Самоцитирам се от другата тема.Че обърках двете теми и писах там. Embarassed

# 141
На вертикален си ходя в старото Джимбо, доволна съм ама не е като хоризонталните...15 минути-7.50 Peace
Я споделете за солариума на Гладстон, за собственичката де Mr. Green Аз само знам, че 15 мин-15 лв Shocked Ама пък бил добре Thinking

# 142
На вертикален си ходя в старото Джимбо, доволна съм ама не е като хоризонталните...15 минути-7.50 Peace
Я споделете за солариума на Гладстон, за собственичката де Mr. Green Аз само знам, че 15 мин-15 лв Shocked Ама пък бил добре Thinking

В старото джимбо изрично го питах този червей на касата,кой е най-силния солариум,не ме бъркат парите. Той ми каза "Черния" . Е, искам да ти кажа,че ходих 2 пъти и нито веднъж не бях загрята, да ми е жега като изляза,както е било предни години.

# 143

В старото джимбо изрично го питах този червей на касата,кой е най-силния солариум,не ме бъркат парите. Той ми каза "Черния" . Е, искам да ти кажа,че ходих 2 пъти и нито веднъж не бях загрята, да ми е жега като изляза,както е било предни години.

Аа Кънчо ли hahaha hahaha Joy Те тва им е дежурния отговор от 5 години Laughing Най-силния е новия, който е до вертикалния, 15 мин-9лв, на мене много жега ми става, даже на лицето лампите ги намалям на минимума, щото не издържам Rolling Eyes

# 144

Аа Кънчо ли hahaha hahaha Joy Те тва им е дежурния отговор от 5 години Laughing Най-силния е новия, който е до вертикалния, 15 мин-9лв, на мене много жега ми става, даже на лицето лампите ги намалям на минимума, щото не издържам Rolling Eyes

Знам,аз преди 4 години като започнах пак неог ми препоръчаха ,минаалата година ми бяха дали данна,че са сменяли лампите на белия и наистина бях много доволна,нищо че е най-стар. За това като влязох го питах "как са ви солариумите" той ми каза "всички са свободни"  hahaha  Абе ей ,имах в предвид да ми каже какви са докарали и т.н. понеже от миналия декември не бях ходила. Даже се зачудих къде е жената от преди,една тъмна с очила.
А този 9лв 15мин хоризонтален ли е и плътно ли го затваряш? Понеже аз дадох 6лв за 10мин в новото джимбо и също много жега ми стана.

# 145
Хоризонтален, чистак нов, плътно се затваря Peace

# 146

Гадно, нали.
И аз не обичам отчетни теми и такива, дето сутрин "сервират" кафенца. Обичам разговори по същество: Къде в Бургас....
-Ами едикъдеси.
Недейте да отваряте нова тема в Красива мама. И без това няма значение къде ще ни е темичката,важното е да знаем, че вече ще е тук. Пък и тази тема наистина не е само за красота, че да стои в КМ.
Лошото е, че когато свърши Къде в Бургас 5, едва ли ще ни разрешат да отворим следваща.  Sad
Все пак в подфорум По градове разрешават само по 1 тема на град.
Дано не съм права. Би било много жалко, тази тема ни е от огромна полза, а в другата бургаска всичко се размива с тези поздравления и кафета Rolling Eyes

# 147
Кво стана newsm78

# 148
  • Стара Загора
Какво да стане??????
Разделям ви темите и ви пращам в На пазар.

# 149
  • Бургас
 YES!

newsm10    newsm51

Благодаря!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт