Дъжд и вятър няма да ни спре, чакаме си ЯНУАРИ своето дете!

• 13 973
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Асиди честито и от мен!Пожелавам ти дълги години щастлив семеен живот,изпълнен с много детски смях:)
Зайка байка честит празник днес и на теб!

микки как така видеозон ще изкара бебето 11800!!!!!!Направо се втрещих!

Успешен ден на всички!

# 181
Зайка Байка ЧРД! Жива и здрава и януари да си имаш най-сладкото, послушно и здраво бебче  bouquet
Асиди ЧЕСТИТО! Желая ти да се радвате дълги години на любовта си и да я множите, да отгледате здрави бебчета и превърнете в добри хора   bouquet
И ние с моето момче се оженихме на 28.09.07г. Heart Eyes Heart Eyes
Аз тази сутрин бях на лекар. Бебчо е пораснал, 1600-2000гр. и 40-43см., всичко нормално  Praynig
Желая лек и усмихнат ден на всички мами  Hug

# 182
 smile3525 честито на младиженците и остаряващите Simple Smileнай-добри пожелания!!!!

моя бебок също рита "на смени"от около месец че може и повече,е така.да речем -цяла седмица ме рита като да ме пребие и после 2-3 дни затишие.по предната консултация питах доки и тя каза че ритниците имат значение след 28 седмица.тогава да ги броя-по 10 поне на ден да са .правим ги по десет ама понякога ми е много нервно и го бутам да мърда,той не винаги ми се вързва....
за позицията и моя често застава хоризонтално,но не се задържа.когато е много активен усещам ритниците му в ляво,дясно,горе или долу.което много ме обърква.как е възможно.освен да се е разчекнал и изтегнал.доки каза че сега позицията му няма още голямо значение....незнам може би и главата му рекушира в матката при удър.онази вечер го напипах за 1ви път.много странно и хубаво чувство.телцето му беше в ляво над хълбука ми и му правих "масаж" Simple Smile а той ме срита леко:)даже и таткото го опипа:))))
за ходенето до 00 и аз понякога имам проблеми.още нямам хемароиди,което ме изненадва.понякога заради това така ме боли корема,кофти ми е...обикновено за ден и после свършвам работата и съм като нова.само веднъж беше по- продължително и гадно та пих дуфалак....така се посрах с извинение,че после 3 дни летях:))))а рядко но и се разхлабвам ама обикновено когато съм яла повече к.мляко и плодове.....
за настинката,преди да стигна до парцетамол си вземам 4-5 лимона и си ги  изцеждам.пия ги всички на веднъж-нещо като ударна доза витамин с.като че ли добре ми действат.

# 183
здравейте момичета?как сте вие и бебенцата днес Simple Smile?аз отивам да фм да я видим нашата хубостница колко е пораснала!после ще пиша Simple Smile

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЗАЙКЕ БАЙКЕ   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni
БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ХУБАВА И ОЧАРОВАТЕЛНА, НЕКА ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ, ЛАСКИ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, УСМИВКИ И ОЩЕ МНОГО КРАСИВИ НЕЩА, В ДОМА ТИ ДА ЦАРИ МИР И ЛЮБОВ И ДЕТСКИ ГЛАСЧЕТА ДА ГО ИЗПЪЛВАТ С РАДОСТ...

АСИДИ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ МИЛА   bouquet  bouquet  bouquet married newsm51 БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА ЛЮБОВТА ВИ ЕДИН КЪМ ДРУГ РАСТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, А ПРЕЗ ЯНУАРИ ДА ГУШКАТЕ ЗДРАВО И ХУБАВО БЕБЧЕ

Ние вчера ходихме на преглед и бебешора ни вече тежи 1041 грама  Heart Eyes Здрави сме, изследванията са много добри, кръвното също  newsm44 newsm44 , кг... няма да говоря за кг, че имам чувството че качвам с дни  Joy И тъй като таткото не можа да дойде снимахме малчо как му маха с ръчичка - много сладко...  Heart Eyes

# 185
И аз да се присъединя към пожеланията на Деси.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА ЗАЙКЕ БАЙКЕ   bouquet  bouquet  bouquet newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday nbirthday  bigdance2  bigdance2  bigdance2 Tada Tada Tada bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni baloni
БЪДИ ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА ХУБАВА И ОЧАРОВАТЕЛНА, НЕКА ВСЕКИ ТВОЙ ДЕН Е ИЗПЪЛНЕН С ЛЮБОВ, ЛАСКИ, РАЗБИРАТЕЛСТВО, УСМИВКИ И ОЩЕ МНОГО КРАСИВИ НЕЩА, В ДОМА ТИ ДА ЦАРИ МИР И ЛЮБОВ И ДЕТСКИ ГЛАСЧЕТА ДА ГО ИЗПЪЛВАТ С РАДОСТ...

АСИДИ, ЧЕСТИТО И НА ТЕБ МИЛА   bouquet  bouquet  bouquet married newsm51 БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И НЕКА ЛЮБОВТА ВИ ЕДИН КЪМ ДРУГ РАСТЕ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН, А ПРЕЗ ЯНУАРИ ДА ГУШКАТЕ ЗДРАВО И ХУБАВО БЕБЧЕ

# 186
Честит рожден ден на Зайка Байка и от мен.Да е жива и здрава и едно пухкаво здраво бебече януари  bouquet

Aз днес си записах час за 4д-на 10.11,после ще пиша резултата.Надявам се на 100% да ми кажат пола на бебчо,че да се втурвам по магазините.Аз не че не направих първият тур де Blush-взех две камизолки,гащеризонче-ватираничко,едни сладки пухкави терлички,ръкавички,ританки два броя,една жилетчица и едно комплектче жилетка с ританки Heart EyesИма толкова красиви неща по магазините,направо едвам издържам hahaha

# 187
   И аз си напазарувах малко от Будапеща-смятах,срувах,цените бяха  еднакви,ама по-добро като качество,та се оборудвах с комплекта за изписване,чувалчето,гащеризончета и бодита...За сега с това ще спра и е време да се огледам и за аксесоари:)А,взех си и стерилизатор за микровълнова,ама не знам как да го използвам Embarassed-преди 8г.това си беше чист лукс и просто тропах шишетата в тенджерата да ги изваря,но пък Гого никога нямаше и една афта или там квото се появява в устата.Нещо днес ми е едно нервно...не ми се работи и ми се ходи на доктор,ама ще изчакам до утре-опа,пак ме изрита Mr. GreenМойто бебе обича,ако съм си полегнала да го галя,ама не знам дали се радва на бурните изблици на баткото,че пощурява или е форма на протест да бъде оставено на мира FlutterБаткото умира да реве нещо,да говори за дуели и да ми свети  с фенерче....и да си задива пръсти в корема....оф-оф,кога ли ше стане 4 часа,че да си ходя ooooh!

# 188
  • на плажа
Честито на новобракосъчетаната Асиди  Wink  Hug  Hug  Hug! Желая много здраве и домашен уют на новото семейство и няколко здрави и енергични дечица, които да щъкат около мама и тати!

Честит рожден ден, Зайче! Бъди жива и здрава, много позитивна и усмихната и най-добрата майка Зайка!

Аз също бях на консултация в понеделник. Бебчо си стои с главичката надолу и е вече 1260гр. Много рита туй диваненце  ooooh!. Не се спира, но аз с дебилна усмивка му се радвам Heart Eyes. Онзи ден докато си лежахме гушнати с милото ,бебчо се събуди и започна да раздава ритници. Много се смяхме, защото аз си бях опряла коремчето в гърба на ненагледния и малкият го целеше в бъбреците  Joy.  

# 189
Здравейте . Може ли и мен да запишете ? Термина ми е на 06.01.2008г. Трета бременност . Желая късмет на всички бъдещи мами !!!

# 190
  • София
Здравейте и от мен  Hug.

newsm59 Честит Рожден Ден, Зайче newsm59! Желая ти мнооого здраве, да бъдеш винаги обичана и прекрасно бебче януари.
Асиди, Честитоооо! Добре дошла в отбора на бракуваните   bouquet. Желая Ви само разбирателство, да се обичате все повече и повече и най-важното - дом, огласян от детски смях  Hug.
Марта83 - честит племенник. Да Ви е жив и здрав, да расте голям, силен и само да Ви радва  Hug.

За движенията на бебока - има дни в които се отдава на мързел и много, много не се обажда (дори преди една - две седмици бая ме беше притеснил), има и дни в които е по-активен. Абе бебешка му работа  Heart Eyes. Иначе е много сладко сутрин като се събудя, как се е излегнал от едната страна на тумбака (съответно аз имам ръбове и най-несиметричната форма на корема  Grinning), а вечер таткото като започне да гали коремчето и да му приказва - там където му е ръката се появява издутинка Simple Smile. Та забавно е  Heart Eyes

В петък съм на ЖК и нямам търпение, а вечерта заминаваме при мама и татко (а за това, още повече, намам търпение)  Blush.

Целувки на кормечетата и до скоро  Hug.

# 191
Добър ден на всички !  Hug
Честито на новобракосъчетаната Асиди  luvbed
ако знаеш как ти завиждам ! аз не веднъж съм казвала и пак ще кажа , че искам отново да съм булка . Беше страхотно !  newsm44
Щастлив и спокоен семеен живот ти желая от сърце  Hug
ето малко снимки от моя сватбен ден, за тези който не са ги виждали и за тези,  за който ще представлява интерес / беше май месец /
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=139768&photo=5

Честит рожден ден, [b]Зайче![/b] Много здраве и търпение до срещата с бебчо ! newsm51

alanaa , ми е писала на лични , НО кутията е пълна и не мога да отговоря !
Моля те, почисти е малко поне ...

Djulichka   welcome

Много тихичко ще се похваля, че съм по - добре, НО продължавам да си почивам .
Ако всичко е наред, във вторник  съм на преглед .
след това ако кажат , че мога да се движа започвам да се разкрасявам - мечтая си вече как ще отида на фризьор, на козметик .....
Към края на месеца или началото на другия и аз планувам отново да посетя 4D ехографа , ако и там потвърдят, че сме добре се заемам с големите покупки .
Ох... нямам търпение вече да си купя всичко и да се подготвя за срещата с моята бебка .
Сигурно и на вас ви е така тръпнещо ...

Пожелавам на всики весел и усмихнат ден, тук пече едно страхотно слънчице и времето и приказно, но за тези, който могат да се разхождат .

# 192
  • София
Честито на младоженките!!!    bouquet          Желая безоблачно щастие, много любов и разбирателство и пълна къща с деца!
А на Зайка Байка   newsm59                        Весел празник, изпълнен с много слънчеви усмивки и приятни изненади! И нека януари да получиш най-хубавия подарък - едно здраво и щастливо бебче, което да изпълни с радост живота ти!

А моята бебка тия дни не ми дава мира - такива яки ритничета раздава, че корема ми се измества ту наляво, ту надясно. Голям кеф!  А пък вечер най-обича когато се наканя да спя, да започне да се намества и върти. Тогава в играта се включва и тати - започва да й говори, да я гали и най-лошото - да й пее уж приспивни песнички. При което аз вече не издържам и започвам да се треса в буен смях. Голяма сме картинка.  Joy

# 193
Честит Рожден Ден, Зайка Байка! Пожелавам ти много здраве, спокойствие и щастливи дни и здраво и сладко бебче!Момичета, благодаря ви за пожеланията. На всички ни желая разбирателство и уют вкъщи!
И ние в понеделник ходихме на ЖК. Бебчо е добре и вече е с главичката надолу. Всъщност аз подозирах, че е така, защото усещам, че ритниците са му вече доста високо.
Impatient, напълно те разбирам за срещата с мама и татко. На мен ми беше станало толкова мъчно за тях и като дойдоха за сватбата не можах да им се нарадвам.

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 12:50 от assydi

# 194
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЗАЙКА БАЙКА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА! МНОГО УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКО И РАЗБИРА СЕ ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ ПРЕЗ ЯНУАРИ!
ЧЕСТИТО И НА АСИДИ! МНОГО ЛЮБОВ, СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ, ПЪЛНА КЪЩА С ДЕЧИЦА!!!

Общи условия

Активация на акаунт