Дъжд и вятър няма да ни спре, чакаме си ЯНУАРИ своето дете!

• 13 821
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Здравейте,
хубава тема за добро утро Mr. Green
Аз лично си ходя на кола маска, и предния път нямах проблем, ама клизма ми правиха, сега незнам, смятам да взема някое очистително и да не ям нищо 24 ч.  за да избегна клизмата.  Мисля че това е вариант, а имам и приятелки на които самите доктори са им давали такива хапчета.

Лалка стискаме!!!

Коконке, браво!! Дано да нямаш проблеми оттук нататък!

Алекс, аз незнам дали да ходя този път при Балев, моя доктор доста щателно ме гледа а и е доста добър, чудя се newsm78
А като пристигнат дрешките да споделиш как са!

# 226
Здравейте,мамчета:)
LALKA,успех и късмет на изпита:)!
Моята бебка много шава и ритка,кротка е само,когато лежа по гръб,ама така ми е най-неудобно.но търпя, няма начин, щом така и е добре Laughing

# 227
 Embarassed Embarassed Embarassed
да бе наисина ви пожелах добро утро както си му е реда Sick
ама просто си четях за смешните раждания и се сетих за проблема а и се радвам че споделих....помагате ми да рзбера че е нещо дето може да се случи на всеки....ако ме разбирате...не че не го знам ама е друго....пък и трябва да са свикнали на подобни гледки и случки....все пак не съм първата и последната...пък и още нищо не се знае.притеснявам се защото бръсненето ми вече е проблем-голямо пъшкане и въртене.де да знам корема ми сякаш не е голям толкоз-ръцете ли ми са къси?корема ли ми е нисък...?незнам но ....

иначе наистина ,след раждането едвали си много щастлива че си се обраснала...ммммммм ще го имам на ум вече Thinking
мерси за отзивите!!!ще взема да си заоазя малко дуфалак за момента Mr. Green

# 228
  • Варна
смятам да взема някое очистително и да не ям нищо 24 ч.  за да избегна клизмата.  Мисля че това е вариант, а имам и приятелки на които самите доктори са им давали такива хапчета.

Ама тези които ще раждат нормално не могат да знаят кога ще започне раждането, че да вземат очистително предварително! За тях какво?! newsm78

# 229
Да се включа и аз по темата, за сега съм си ги оставила да си растат, защото бръсненето е вече невъзможно още от петия месец при мен.
Може би до раждането ще ида един или два пъти на кола, шрепочитам го, и преди ходих редовно, сега малко дъм позанемарила, че всеки път преди консултация ги бръснех, после чакам да порасната, топка стане врме за консултация и така, но ще се взема в ръце.
Едва ли ще им позволя там да ме бръснат...уффф, даже не мога да си го представя.
За другото не знам, никога не са ми правили, но аз от притеснение ще си изкрам всичко, сигурна съм, не е да не ми се е слувало друг път.
Пък и няма да сме първите, тъй че все пак ще се реши някак този проблем...

# 230

Здравейте  bouquet

Да се похваля Grinning и аз вече направих първите покупки за малката ни принцеска Heart Eyes
Попаднах на едно страхотно магазинче близо до петте кюшета, първта пряка в дясно, в посока
Военна болница, казва се Жабче Laughing  Хареса ми, че дрешките са произведени в България и са памучни Peace   Като ги снимам ще ги пусна да ги видите Peace

# 231
Biko , първата пряка добре , ама на коя улица ?

# 232
  • Варна
Здравейте и от мен!

Лалка, сигурно е минал изпита вече, дано е било успешно!  Praynig

На мен клизмата не ми беше свръхнеприятна, по-неприятно беше после когато 100 пъти притичвах до тоалетната докато се изчистя. За момичетата в чужбина - чувала съм че има свещички които може да си сложиш, някои може би имат бързо действие, т.е. и нормално да раждаш може да успееш да си я сложиш преди да тръгнеш за болницата.
А за бръсненето - аз към края ще карам сигурно мъжа ми, също вече ми е трудно сама. А иначе като раждах, не бях току-що обръсната, но никой не каза нищо, нямаше проблем.

# 233
И аз това го офертирах моичкия , ама него пък го било страх да не ме пореже . Е , викам по-добре ти , отколкото някоя непозната . Не е ли така ?

# 234
Вярно и аз помня тези две приятни процедури Laughing, но въпреки че аз се бях избръснала още от вкъщи, те пак ме бръснаха. Това са най-унизителните неща, според мен по време на раждането.
Но не можеш да предвидиш момента, когато ще раждаш, за да пиеш нещо - аз Софи я родих 22 дни преди термина и съм много доволна, че така стана, защото аз съм с много тесен тази много тясно влагалище и мислеха, че ще е секцио, но.... не!

# 235
 Simple SmileЗдравейте!
Всички сте много мили.Чета ви редовно и реших да се запиша ,защото иначе се чувствам все едно ви шпионирам Blush
Терминът ми е за 29.01.08г.На 32 години съм.За сега преобладават мненията ,че бебчето е девойка.
Желая на всички лек ден и безпроблемни оставащи месеци.

# 236
Здравейте мамчета!!!За бръсненето и клизмата просто е част от раждането и няма как да го избегнем.И на мен не ми харесва идеята някой да ме бръсне така че самичка ще е , а за клизмата доколкото знам самата процедура е търпима ама после си абониран за тоалетната , тъкмо свършиш измиеш се и пак наново.Има някакви глицеринови свещички които действат разхлабително поне тук съм чувала че жените могат да ги слагат преди да настъпи момента Simple SmileЛалка успех и да ни зарадваш после!

# 237
Скъпи мами ! А решили ли сте вече коя къде ще ражда и имате ли уговорка с някой лекар или някоя акушерка ? Thinking

# 238
Добре дошла Алана, леко бременеене!
Много изчетох за раждането, знам че всяко е индивидуално и неповторимо! Но все пак исках да попитам вече раждалите мами, има ли такава сред тях, която е раждала нормално  с епидурална анестезия? Защото ако нещата варвят нормално до края, мисля това да избера. И още един въпрос, този вид упойка не прави ли нещата по-поносими?  Rolling Eyes

# 239

Но все пак исках да попитам вече раждалите мами, има ли такава сред тях, която е раждала нормално  с епидурална анестезия? Защото ако нещата варвят нормално до края, мисля това да избера. И още един въпрос, този вид упойка не прави ли нещата по-поносими?  Rolling Eyes

Аз раждах с епидурална - нормално, след като ми бяха вливали лекарства за предизвикване на контракции 12ч. Цялото раждане протече 30 ч. Последните 6ч. бях с епидурална упойка и слава богу защото имах чувството, че мъките никога няма да свършат. От епидуралната (ако е в подходящата доза) не чувстваш никаква бокла. Когато дойде време за напъване, чувстваш единствено и само напъна. Сега пак мисля така да раждам, ако беболина се обърне, защото се е излегнала хоризонтално до момента. Проблемът с епидуралната е, че трябва да се бие до 4см разкритие и ако имаш по-голямо трудно се навиват.

Относно раждането - Токуда, д-р Димитров или д-р Диков. По-клоня към първия за сега. Имам уговорка и с двамата Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт