Къде в Бургас - 5

• 26 903
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
Има и 1 склад на "Ал. Стамболийски", отстрани на Борисовата градина.

# 211
Някой знае ли детския кът в Операта кога ще отваря  Rolling Eyes. Вчера като ходихме ,пишеше ,че работи само за рожденни дни.

# 212
  • Бургас
Има и 1 склад на "Ал. Стамболийски", отстрани на Борисовата градина.

Там не съм ходила, не намерихме мини бар и купихме картина и пластика.

В "Тонис декор" има много хубави и стилни неща за дома, а с/у бензиностанцията на Петрол има магазин за сувенири "Екзотика от Индонезия" - там също има интересни неща.

# 213
Кампари ще има ли тук такъв коледен базар "Движение на българските майки" и ако да къде?
Сори ако сте го обсъждали този въпрос вече  Embarassed

# 214
Ренито, за съжаление в Бургас няма да има базар, защото няма членове на Движението. Confused
Ако имаше членове щеше да си спретнем и ние едно базарче ама като няма-  не става, защото Общината не може да осигури място, на което  да се проведе базар.Не можем да докажем, че е за благотворителност.И така.
Знам, гадно е, но това са фактите. Tired

# 215
Кампари, едно от момичетата, с което пишем в една отчетна тема, е към Движението - живее  в София, но е родом от Бургас и понякога е тук. Предполагам, че каквото зависи от нея, ща направи. Всъщност какво трябва да направи? А и има ли желание от наша страна?

# 216
За Тити ли става въпрос?
Всъщност, незнам дали ще успеем да се организираме, но идеята да направим базар в Бургас никак не е лоша.Аз още от Великденския  базар на Движението си го мисля.

Последна редакция: нд, 28 окт 2007, 23:24 от Анонимен

# 217
Мерелин /Ети/

# 218
Ами аз не знам коя е. Пиши й на лични да даде повече инфо кое как се организира и какъв е реда-кой трябва да разреши, документално как се оформя и т.н.

# 219
здравейте градски Hug
писах й на лина ина лични ,но все пак...
според мен първо ако сте решили серозно да направите такъв базар трябва да решите за какво конкретно ще отидат пари4ките и за кой дом и да говорите с директорката там- нейно разрешение може да събирате парите от тяхно име за да не се налага да регистрирате фирма или фондация(за съжаление от наше име няма да стане колкото и да ми се иска на мен -и това да си е моя град-миналата година се опарихме много като делигирахме права и изпратихме пълномощно на хора от друг град,които не познавахме-ей така на добра воляте ползвах името ни а после не пожелаха да се от4етат пред нас,въпреки 4е издаваха касови ордери на наше име и счетоводно много ни опелтоха нещата- и на управителен съвет има излишна забрана да се делигират права на не4ленове-много съжелявамно не зависи от мен-въпреки че много искам да помогна)
ако има счетоводител или юрист сред вас може да се порови и да измисли вариянт как да се събират парите-мисля си примерно да се казва един вид 4е нещата не се продават а се подаряват а има кутия с пе4ат на дома и се събират средства върте-но това трябва да се обсъди с директорката
разрешение от общината ви трябва само ако е на мястокоео е собственост на същата-ако е в някой от търговските цнтрове примерно ви трябва расрешение само на собственика и мисля ще стане по-лесно
ние тази година сме в МОЛА Peace
на среща съм за всякакви въпроси и помощ Hug
поздрави на морето   bouquet

# 220
Kъде мога да намеря дървени играчки, по възможност български?

Ще следя идеята за благотворителния базар и ще се включа с какавото мога.

# 221
Dyrweni igrachki ima w edin magazin na Bogoridi, do Pompozo / izwinqwam se za latinicata /.

# 222
  • Бургас
и освен там /магазина за сувенири по Богориди -там са пъзели от дърво /съм виждала в Полием ,като,че ли Бонжур ,и май в Синди ,немски някакви - влакчета,работилница с инструменти и др.видове.

# 223
Да, в Полиема сега се сещам, че имаше дървени влакчета 10 кинта. Също така в Пикадили при играчките. В ТСМ-ите..., но там по-рядко.

# 224
Kъде мога да намеря дървени играчки, по възможност български?

Ще следя идеята за благотворителния базар и ще се включа с какавото мога.
виж тук-не са български,но са страхотни

http://shop.speednetbg.net/

Общи условия

Активация на акаунт