Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните упражнения за подпомагане на бебето да заеме по-добра позиция за раждането?
Какви упражнения и добавки са подходящи за стягане на краката по време на бременност?
Какви са препоръките за подготовка за раждане през третия триместър на бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните упражнения за подпомагане на бебето да заеме по-добра позиция за раждането?
Препоръчителните упражнения за подпомагане на бебето да заеме по-добра позиция за раждането включват стоене на четири крака два пъти дневно, всяко по 10 минути. Освен това се препоръчва стимулиране на движението на бебето както преди, така и по време на раждането, което е в състояние. Важно е да се отбележи, че няма гаранция, че всички тези неща ще помогнат, но са препоръчителни за подготовка за раждането.
-
Какви упражнения и добавки са подходящи за стягане на краката по време на бременност?
За стягане на краката по време на бременност се препоръчват упражнения като стоене на четири крака в продължение на 20 минути всеки ден. Освен това, приемът на хранителни добавки като калций и магнезий е показал положителен ефект. Важно е обаче да се консултирате с лекар за подходящи упражнения и добавки конкретно за вашия случай.
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане през третия триместър на бременността?
Препоръките за подготовка за раждане през третия триместър на бременността включват упражнения като стоене на четири крака и стимулиране на движението на бебето. Освен това е важно да завършите регистрацията в болницата и да се подготвите за тестове като тези за глюкозна толерантност. Важно е обаче да се отбележи, че информацията за подготовката за раждането може да варира в зависимост от конкретните обстоятелства и медицински препоръки.
-
Кои са препоръките за избор на болница за раждане?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане по отношение на страховете от инфекции в болницата?
аз исках секцио, обеждават ме нормално...май ще стигнем до уговорки
ако неродя нормално до еди кой си ден...секцио, поне това за сега смятам да предложа на лекарката ми, но...има още време, декември живот и здраве ще му мисля по-подробно, то така или иначе термина ми е чак за края на януари, тмаун ще прочета и отзиви при вас как е минало 
За съжаление нямах време да се включвам. Алекс ми направи ларингит много тежък и 3 дена почти не съм подвила крак. Сега спи и е вече без температура и не съм постоянно до него. Кашля много лошо и не се разминахме от АБ. То милото се напълни с лекарства тук за година напред. Аз се наливам с чайчета с мед и Вит С, че е нещо явно вирусно защото буквално за часове го срина. 
Нищо, че тръгна изневиделица да излиза, се тоалирах в къщи, по точно мъж ми ме тоалира.