Свалих 20кг с оцет

• 120 213
  • 599
  •   1
Отговори
# 480
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Защо е толкова сигурно, че оцетът е причината за всички ендокринологични болести?
Тя с каква идея го е пила по принцип?
Доколкото имам някакъв спомен, ти също се беше оплакала от някаква ендокринологична болест, да не би по-скоро да има някакъв наследствен фактор...
Знам, че винения оцет е вреден, за ябълковия досега съм чела само суперлативи.
Ще взема да го пробвам и аз, само че в комбинация с черен чай.
Имам да преборя едни 5 кг, дето преди известно време се чудех, как хората смятат за най-трудно разкарващи се, ама ето на - дойдох и аз на тоя хал  badscale tooth

# 481
   :peace:Gerri68 -koя е твоята тема че не ми се рови в профилата ти-Благодаря Hug

# 482
здравейте на всички! вече втори ден си пийвам "отварата" но вече взех да свиквам! Смятам че щом съм се хванала на хорото ще го играя до КРАЙ! Не е хубаво да почваш нещо и да се откажеш още в началото или по средата - иначе как ще разбереш резултата???Лек ден на всички! Hug

# 483
Само така Peace Peace
Няма отказване, със снимки или без ОЦЕТ ДО ОТКАТ  Party
Да не би на всяка диета, която се "рекламира" със суперлативи да има и снимки ПРЕДИ и СЕГА
Напред КИЛЕСЯЧКИ ЩЕ ПОБЕДИМ КИЛЦАТА  #2gunfire #2gunfire

# 484
   :peace:Gerri68 -koя е твоята тема че не ми се рови в профилата ти-Благодаря Hug

Tемата е Плодове и чай с мед - 20 част   Peace

# 485
  • в резерват
Има доста информация в Гугъл, както и книги  на български, които ме убедиха в ползата на ябълков оцет.  Аз също продължавам да го пия, независимо дали темата ще я има или няма.
Успех на всички, които продължават.  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 19 ное 2007, 11:20 от Danielka1

# 486
Цитат
Има доста информация в Гугъл, както и книги  на български, които ме убедиха в ползата на ябълков оцет.  Аз също продължавам да го пия, независимо дали темата ще я има или няма.
Успех на всички, които продължават.  Love
newsm10 smile3521Все едно аз съм го писала smile3501

# 487
Аз мога само да кажа,4е гуша се полу4ава вследствие липса на йод,която 4есто липсва във високопланинските води. Т.е жената се е разболяла не защото е пила оцет Naughty Naughty,а защото във водата е нямало достатъ4но йод, сигурно не е приемала с богати на йод храни.
 А след като са й открили 11 заболявания,според мен са при4инени от хорнмонални проблеми.

# 488
  • в резерват
Цитат
Има доста информация в Гугъл, както и книги  на български, които ме убедиха в ползата на ябълков оцет.  Аз също продължавам да го пия, независимо дали темата ще я има или няма.
Успех на всички, които продължават.  Love
newsm10 smile3521Все едно аз съм го писала smile3501

Извинявай, ако съм пропуснала - с колко килограми се бориш?   bouquet

# 489
Здравейте на отбора.Аз изпих и днес водата.Успехи на всички. Flutter

# 490
http://store.picbg.net/pubpic/DE/E7/b25deb3967c1dee7.JPG
http://store.picbg.net/pubpic/32/64/1d5a065993cb3264.JPG
карате ме да слагам снимки от които ме е срам,,,разгледайте добре ,,,напълно си отговарям и по стрии и по бемки,,,

# 491
  • София
Голяма война настанало в темата  Mr. Green
Не  съм се разписвала няколко дни и  ще пропусна, че се #2gunfire   Wink

Тъй сега, който не вярва да не пие.
На сила никой не ви кара да пиете оцет, кво сте се затюхкали  Crossing Arms

Пийвам си дозата всяка сутрин, резултат, несмея да се претегля.
Може би има малък, като се гледам в огледалото или на мен
така ми се струва, щото ми се иска  Mr. Green

# 492
леле jorjagi супер резултат си постигнала, не разбрах защо трябва да се срамуваш.   bouquet Аз да ти кажа, в момента изглеждам така както си на първата снимка. А какво си постигнала с корем4ето си ,направо невероятно  #Crazy,браво  Peace Не ми казвай оба4е 4е си го постигнала само с оцета,няма на4ин да не спортуваш. Спазвала ли си някаква диета?
Ина4е не знам за бемките,не са толкова ясно, но определено оп пъп4ето мога да гарантирам, 4е снимките идват от един изто4ник  Laughing  bouquet

# 493
Danielka1 слагам вси4ко на показ,няма ве4е скрото-покрито  Mr. Green smile3532

# 494
Относно възможността да се разболееш от нещо си заради пиенето на оцет, искам да споделя, че за тази "Оцетна диета" знам още от дете. Тогава се говореше, "... много се отлабва, ама знаете ли, че еди коя си пила оцет, отслабнала с 13 кг, но се разболяла от диабет". Така че без да пия оцет, само заради това преглеждам чат-пат темата ви. Стана ми сега интересно, че е открита връзка с друга болест  Mr. Green. Нямам медицински познания, но според мен вредата би била по-скоро за стомаха от това, че се пие редовно и на гладно, иначе всяка вечер в салатата слагам по толкова ябълков оцет.

Общи условия

Активация на акаунт