Дъжд и вятър няма да ни спре, чакаме си ЯНУАРИ своето дете!

• 13 973
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
  • София
 Djulichka , като си представя колко ще съм ошашкана след раждането и няма да знам на кой свят съм, тепърва тогава да се тръгва на пазар за бебешки стоки не ми се струва добра идея. А да занимавам мъжа ми, като го знам милия колко му е натоварен деня, той да пазарува докато аз съм в болницата, също не става. Затова на мен самата ще ми е много по-спокойно ако знам че всичко ми е приготвено предварително. До сега не знам как се удържах да не купя нищо, но вече ме сърбят ръчичките и от другия месец след като направим място за нещата на беба, съм се наточила и аз да овършея бебешките магазини.

# 211
  • София
Здравейте и от мен!
  bouquet Честито на всички празнуващи!!!   bouquet
Аз съм на преглед в петък, но незнам дали изобщо ще се стигне до мерене на бебето и обстоен преглед, че май само детски кардиолог нещо ще ме гледа (по-точно бебебто). Било нормален преглед, в смисъл, не че има нещо притеснително, но било нормално за тази седмица да се направило тако ва изследване..макар че като чета, на никой не са му правили такъв преглед, а май ФМ правите сега пак (в слисъл втора). Та се чудия дали нещо аз не съм разбрала...или???
Иначе, гадните вируси не ме оставиха на мира, нестига че преди 2 седмици бях на антибиотик, сега нещо се опитва да ме повтори, но за това и си останах в къщи да се стабилизирам, ми то в офиса всичко живо посмърча и кашля  Confused
Като мина петъка на преглед ще ви пиша подробности как е било!
Весела вечер на всички!

# 212
Здравейте мамииии Simple SmileКак са тумбитата?Аз пак се изсилих покрай тази сватба напред назад и ....трябва да си дам малко почивка че...да не направя пак някоя беля.Много скоро ще сложа и аз снимчици...от сватбата, а се и надявам и на бебеока...мисля да ходя на 4 Д и да си сканирам снимките и тях да сложа.айде чао чао за сега на всички пухкавелки : Heart Eyes

# 213
Mirka_76 не ме разбирай погрешно . Аз просто казвам , че заради бабини деветини ли , заради какво ли не смея . Самия факт , че дъщеричката ми се роди на 30 декември и аз не бях посмяла да купя нищо ...Не , че не успяха да напазаруват всичко необходимо , но сигурно си права от гледна точка на спокойствието , че разчиташ най-вече на себе си . Твоят термин кога е ? Simple Smile

# 214
И аз да се присъединя към пожеланията на Деси.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЗАЙКЕ БАЙКЕ   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni
БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ХУБАВА И ОЧАРОВАТЕЛНА, НЕКА ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ, ЛАСКИ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, УСМИВКИ И ОЩЕ МНОГО КРАСИВИ НЕЩА, В ДОМА ТИ ДА ЦАРИ МИР И ЛЮБОВ И ДЕТСКИ ГЛАСЧЕТА ДА ГО ИЗПЪЛВАТ С РАДОСТ...

АСИДИ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ МИЛА   bouquet  bouquet  bouquet married newsm51 БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА ЛЮБОВТА ВИ ЕДИН КЪМ ДРУГ РАСТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, А ПРЕЗ ЯНУАРИ ДА ГУШКАТЕ ЗДРАВО И ХУБАВО БЕБЧЕ

Здравейте.
Честито на Асиди И  Зайка Байка.
ДесиТ така хубаво го е казала. Пожелавам същото и от мен

# 215
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЗАЙКА-БАЙКА!

Аничка, много сладки неща, особено това за изписването, а и бодитата са в много свежи цветове. И мен ме сърбят ръцете, но сега нямам много възможност да ходя по магазините, ще си почакам докато спра работа. Иначе си поръчах малко бебешки неща от нета /от laredoute/ и чакам да дойдат другата седмица  Grinning
Добре дошли на новите момичета!
Джуличка, и първия път и сега, искам да съм абсолютно готова със всичко, най-малкото освен на мъжа ми няма на кой друг да разчитам, а той и без това ще има куп неща за вършене..

Мушми, аз съм чела за този преглед, фетална ехокардиография, прави се специално да се проследят някакви малформации на сърцето, които могат да се оперират до първия месец след раждането. Добре е че ще ходиш, все пак си е важно изследване. Тук във Варна незнам дали правят, но в София има специалисти. Разбира се всеки решава сам дали да ходи.
Аз днес бях на ФМ при Балев, мина добре, фъстъчката е с главата надолу, излезе усреднен термин 02 януари, но главата върви малко напред. Иначе за органите каза че всичко е ОК.

Приятна вечер на всички!

# 216
Здравейте мадами,
Зайка Байка- бъди здрава и оби4ана, и търпение- малко остана:)
Усмивка- страхотно е, 4е си добре- браво, само така:)
Сега и аз тихи4ко да се похваля:) Днес ходих при вси4ки възможни доктори. И диетолога и ендокринолога казаха, 4е съм ОК и за сега оставам на диета, за6тото се справям със ситуацията успешно, но евентуално да имам едно наум, 4е на по-късен може да се наложи да мина на инсулин.Важното е, 4е съм ОК, за по-нататък ще я мислим по-нататък:) Д-рка акушер се изказа, 4е сме ОК с бебо и май се е обърнал(установи го с напипване). Даже съм наддала:)
На въпроса за стволовите клетки реагира много позитивно, дори ме поощри и каза, 4е е много добро ре6ение стига да можем да си го позволим. Питах я да ми препоръ4а банка, но каза аз да си ре6а, нямало кой знае каква разлика. Вси4ки доктори ме привикват след 3 седмици.
хх х х х х

# 217
  • Карлово
Коконке, браво, и занапред така добре да борите здравословните проблеми с бебо! Hug Praynig
Зайке-байке, ама съм и аз ooooh!, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Като чета май на повечето ни казват,че бебетата ще са големи newsm78
И на мен на консултацията ми казаха,че бебето е доста големичко.
Много странна работа Thinking
Моето мнение е, че сега бебе около 2.500-3,000 се приема за нормално, всичко друго е едро, с цел лесно убеждаване за секцио, че нали по пътека е по-скъпо платено.

# 218
  • София
ДОБРО УТРО ДАМИ!!!
Днес май само аз съм ранобудна smile3556
Не,че не ми се спи,ама съм на изпит. И да стискате палци Wink Wink

# 219
  • Карлово
Стискам, Лалка!

# 220
Добро утро мили мами сладурани  Hug
Желая хубав ден на всички и много късмет на изпита на LALKA - дано ти се падне това, което най-добре си научила  Peace

Аз съм много добре, само дето вчера ми се прещипа някакъв нерв, който е на дупето и е свързан с крака и не можех нито да ходя, нито да се помръдна. Но тази сутрин малко ме поотпусна  Grinning

# 221
добро утро и от мен!!!бебо ме събуди с шътове и сега доволно спи а аз се кокоря!

ЛАЛКА-късмет и успех!!!!
абе да ви кажа нещо,от известно време ме трвожи една подробност.наблжава раждането а останових че тук не бръснат и не правят клизми....всичко е най-най-натюр.....бях позабравила но четох темата със смешните раждания и ето на пак.позната си правила сама клизма като дошъл момента но аз се съмнявам в тези си уменя.....за бръсненето с или без корем ще сам по-ербаб ама клизмата ме плаши...
аничка 7 ,какво става с тебе?

# 222
Добро утро, мамчета!
Коконка, радвам се, че си добре и не се налага да минаваш на инсулин.
Момичета, пазете се много. Никакви настинки и неразположения не трябва да ви "нападат". Не се преуморявайте и ако усетите и най-малко неразположение, по-добре останете вкъщи. Сега най-важни сме ние.  Heart Eyes
Лалка, късмет на изпита. thumbsup

# 223

абе да ви кажа нещо,от известно време ме трвожи една подробност.наблжава раждането а останових че тук не бръснат и не правят клизми....всичко е най-най-натюр.....бях позабравила но четох темата със смешните раждания и ето на пак.позната си правила сама клизма като дошъл момента но аз се съмнявам в тези си уменя.....за бръсненето с или без корем ще сам по-ербаб ама клизмата ме плаши...

Не се притеснявай дори и без клизма, аз така раждах предишния път. В Канадско също не бръснат и не правят клизми. Ами как да кажа, не се изложих при самото раждане. Може евентуално да си вземеш някакво отчистително като наближи момента. Аз лично имах разтройство преди това и може би това спаси положението. Иначе бях направила къса подстрижка, но не и абсолютно обръсната, че после сърби ужасно, а след раждане само това ти липсва. По принцип там акушерките не са това, което са тук. Актът на раждане е "свещен". И жениците не ти правят забележки и не те нахъсват, а са там само да ти помогнат.
Ех, каква тема, ама човещинка...

# 224
Ох, крис! това са двете най-гадни за мен манипулации, които са при раждането. Учудващо е как всичко друго като болката напр. е избледняла в съзнанието ми, но тези неща си ги спомням савсем ясно. Shocked Миналия пат не знаех, но сега ще се обръсна предварително вкъщи,все още успявам, въпреки коремчето. Mr. GreenНО за клизмата, не знам какво може да се направи предварително сама. Оф, абе много е неприятно, ама какво да правиш.

Общи условия

Активация на акаунт