Къде в Бургас - 5

• 26 952
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Синът ми на 15 г. изяви желание да учи английски. Къде мога да го запиша?

# 226
Kъде мога да намеря дървени играчки, по възможност български?

Ще следя идеята за благотворителния базар и ще се включа с какавото мога.
виж тук-не са български,но са страхотни

http://shop.speednetbg.net/

Да страхотни са. Аз бях харесала мечешкото семейство, но сайта не позволяваше доставка до Бургас, а до Бургас-Нефтохим Crossing Arms. Съответно цената на доставката беше колкото играта. В рамките на месец не го оправиха, много се разочаровах, но още съм  й навита на тази играчка Simple Smile

Станислава има два дървени пъзела на Дисни от Полием. Много са хубави.

Българските, които продават в магазина за сувенири на Богориди са на тази фирма:
http://www.krokitoys.com/room_bg.html

# 227

Да страхотни са. Аз бях харесала мечешкото семейство, но сайта не позволяваше доставка до Бургас, а до Бургас-Нефтохим Crossing Arms. Съответно цената на доставката беше колкото играта. В рамките на месец не го оправиха, много се разочаровах, но още съм  й навита на тази играчка Simple Smile

Аз пък поръчах  - мисля, че бях писала друг град, цената до който е колкото до Бургас, и в полето за бележки на поръчката обясних проблема и дадох точния адрес. Но така  или иначе от сайта винаги се обаждат за потвърждение на поръчката, така че има възможност за допълнителни уточнения. В моя случай нямаше един от пъзелите, който бях поръчала и те ми изпратиха по мейла снимка на подобен, който го нямаше в сайта - беше даже по-добър.
Поръчах няколко играчки, всички се оказаха страхотни. Като цяло това е един от малкото интернет-магазини от които съм много доволна.
Видях, че и в Синди зареждат някои от тези играчки, но изборът е доста ограничен.

# 228

Аз пък поръчах  - мисля, че бях писала друг град,........................

Аз им писах два мейла, когато се обадиха коментирахме, питах как може да стане доставката при положение, че не мога да посоча Бургас. В крайна сметка, казаха, че като оправят проблема ще се обадят. По същото време една приятелка също се опитала да поръча, но ситуацията се развила по същия начин. Както и да е ...

# 229
  • Бургас
Синът ми на 15 г. изяви желание да учи английски. Къде мога да го запиша?

Можеш да го запишеш в училища Европа, препоръчвам ти, обучението там е на ниво и е утвърден център за обучение с признат сертификат! Моята дъщеря вече четвърта година учи там, защото определено в училище не наблягат на английския, въпреки че го учат от първи клас. Успех!

# 230
Не съм ли изтървала срока за записване.Чета в сайта им,че започват от октомври.И колко е таксата за година.

# 231
  • Бургас
Още един глас за "Европа". Дъщеря ми ходи там от 5годишна, и до сега с голямо желание.   Peace

# 232
  • Бургас
Не съм ли изтървала срока за записване.Чета в сайта им,че започват от октомври.И колко е таксата за година.

Явно сме писали заедно.
Таксите зависят от нивото, но предполагам, че за него ще е нещо отрода на 500-550лв. на година, като може да се плаща и на 6 вноски и не натежават толкова. Годината наистина започна, на 08.10., т.е учили са 3 седмици, вие ще си решите дали искате да пробвате да настигнете групата. Мисля, че не е невъзможно.

# 233
  И аз ти давам съвет да го запишеш в училища Европа. Ние започнахме преди две седмици, но тук в София и плащаме към 300 лева със учебниците за ниво S2 , но си зависи от нивото общо са 12 нива. Засега Европа са по-добрите и децата доста добре научават езика. Доволни сме/www.europeschools.net
 P.S. Много харесвам града ви!!!!

# 234
Аз пък съм против Европа.Това,която учат за 8 години и накрая полагат изпит,се прави за 4 във Фарос. Следователно успеваемоста на учениците от Европа е доста по-нисък от Фарос.Тъй като материяла от началните години не се преговаря достатъчно добре. Говоря от личен опит .Аз бях от Фарос и съм с две ръце за там  Peace 

# 235
   Три съученички на моя син са от Фарос. Първо плащат много по-високи цени, а пък второ са гола вода в училище на тестовете/ почти нищичко не знаят/да не говорим за граматиката и от миналата година  две от момиченцата ги преместиха - едното  в Планета, а другото в Европа.

# 236
   Три съученички на моя син са от Фарос. Първо плащат много по-високи цени, а пък второ са гола вода в училище на тестовете/ почти нищичко не знаят/да не говорим за граматиката и от миналата година  две от момиченцата ги преместиха - едното  в Планета, а другото в Европа.

Гледам,че си от София. Аз говоря за Бургас  Peace   При нас пък имаше много от Европа,дошли да си карат сертификатното ниво във Фарос. А и накрая на изпита се издъниха Европа много сериозно.  Не искам да споря. Просто помагам с каквото мога   bouquet

# 237
          И аз аХ`Не! искам само да помогна мила . Нищо , че съм софиянка прекарвам доста голяма част от времето си във вашия хубав град! Имам приятелка от Бургас на която дъщеричката и е в Европа и е на доста добро ниво с граматиката и говоренето / нали все обменяме инфо/. Но Kuschirum ще си реши сама къде да запише сина си .
         P.S. Kuschirum не е късно не си изпуснала срока.

# 238
Някой знае ли откъде да купя ролери за 2-3 годишно детенце, отзад с два реда колелца? Мисля че са на Фишер Прайс...

# 239
  • Бургас
Тук темата, направо замря Cry

От къде да си купя ножове на фирмата Fiskars?
Имат ли фирмен магазин в Бургас или дистрибутор?

Общи условия

Активация на акаунт