Дъжд и вятър няма да ни спре, чакаме си ЯНУАРИ своето дете!

• 13 821
  • 279
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТО DesiT!Бъдете живи и здрави,обичайте си и напълнете къщата си с дечица!Много семейно щастие и дълги години, изпълнени с любов и разбирателство!

# 76
DesiT - честитооооо  luvbed
пожелавам ви много здраве, щастие късмет и къща пълна с детски гласове!

# 77
Честито на младоженките! Много любов и разбирателство  Hug

За ваничките - имам обикновена - ползвахме я докато Ивана стана на 1 година и после под душа  Simple Smile За анатомичната ми бяха казали, че не е удобна за това не си купих такава, но личен опит нямам. Бях купила и столче за вана (за след 6тия месец), но сме го ползвали 2 пъти.

Аз в четвъртък съм на мерки и бебегледане, а другата седмица живот и здраве започвам сериозно покупките.

# 78
Благодаря ви мили мами за хубавите пожелания  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 79
DesiT - честитооооо  luvbed
пожелавам ви много здраве, щастие късмет и къща пълна с детски гласове!

И аз като Lusesita ти пожелавам най-голямото щастие на света!

Аз от утр тръгвам на пазар за бебчо а още днес отивам да си купя якенце че нещо този студ не ми харесва.
Крийте се на топличко и приятен ден на всички.

# 80
Здравейте мили мами.

Много сърдечни пожелания на juleto18, и на DesiT. Пожелавам едно здраво, сплотено, щастливо семейство. И както се казва – таз година булка – догодина люлка.  newsm51

# 81
  • Варна
Деси, бъдете много щастливи заедно!

# 82
Деси, бъдете много щастливи заедно!

# 83
Здравейте мами!
Ама голям студе и тука при нас, като гледам май навсякъде е така. И като се сетя че ще раждаме(живот и здраве) януари,брр.

Честито на двете ни младоженки! Много любов и семейно щастие!!!

# 84
Честито на двете ни младоженки! Много любов и семейно щастие !
Така Ви завиждам ... само като си спомня за моята сватба и пак ми се иска да съм булка !

Аз си лежа в къщи от едното легло на другото и си пия лекарствата .
Ходих до клиниката, доки каза, че съм по - добре . Нямам разкритие и имам по - рядко контракции ... явно се влияят от натрупването на медикаментите .

Тук също е голям студ, мирише ми на сняг -  Rolling Eyes
но в къщи съм пуснала климата и ми е топличко .

олеее  ooooh! Whistling забравила съм да си сложа снимчиците ....
ама като се замисля ... може и да не ви се хваля с покупките ....
сега при моя проблем .... пусто суеверие ... уж не съм ... ама сега съм .
ще се радвам само на вашите .....
ще сложа само едни обувчици, който таткото купи , че няма да се сдържа да не ги покажа .

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 13:27 от Усмивка !

# 85
  • София
Здравейте и от мен  Hug!

Честито на двете ни младоженки! Желая Ви мнооого любов, семейно щастие и дечица и да не забравяте чувствата, които са Ви събрали  bouquet.

Оф времето е ужасно, поне да спре да вали. А и аз като Шушони, като се замисля че ще раждаме януари - настръхвам от студ, ама се успокоявам поне с мисълта, че ще сме си в къщи и няма да препускам до работа всяка сутрин.
Вече не ми се работи, така съм се настроила, че си чакам болничния с нетърпение  Blush.

Ох, да се оплача - якето дето мислех да карам с него зимата, не мога да го закопчея  Cry. Та както четях в предната темичка за зимните дрехи, сега установявам, че ще трябва да си купувам и яке, и още един (поне) панталон за 2 месеца (уф така ме е яд, ама ... няма начин) ...

Иначе в петък съм на ЖК, а другата седмица на втората ФМ, ще се видим с бебчо триизмерно (нали предния път прояви характер и не показа личицето  Heart Eyes).

Това е за сега от мен.
Лека седмица и целувки на коремчетата  Hug!

# 86
 Привет, момичета и от мен. Поздравления за juleto18 и DesiT, с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот!!!  bouquet
 На мен ми е много кофти, момичета, много съм разстроена Cry. Просто исках да споделя с вас та мъничко да ми олекне. С таткото на бебенцето ми се скарахме много жестоко снощи Sad. Много се караме напоследък, а снощи просто беше апогея. Казах му, че въпреки всички трудности и проблеми около мен сама ще си гледам детето и не искам нищо от него. То цялата ситуация е една при мен...Май ще се преместя във форума "Родители, отглеждащи децата си сами" Cry. Цялата нощ мина в сълзи - прибрах си се при моите родители. Много съм объркана и направо незнам, къде се намирам...

# 87
здравейте всички!
поздравления и най-добри пожелания на младите семейства!!!
какъв е този сняг????голяма изненада.моето яке още се закопчава-малко трудно но върши работа.няма да купувам ново или и други дрехи ще карам с на мъжа ми....защото се надявам че до 2-3 месеца ще почна да се връщам във форма.много се надявам.
за позицията на бебето и аз четох същата информация тук в книгите които ми дадоха.само да добавя още една поза която уж помагала на бебето да застане  в най-правилната позиция-когато седнеш на стол с облегалка с лице към облегалката и дупе максимално назад към ръба прегръщаш облегалката...
имам няколко въпроса.
1-колко струват комплектите за легло на бебето в българия?търсих онлин ама не намерих.или по-специално ,как се казват....тези преграждения който се вързват за решетките на кошарата да пазят от удряне...тук са скъпички а майка ми иска да купи подараци дето ще ми вършат работа....и така.ще съм много благодарна за информацията ви:)   bouquet
2-броите ли си ритничетата дневно?до преди д  bouquet речем седмица много ритахме но нещо последно време разреди и вече не е така силно ритането.gp-то ми каза че от 28 седмица трябва да следя колко движения прави и дали ги прави.каза че трябва поне 10 на ден да отчитам.гледам тук една таблица по която трябва да въвеждам кога,колко движения и мисля от днес да започна...че вече сме в 28-линииката ми е малко назад-нещо не я направих както трябва....вие броите ли?  

# 88
Честито на младоженките!  bouquet

Ani4ka_7 , съжалявам, че в такъв момент имаш сериозни проблеми.
Нали знаеш, че вероятно безпокойството ти се отразява на бебчето Sad
Надявам се и ти пожелавам скоро нещата около вас да се нормализират!

# 89
аничка7- сигурнали си че нещата са толкова зле?в смисъл по себе си съдя,понеже сега много се паля и вързвам на всеки.а и мъжът ми не винаги е на кеф да се сети че мен хормоните ме перат и за това се паля повече.и на тях им се събира повече понякога и не се замислят и избухват доста силно:(незнам каква е причината за проблемите ви но се надявам че като се успокоите и двамата ще забравите сръдните.пък и не забравяй че най-важен е фъсъка в тебе и отрицателните емоции не са много приятни и за него/нея.гледай да гледаш на нещата по отгоре доколкото е възможно.стискам палци всичко да се оправи и да сте добре с бебчо.всичко ще е ок.няма начин  Peace

Общи условия

Активация на акаунт